Evett biz 1seneden fazla denedik olmadi. Ara kanama fln olunca doktora gittim. Orda cikti amh dusuk acele edin diye. Bizde apar topar evlendik 1 hafta fln sonra da yumurta buyutme basladi😂😂😂 gelinligimi aldim yetismedi giyemedim hala beklio nasil😂 sonra gidip bi butikten beyaz elbise aldim giydim😂😂
Eee napıcan gelinliği?

Eee napıcan gelinliği?
Bilsem de solesem ilk seferde tutmaz buyuk ihtimal tutmazsa dugun yapalim dedik tuttu e smdi bole mi yapıcam ne yapicam? Valla bilmiorum. Almadim magazada beklio hala. Gecen mayista almistim ben cok yogun olunca evlenemedik bende ustume yaptirmadim kaldi orda. Bu aaatten sonra ne olucak bilmiorum😂

Bende çok erken evlendim ya gözüm açılmadan.
Yoksa biraz ev işi yapan daha pasif bir adam alırdım.
Benimki fazla akıllı.
Parmağımda oynatamıyorum. 🤣
Akilli adam iyidir bacim bosver bende oynatamiyorum. Ama oynatmak da istemezdim.

Bilsem de solesem ilk seferde tutmaz buyuk ihtimal tutmazsa dugun yapalim dedik tuttu e smdi bole mi yapıcam ne yapicam? Valla bilmiorum. Almadim magazada beklio hala. Gecen mayista almistim ben cok yogun olunca evlenemedik bende ustume yaptirmadim kaldi orda. Bu aaatten sonra ne olucak bilmiorum😂
Bebek oğlan olsaydı sünnetinde giyerdin 🤣

Akilli adam iyidir bacim bosver bende oynatamiyorum. Ama oynatmak da istemezdim.
Ya öyle artı tarafları var evet elinden her iş gelir mantıklı.
Ben çok romantik duygusal isterdim çok aşık oldum vs ama.
Odun biraz şimdi alıştım. Başta değiştirmeye, törpülemeye çalıştım en son kabullenme evresine geçtim.

Ya öyle artı tarafları var evet elinden her iş gelir mantıklı.
Ben çok romantik duygusal isterdim çok aşık oldum vs ama.
Odun biraz şimdi alıştım. Başta değiştirmeye, törpülemeye çalıştım en son kabullenme evresine geçtim.
Olsun ya benim esim de dunyada gorebilecegin enn duz adam sifir romantizm ama bnde onu oyke sewiyorum ya. Neler neleeer gordu duydu bu gozler kulaklar.. oyuzden gercekten sevsin durust olsun evine bagli olsun napiym adam 4senede 1 kere cicek aldi. Almayiversin 🙈

Olsun ya benim esim de dunyada gorebilecegin enn duz adam sifir romantizm ama bnde onu oyke sewiyorum ya. Neler neleeer gordu duydu bu gozler kulaklar.. oyuzden gercekten sevsin durust olsun evine bagli olsun napiym adam 4senede 1 kere cicek aldi. Almayiversin 🙈
Ayy benimkini duy 🤣
Mor seviyorum diye mor menekşe almış biz çıkarken siyah poşetin içinde gizli getiriyor 🤣utanıyor safım 🤣

Sonra dalından kopmasın muhabbeti 👻tabi yersen.

Neyse vır vır ede ede lilyum göndermişti 🤣
Hamile kalınca da beyaz orkide aşmıştı.

Ahanda 16 senede 3 çiçek 🤣🤣🤣

Ayy benimkini duy 🤣
Mor seviyorum diye mor menekşe almış biz çıkarken siyah poşetin içinde gizli getiriyor 🤣utanıyor safım 🤣

Sonra dalından kopmasın muhabbeti 👻tabi yersen.

Neyse vır vır ede ede lilyum göndermişti 🤣
Hamile kalınca da beyaz orkide aşmıştı.

Ahanda 16 senede 3 çiçek 🤣🤣🤣
Hahahahaha yok birbirimizden bi farkimiz😂😂

Karlar prensesi
Manisa mugla civarinda lidyalilar zamaninda bolgeye verilen isim krallik karya prensesinjn taci var bodrum kalesinde
Bi de tan gibi koyu demek
Tek isimde bitirmişsin 🧿
Söylenişi, okunuşu, yazılışı da kolay.
Kızçen güçlü bir kız olur bence. 🧿

Ne kadar çok sevsen de prenses modunda yetiştirmez, ayakları üstünde duran bir kız yetiştirirsin bence. 🧿🙏

Yok kız pandemi de manyak gibi bütün yoğurt peynir kaplarını köpürte köpürte yıkamış insanım ben 🤣çift maske takardım.Bazem maske +siperlik takardım. 🤪
Bir kere kirazı o kadar çok suda bekletmişim ki kirazlar hep çatlamış 👻

Eskiden de aynı tuz+sirke yapardım. Karbonat hamilelikten sonra bir iki yaptım. Sonra yenisini almadım kaldı öyle.
Takıntılı mısın sen 🤣🤣🤣

Sushi olurum bayilirim💕💕💕 cok da guzel yaparim bilmiorum somon fume oluo ustundeki sanmam sushiden gecicegine

Kimse benden yeni evli olamaz😂biz tup bebege karsr verince kasimda evlendik😂
Yesillikleri yikiyoruz buarada
Maşallah 🤣🤣🤣

Evett biz 1seneden fazla denedik olmadi. Ara kanama fln olunca doktora gittim. Orda cikti amh dusuk acele edin diye. Bizde apar topar evlendik 1 hafta fln sonra da yumurta buyutme basladi😂😂😂 gelinligimi aldim yetismedi giyemedim hala beklio nasil😂 sonra gidip bi butikten beyaz elbise aldim giydim😂😂
Şaka gibisiniz 🤣🤣🤣

Back
X