Kreş için de bezli bebek aliyolar mi bilmem ki. Şuan 22 aylık. Benden ayrılmıyor. Annemle bile 3 4 saatten fazla durmuyor. Hiçbir yere gidemiyorum
Benimki de bezliydi.
İşe başladığım için mecbur verdim.
Ama montesorri idi ben çok memnundum.

Kızlar bende kötü haber bitmiyor. Yukarda baba öldü bilen iki kardeş dediğim varya. Çocuk hasta şimdi ve annesini lenf kanserinden şüpheleniyor. Amcasının oğlunda da varmış. Belirtiler aynı. Çocuğun lenf bezleri şiş, gözü şiş, bugün kulağı kızardı. Ateşi vardı.
Kaç yaşında cocuk

Lizz Lizz annen sende mi hala?
Yeni eve geçtiniz mi?
Yoksa sadece yazlık olarak mı kullanıyorsunuz?
Bana ait hiçbir detayı unutmamissin:KK68:

Annem bir ara gitti, bir ay kadar yoktu. Valla kafam çok rahat etti ama eşimle birlikte baktik. tek başıma çok zorlanirdim çünkü durmuyor yerinde ve uyumuyor. Şuan annem yine bizle ama bize yakın bir yere taşınıyor. Artık arada evinde kalacak, arada bize gelecek. Çareyi böyle bulduk😬

Bütün yaz yeni evdeydik. Sonra ilçedeki eve döndük Ekim'de. Ben tabii +6 kiloyu da beraberimde getirdim:ruh:

Bana ait hiçbir detayı unutmamissin:KK68:

Annem bir ara gitti, bir ay kadar yoktu. Valla kafam çok rahat etti ama eşimle birlikte baktik. tek başıma çok zorlanirdim çünkü durmuyor yerinde ve uyumuyor. Şuan annem yine bizle ama bize yakın bir yere taşınıyor. Artık arada evinde kalacak, arada bize gelecek. Çareyi böyle bulduk😬

Bütün yaz yeni evdeydik. Sonra ilçedeki eve döndük Ekim'de. Ben tabii +6 kiloyu da beraberimde getirdim:ruh:
Ayy unutur muyum hiç.

Sen topiğimin ilk göz ağrısısın. :KK19:

Ne emoji koyacağımı şaşırdım. 🤪
Anne iyiymiş yarı var yarı yok.
Yemekler işte hazır olur miss.

Yaza girerken hayal ettiğim vücut:

1678960890963.webp

Yaz sonunda gerçekleşen :

1678960916547.webp

Ayy unutur muyum hiç.

Sen topiğimin ilk göz ağrısısın. :KK19:

Ne emoji koyacağımı şaşırdım. 🤪
Anne iyiymiş yarı var yarı yok.
Yemekler işte hazır olur miss.
Teşekkür ediyorum❤️❤️❤️

Ya yemek konusu hic sandigin gibi değil, artık iyice sallıyor bir gün yapıp 3 gün yapmıyor. Dardanelli ekmek yiyorum 😅 geçen de karnibaharla pırasayı aynı gün yapti🥲

Bugün neler yap(a)madim :

• sabah 1 saat daha fazla uyumadım
• güzel bir film açıp izlemedim
• ınstagram'a tatil resmi koymadım
• dışarı çıkıp karda yurumedim, kardan adam yapmadım
• oturup hayal kurmadım
• kişisel bakım yapmadım
• kitap okumadım
• öğlen uyku uyumadım
• gün içinde sesli mesaj atan arkadaşıma cevap vermedim
• duş almadım

Bu da benim listemdi:kahve:
Bundan tam bir sene önceki ilk mesajim buymuş 🥲🥲🥲

Şöyle bir maddelere baktım da, değişen hiçbir şey yok ya:KK70::KK70::KK70:

Kahvaltı hazırladım.
Mantar🍄 çorbası yaptım.
Bayadır yapmıyordum.
Bir makine çamaşır katladım.

Menüler neler bugün?

Mikan Mikan 16 mart ödevi ne?
Ben o sayfayı kaydetmeyi unuttum. :KK75:
Cano farkındalıklı beslenmeyi araştır diyor

Çok farkındalıklı beslendim
Önce öğle yemeği
Sonra sütlaç
Şimdi çayla ıslak kek yemeyi sonrasında kahve ile çikolata sonra çekirdek zaten sonra da akşam yemeği saati gelir 😆

Akşam yemeğinde sağlıklı besleniyorum ama yumurtalı börülce var 🤣🤣

Mikancim gerçekten hiç mi değişen bişey olmaz😃😃 daha da yorgunum daha da uykusuzum şimdi 🤦🏻‍♀️

Sende durumlar nasil,👀 2 çocuk + 1 bebek. Seni çok takdir ediyorum inan ki, bir kez bile benim kadar şikayet etmedin🥲 ben anneliği pek beceremedim bilmiyorum:KK14:
Lizz 2.ye hamile kalınca çok şikayetlendiğim oldu aslında ama 2den sonra saldım gitti 😅

Lizz 2.ye hamile kalınca çok şikayetlendiğim oldu aslında ama 2den sonra saldım gitti 😅
😁😁

Acaba mesela mental sagligini korumanın bir sebebi de okula gidiyor olman olabilir mi? Ben her zaman çalışan annenin daha mutlu olduğunu ve çocuğuyla daha kaliteli zaman geçirdiğini düşünüyorum. İnsan 7 24 sürekli bakım verince inanılmaz tükeniyor. Ben biraz da bu yüzden tükendim.

Back
X