Tutuyor evet.
Biraz aileme aşırı deli gibi düşkün değilim. Annemi arada ararım. Espri severim ciddi olduğumu sanmam.

Senin çıkarımların mı bir yerden mi alıntı yaptın?

Bu gün erkenden uyandım, aslında korkudan uyuyamıyorum desem daha doğru olur.
Çarşamba günlerini çok severim ve bu günü kendime armağan etmek istedim.
Aynaya bakıyorum, beş cm uzamış, yarısı kızıllaşmış boyası akmış beyaz saçlarımı görüyorum. Moralim bozuldu.
Kahvaltı atıştırıp hemen kuaföre gittim. Bu ay totem yaptım. Belki çooook uzun yıllardır beklediğim gebelik mucizem bu ay olur diye şimdiden saçlarımı boyatmak istedim. Ay takvimine göre de saç kesimi için çok şanslı bir günmüş.
Saçlarımı sapsarı yaptırdım, kestirdim biraz da. Kendimi bir an iyi hissettim çünkü gerçekten çok stres dolu bir süreçten geçiyorum, geçiyoruz.
Bir yandan diyorum madem yaşıyoruz, neden yaşayan bir ölü gibi olayım?
Uzunca bir süre sarışın olacağım sanırım. İyi hissetmeye ne çok ihtiyacım varmış, onu anladım.
Akşam üzeri eve geldim, yemek yaptım ve eşimle beraber yedik. Üç saat Arabistan denizleri diye bir belgesel izledik. Hem müzikleri çok dinlendirici ve güzeldi, hem de görüntüler huzur verici. Çayımızı, kahvemizi içtik ve eşim gene gece vardiyasına gitti.
Evde yalnız kalmaktan o kadar tedirginim ki.
Biz bu korkuları ne zaman unutacağız? 😔

Aynaya bakıyorum, beş cm uzamış, yarısı kızıllaşmış boyası akmış beyaz saçlarımı görüyorum. Moralim bozuldu.
Kahvaltı atıştırıp hemen kuaföre gittim. Bu ay totem yaptım. Belki çooook uzun yıllardır beklediğim gebelik mucizem bu ay olur diye şimdiden saçlarımı boyatmak istedim. Ay takvimine göre de saç kesimi için çok şanslı bir günmüş.
Saçlarımı sapsarı yaptırdım, kestirdim biraz da. Kendimi bir an iyi hissettim çünkü gerçekten çok stres dolu bir süreçten geçiyorum, geçiyoruz.
Uzunca bir süre sarışın olacağım sanırım. İyi hissetmeye ne çok ihtiyacım varmış, onu anladım.
Akşam üzeri eve geldim, yemek yaptım ve eşimle beraber yedik. Üç saat Arabistan denizleri diye bir belgesel izledik. Hem müzikleri çok dinlendirici ve güzeldi, hem de görüntüler huzur verici. Çayımızı, kahvemizi içtik ve eşim gene gece vardiyasına gitti.
Güle güle kullan.
Bana da bebek istediğim için kuaför ombre teklif etmişti. Alttan beyaz çıkma stresi olmaz diye.
Hadi bakalım gönlüne göre olsun. :anneadayı::emir_bebek:

Unuturuz inşallah güzel şeylerde olur inşallah anneliği allah sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah

Güle güle kullan.
Bana da bebek istediğim için kuaför ombre teklif etmişti. Alttan beyaz çıkma stresi olmaz diye.
Hadi bakalım gönlüne göre olsun. :anneadayı::emir_bebek:
Evet, küllü sarı olduğu için beyazlar çok belli olmuyor böyle renklerde.
Teşekkür ederim. 🥰

Günaydın canlar🌸

Çayı demledim. ☕
Bulaşık makinesini boşalttım.
Erişteli yeşil mercimek çorbası yaptım.
Sabah kahvemi içtim aç karnına uzun zamandır söz karın içmiyordum. ☕
Şimdi kitap zamanı. 📚

Evet gün planları neler alalım? 📝
Yemek planı, akşama ne var?
Kitap okumalar
Hangi kitaptayız ,ne okuyoruz?

Yarın tartı günü unutmayalım. ⏰

Günaydın canlar🌸

Çayı demledim. ☕
Bulaşık makinesini boşalttım.
Erişteli yeşil mercimek çorbası yaptım.
Sabah kahvemi içtim aç karnına uzun zamandır söz karın içmiyordum. ☕
Şimdi kitap zamanı. 📚

Evet gün planları neler alalım? 📝
Yemek planı, akşama ne var?
Kitap okumalar
Hangi kitaptayız ,ne okuyoruz?

Yarın tartı günü unutmayalım. ⏰
Sudem okuldan geldim. Annemle kahve içtik. Sonra çocukları aldım. Şimdi bi şeyler atıştıracağız. Akşama dünden kalan yemekler var yanına biraz patates ve kanat kızartmayı planlıyoruz. Plan yapmak beni korkutuyor artık. Daha çok anda kalmak üzerine düşünüyorum. Ama bunu başarmak yine de çok zor. Kitap olarak telefondan Var mısın? a devam ediyorum. Çok sevdim tavsiye ederim. Kızımı yıkamam lazım bir de

Kızlar merhaba.. sizleri çok özledim. O taraflarda olan arkadaşlar daha iyisinizdir umarım..

Ben de şimdi işten geldim. Çok yorgun hissediyorum.. bugün uzun zaman üstüne çok güzel bir haber aldım.. çok sevdiğim bir arkadaşım hamileymiş.. O kadar iyi geldi ki güzel bir haber almak 🙏🏻 Böyle duyguları özledik resmen..

Bizde de normalde dönüyor sanırım yavaş yavaş hayat. Bu hafta son 24 saat açık kalma. Artık 16 saat açık kalacağız.. Ben bugün dinlenip yarından itibaren başlamak ıstiyorum evin de normalde dönmesine.. Basit şeyler istiyorum, evde yemek pişsin, yatmadan kitap okuyayım gibi.. bizden böyle.. Görüşürüz kızlar..

Okula gittim okuldan çıkıp eve gittim
Kıyafetimi değiştirdim kursa gittim
Sonra geldim yemek yaptım
Temizlik yaptım
7350 adım attım yürüdüm
Kuzenime gittim sohbet ettik
Eve geldim aloavera maskesi yaptım
Vadideki zambak kitabıma başladım
🌺🥰

İşe gittim kısa sürdü
İşim erken bitti
Arkadaşla kahvaltıya gittim dışarda bir yere