Memlekete geldik yoğun ve yorucu bir gündü. Arada okudum şimdi uyuyup uyandım da öyle yazıyorum 🥲 yarın test yapacak mısın ?😃
Yaa oruç olucam hastaneye gidip kan mı versem?
Kan vermek orucu bozar mı?

Yakınlaşma mı oldu 🤣

Bende bugün Eren ile Derya iki gün sonra sevgili olur mu yoksa dedim.

Hakket dizide hiç çift kalmadı.
Pars öldü.
Rıdvan öldü.
Ablası boşanamadı ama çift sayılmaz.

Hiç aşk meşk izleri yok.
Başroldekilerden rol çalmamak için mı yapıyorlar.
Yakınlaşma demeyelim de, sırf bu konuya vurgu yapsınlar diye o gözleri kör olan köpeği olan antikacı adam ikidir konuk oyuncu. Muhabbet de, evlilik muhabbeti. Sözde adam eski muhbir 😂
Ne muhbiri ayol, düpedüz çöpçatan gibi.

Sema abla kocasını kıskanıyo zaar, ona hiç aşklı meşkli şeyler yazmıyor. Bekar sağlıklı adam halbuki dizide, hem de başkomiser ama sap gibi yaşıyor. Derya ile Eren olmaz, olmasın zaten. Derya Pars'ın emaneti. Bi de mıy mıy sümsük.
Ama Eren için aşk lazım. Yepyeni biri. İlgaz'ın da, başsavcının da kalemi yok şu an mesela. Özge mapusta, Rıdvan öldü.
Ilgaz Yekta'nın ifadesini alırken odasında bir kız vardı kalemi. Belki yeni biri çıkar can dost Eren'e.
İnşallah çıkar.

Bu arada bu 6 ay sonrayı gösteren bir tanıtım olmuştu sezon başında, Ceylin'in üzerinde bu yeşil kıyafet vardı.
Zaten sabahtan beri bir sürü aksilik yaşadı. Telefonu şelaleye düştü, çantası yere düştü, kolyesi koptu. Hep bi uğursuzluk geldi başına. Ve o soruşturmada Ceylin'i Ilgazı öldürmekle suçlamıştı Eren.
O bölümlere yaklaşıyoruz sanırım artık.

Yakınlaşma demeyelim de, sırf bu konuya vurgu yapsınlar diye o gözleri kör olan köpeği olan antikacı adam ikidir konuk oyuncu. Muhabbet de, evlilik muhabbeti. Sözde adam eski muhbir 😂
Ne muhbiri ayol, düpedüz çöpçatan gibi.

Sema abla kocasını kıskanıyo zaar, ona hiç aşklı meşkli şeyler yazmıyor. Bekar sağlıklı adam halbuki dizide, hem de başkomiser ama sap gibi yaşıyor. Derya ile Eren olmaz, olmasın zaten. Derya Pars'ın emaneti. Bi de mıy mıy sümsük.
Ama Eren için aşk lazım. Yepyeni biri. İlgaz'ın da, başsavcının da kalemi yok şu an mesela. Özge mapusta, Rıdvan öldü.
Ilgaz Yekta'nın ifadesini alırken odasında bir kız vardı kalemi. Belki yeni biri çıkar can dost Eren'e.
İnşallah çıkar.
Ben duştayken ya da çay kahve arası antikacı kısmını da kaçırmışım.
Yasak elmadan sonra dizilerde mantık arama seviyeme ne demeli🤣

Hakket kalemsiz kaldı hepsi ortada dımdızlak
O kıza da dikkat etmedim.

Ego da bitmiş.
Gülcemal başlamış şimdi

Ben duştayken ya da çay kahve arası antikacı kısmını da kaçırmışım.
Yasak elmadan sonra dizilerde mantık arama seviyeme ne demeli🤣

Hakket kalemsiz kaldı hepsi ortada dımdızlak
O kıza da dikkat etmedim.

Ego da bitmiş.
Gülcemal başlamış şimdi
Yav dizi izlerken duş mu alınır, ben olsam çatlarım meraktan.
Ay yasak elma, yıldız evleniyo çok güzel gelin olmuş iki gözümün çiçeği 🤩
Şimdi ben misal Yargı ve yasak elma dışında dizi takip etmiyorum. Ha bi de Seksenler'i izliyorum ama o sayılmaz o eski dizi. 654 bölüm sürmüş gerçi, Osmanlı imparatorluğu kadar dizi çekmişler 😂
Neyse, Yargı ile gerilen sinirlerim, Yasak elma izlerken gevşiyor. Kendi iç dengemi buldum ama ikisi de finale yaklaşıyor. Hayırlısı artık. Serengeti çölleri bizi bekler.

Bende diyorum bu kombini bir yerden tanı tanıyorum. Atleti filan başta bir tanıdık geldi.

Kız orda Ceylin bıçak saklıyordu saksıya.
Kuyu cinayetindeki bıçak değil miydi o.

Sherlock Holmes gibisin maşallah 🧿
Bond Mavi Bond
O0 mavi Bond 🤣
Bu arada bu 6 ay sonrayı gösteren bir tanıtım olmuştu sezon başında, Ceylin'in üzerinde bu yeşil kıyafet vardı.
Zaten sabahtan beri bir sürü aksilik yaşadı. Telefonu şelaleye düştü, çantası yere düştü, kolyesi koptu. Hep bi uğursuzluk geldi başına. Ve o soruşturmada Ceylin'i Ilgazı öldürmekle suçlamıştı Eren.
O bölümlere yaklaşıyoruz sanırım artık.

Yav dizi izlerken duş mu alınır, ben olsam çatlarım meraktan.
Ay yasak elma, yıldız evleniyo çok güzel gelin olmuş iki gözümün çiçeği 🤩
Şimdi ben misal Yargı ve yasak elma dışında dizi takip etmiyorum. Ha bi de Seksenler'i izliyorum ama o sayılmaz o eski dizi. 654 bölüm sürmüş gerçi, Osmanlı imparatorluğu kadar dizi çekmişler 😂
Neyse, Yargı ile gerilen sinirlerim, Yasak elma izlerken gevşiyor. Kendi iç dengemi buldum ama ikisi de finale yaklaşıyor. Hayırlısı artık. Serengeti çölleri bizi bekler.
Reklam arası duşa giriyorum da işte 15 dakika da çıkacak kadar hızlı değilim 🤪

Saçı yıka durula🤪Çıkarken duşu da yıkadım 🤪

Bende diyorum bu kombini bir yerden tanı tanıyorum. Atleti filan başta bir tanıdık geldi.

Kız orda Ceylin bıçak saklıyordu saksıya.
Kuyu cinayetindeki bıçak değil miydi o.

Sherlock Holmes gibisin maşallah 🧿
Bond Mavi Bond
O0 mavi Bond 🤣
O bıçak neydi bilmiyorum ama hikayenin sonunda Ilgaz ölüyor. Yani Ceylin adamın başını yiyor zannediyorum ki.
Kuyu cinayetindeki bıçak olayı çoktan çözüldü, o bıçakla neva içerde birini öldürmüştü. Üzerinden nevanın parmak izi çıkmıştı.
Ohooo hiç takip etmiyosun ya böyle dizi mi izlenir 😂
Jet sosyetedeki Gizem gibisin, bu kim bu kim diyordu sürekli 😂😂😂
Bu arada umarım hamilesindir. İnşallah ben de olurum bir gün. 🥰

O bıçak neydi bilmiyorum ama hikayenin sonunda Ilgaz ölüyor. Yani Ceylin adamın başını yiyor zannediyorum ki.
Kuyu cinayetindeki bıçak olayı çoktan çözüldü, o bıçakla neva içerde birini öldürmüştü. Üzerinden nevanın parmak izi çıkmıştı.
Ohooo hiç takip etmiyosun ya böyle dizi mi izlenir 😂
Jet sosyetedeki Gizem gibisin, bu kim bu kim diyordu sürekli 😂😂😂
Bu arada umarım hamilesindir. İnşallah ben de olurum bir gün. 🥰
Haha 😂😂aynen öyleyim ya dizi izlerken bu kim bu kim derim 🤣

Daha önce hiç hamile kaldın mı?

Benim geçen sene düşük yaptığım aya denk geldi yine.

Başka hamileliklerim de aynı aya denk gelmişti. Ben böyle bir çıkarımda bulundum. Bilimsel tarafını hiç bilmiyorum.

Senin de varsa öyle bir tarih o zamanı iyi değerlendir.

Rahim filmi çektirdin mi?
Ondan sonra 6 ay içinde kalınıyormuş genellikle. Ben Kasım'da çektirmiştim.

İnşallah bu ay hayırlısıyla beraber kalır beraber büyütürüz. 🧿🌸

Back
X