Kız annem sadece çirkin olsaydı keşke.
Valla karakter olarak da çok huysuz. 🤣
Geçimsiz bir tip.
Memnuniyetsiz. 🤣
Hani tatlı dilli güler yüzlü olsa bir şekilde tolere edilirdi de 🤣gideri yok yani 🤣
Cevap vermicem ağzım burnum yamulacak şimdi. Neyse baban beğenmiş almış deyip kapatalım bu konuyu. Anneler canımız

Cevap vermicem ağzım burnum yamulacak şimdi. Neyse baban beğenmiş almış deyip kapatalım bu konuyu. Anneler canımız
Ha ha 😂ilerde benim bebem de bana diyebilir. 🤣tarih tekerrürden ibaret. 🤣küçükken babama neden güzel biriyle evlenmedin biz güzel olurduk derdim. 🙃çocuk aklı ne kadar acımasızca annem de estetik yaptırın beğenmiyorsanız der.
Aynı şeyi yaşamamak için estetiğe mi başlasam 🤣

Ha ha 😂ilerde benim bebem de bana diyebilir. 🤣tarih tekerrürden ibaret. 🤣küçükken babama neden güzel biriyle evlenmedin biz güzel olurduk derdim. 🙃çocuk aklı ne kadar acımasızca annem de estetik yaptırın beğenmiyorsanız der.
Aynı şeyi yaşamamak için estetiğe mi başlasam 🤣
Dua et de erkek olsun o zaman😂

Bahçeli ev kombini ne kız 🤣bulmaca gibisin bugün 🤣kafam almıyor 😁
Hani denir ya, erkek çocuğun varsa bahçeli evin olacak, normal evde beslenmez o diye😂
Ben demiyorum onlar diyor, erkek çocuğu olanlar diyor. Neler neler diyorlar erkek çocuklarına.
Bu gözler şunu bile gördü. Baba bu da diyen.

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    12 KB · Görüntüleme: 46
Hani denir ya, erkek çocuğun varsa bahçeli evin olacak, normal evde beslenmez o diye😂
Ben demiyorum onlar diyor, erkek çocuğu olanlar diyor. Neler neler diyorlar erkek çocuklarına.
Bu gözler şunu bile gördü. Baba bu da diyen.
Yeni yeni kabalaşmaya başladı kız benimki.
Bebekken de sakin bir çocuktu.
Milletin bebesi kanepe tepesinde gezer benimki otururdu.
Azman değildi hiç valla.Ben de eşim de öyle bebekliği kuduruk değilmiş. Ağaç tepesinde gezen tipler değilmişiz. O da öyleydi. Küfür bilmez. Kavga bilmez. 🧿Okulda bir kez de şu beni rahatsız etti demedi 🧿Lokum gibi çocuktu Maşallah 🧿 erkek anası olduğumu hissetmedim pek yani. 🤣

İnşallah bu da akıllı olur. 🧿🙏

Valla ben kime çektiysem 👻
Keşke babama benzeseydim adam yakışıklı eli yüzü düzgün.
Annem 👻burnu kocaman. Ayak büyük. Gözler yumuk. Ten rengi bir tek düzgün beyaz. Bacaklar varis dolu. Kalça büyük. Bel oyuk. Omuz düşük. Sırt kambur. Gıdı sarkık. Yüz düşük. Kadında olmaması gereken ne varsa var. Şansa bil bakalım kime çekmişim 🤣🤣🤣
ay ilahi hepten öldürmüşün kadını🤣🤣bi foto atsana merak ettim.

Mikan Mikan senin şehriye çorbasından yaptım çok az nane de koydum.
Eşime dedim ki tarif mikandan eyvah dedi 👻
Sonra yok soğan iyi pişmemiş bilmem ne yediler ama.
Ben beğendim fena değildi 😋
Et suyu tavuk suyu koymadım.

Selam canlar 🌸

İş yoğun ve yorucu idi.
Açlıktan öldüm eve zor attım kendimi.
Gelirken sevdiğim pastaneden kurabiye aldım.
Markete uğradım.
Şehriye çorbası, yoğurtlu makarna yaptım.
Bulaşıkları çalıştırdım.

Çay keyfi. ☕
Oralet keyfi yaptım.

Dinleniyorum.

Mikan Mikan senin şehriye çorbasından yaptım çok az nane de koydum.
Eşime dedim ki tarif mikandan eyvah dedi 👻
Sonra yok soğan iyi pişmemiş bilmem ne yediler ama.
Ben beğendim fena değildi 😋
Et suyu tavuk suyu koymadım.
Cano tarifleri ben yazmıyorum sonuçta mikandan deyip önyargı oluşturmasaydın 😂 afiyet olsun ☺️

Film bitti. 🎥🎬👀
Güzeldi tavsiye ederim.
Aksiyon tarzında iyiydi.
The mother
Yine Jennifer Lopez'in filmi
Bu ara üst üste denk geldi.

Film bitti. 🎥🎬👀
Güzeldi tavsiye ederim.
Aksiyon tarzında iyiydi.
The mother
Yine Jennifer Lopez'in filmi
Bu ara üst üste denk geldi
Ben de geçen izledim, güzeldi canım.
Çorbayı da denemişsin afiyet olsun, dün eşim yoktu, biz kızla dışardan dürüm söyledik. Üstüne sufle de sufle tutturdu, 6 kase yaptık, 5 kasesi bitti🤦‍♀️🤦‍♀️i

Herkese selamlar
Bugün akşama da ekşili çorba istedi kız, kıyma çıkardım geldim, akşama onu yaparım, yanına da mercimek köftesi mi yapsam, ne yapsam bilmiyorum. Eşim doymaz çorba ile, evde yemeklik sebze de kalmadı.
Yürüyüş yapamadım bikaç gündür, bugün akşam yürürüz inşallah.

Günaydın 🌸
Dün ilacımın birini içmeyi unuttum.
Artık bugün erkenden aldım.

Back
X