Arkadaşım geldi o gelene dek tüm evi düzenledim
Çamaşırları katladım serdim vc banyo lavabo yıkadım masayı temizledim yemek çorba pilav yaptım turşu çıkardım arkadaşım gelirken karışık tatlı aldı
Sonra yeme muhabbet çay faslı bir yandan çöp adamın son bölümünü açtım bolca lafladık tüm olanı biteni haftayı konuştuk yeni haftaya planlama yaptık
Sonra arkadaşım gitti mutfağı düzenledim çöp adamı izlemeye devam 👋🏻
Cnm 3 çocuklu halimle senin kadar ev işi yapmıyorum valla ellerine sağlık

Arkadaşım geldi o gelene dek tüm evi düzenledim
Çamaşırları katladım serdim vc banyo lavabo yıkadım masayı temizledim yemek çorba pilav yaptım turşu çıkardım arkadaşım gelirken karışık tatlı aldı
Sonra yeme muhabbet çay faslı bir yandan çöp adamın son bölümünü açtım bolca lafladık tüm olanı biteni haftayı konuştuk yeni haftaya planlama yaptık
Sonra arkadaşım gitti mutfağı düzenledim çöp adamı izlemeye devam 👋🏻
İş yerinden galiba.
Baya muhabbetin dibi vurulmuştur.
Bende iki lafın belini kıracak muhabbetleri çok özledim.

Cnm 3 çocuklu halimle senin kadar ev işi yapmıyorum valla ellerine sağlık
Haftaiçi online dersler olduğu için hiç vaktim olmuyor hepsi haftasonuna kalıyor ayrıca yardımcı ev ark vs olmadığı için de haliyle böylr oluyor canım yapmazsamda haftaiçi elime ayağıma dolanıyor napacaksın…
Tşk ederim 🙏🏻

İş yerinden galiba.
Baya muhabbetin dibi vurulmuştur.
Bende iki lafın belini kıracak muhabbetleri çok özledim.
Evet çok şey birikmiş iş yerinden canım konuşa konuşa attık valla yazmak yetmiyor içini dökecek birini istiyor insan yalnız olunca bir şehirde çok arıyorsun seni çok iyi anlıyorum.

Maşallah sana azmine yaptığın işlere hayranım. :nazar:

Bende evi komple süpürdüm.
Nevresimi değiştirdim.
Pizzayı ve pastayı pişirdim yedim. 😋
Şimdi hatta çay dizi keyfi. Ego izliyorum. Yargı başlayınca yargı izlerim.
Duş alıcam bir de yatmadan.
Çamaşır katlayacağım. İki makine birikti.
Oğlanın odasını topladım.
Lastikli çarşaf taktım. Normal çarşafı kaydırıyor sürekli. Yatağı kirletecek sonra.
Baya iş yapmışsın maşallah pizza neli yaptın 😋

Canım branşçı olmanın gerçekten çok avantajı var, seviyorum bölümümü de ama arada ben de keşke pdr okusaymışım diyorum 🙈 çünkü o alana çok ilgiliyim bi de odam olurdu 🤣🤣
Pdr iyi hoş da sorumluluk daha mı yüksek ya.
Ben bu işe artık uygun değilim ya. Esnaf filan mı olsam. Bu yaştan sonra yeni meslek arayışındayım. Emekliliğime de çok var. Valla hayırlısı. Başımdaki zımbırtılar keşke gitse başka yere. İş bilmez ikisi de hatta üçü de.

Evet çok şey birikmiş iş yerinden canım konuşa konuşa attık valla yazmak yetmiyor içini dökecek birini istiyor insan yalnız olunca bir şehirde çok arıyorsun seni çok iyi anlıyorum.
Aynı ortam sonuçta derdiniz her şeyiniz bir.
O muhabbet daha derin daha keyifli olur. 😍

Arkadaşlar ben bu hafta iş yeri dışında bir yerde görevliydim orda biraz fenalaştım sonra acile gittim benden bazı
Pdr iyi hoş da sorumluluk daha mı yüksek ya.
Ben bu işe artık uygun değilim ya. Esnaf filan mı olsam. Bu yaştan sonra yeni meslek arayışındayım. Emekliliğime de çok var. Valla hayırlısı. Başımdaki zımbırtılar keşke gitse başka yere. İş bilmez ikisi de hatta üçü de.
inşallah giderler senin ortam ark vs nasıl ?

sudem34 sudem34 ] sosyal medya dünyasına atıl 🤣 nasıl para kazanılıyor hala anlamış değilim ama olsun 😁😅😅
İnfluencer olmak zor be.
Bizim arkadaş para yatırıp habire takipçi satın alıyordu 🤪ama hiç para kazanamadı😜ben de zaten sosyal medya da yok.
Olsa da paylaşım yapacak hayat da yok🤪
Pandemide yemek işlerine sarmıştım ama geçti gitti o da.
Nyt de bir kaç yemek paylaştım bıraktım.

Aslında olay para de değil ya.
Çok harcayan biri değilim.
Tutumluyumdur.
Lüksüm yoktur.

Back
X