Selam kızlar

ben bitik pert olmuş şekilde oturdum şimdi...
Dün hiç birşey yapmadım sayılır yattım yuvarlandım panda gibi

terzi dizisini bitirdim...
Bugün çok şey yaptım ama şimdi oturdum henüz bitmedi de işim...
Sabah 11 e geliyordu kalktım eşim geç gideceği için uyudum çocuklarla o ilgilendi gerçi kalktığımda salonda uyukluyordu

Neyse çok açtım o kahvaltıya girişti hazırlamaya bende yataklardan başladım toplamaya evi
Kahvaltı hazır olana kadar önce mutfağın yerlerini süpürdüm sildim dün halısını yıkamıştım onu serdim sonra yatak odasının tozunu aldım kahvaltı sonrası sofrayı mutfağı da eşim halletti bende yatak odasına devam ettim süpürdüm sildim... Sonra diğer odalara geçtim
Şu saate kadar her odayı sırayla süpürdüm toz aldım sildim, en son salona giriştim koltukları ve sandalyeleri sildim tuvaleti lavaboyu yıkadım bu aralıkta küçük oğlan kustu onu temizledim yatırdım şuan uyuyor, diğer ikisi odalarında çizgi film izliyor.. En son evi Bi kere daha sildim viledayı balkona bıraktım akşamda orayı halledeceğim çok güneş var şuan... Çiçekleri suladım banyoyu toparladım herşeyi yerine koydum, çamaşır makinesine biraz açık renkli ve bir kırlent attım...
Yemek hazırlamaya dermanım kalmadı ama acayip açım

Sudem yemek sayayım sana şuan evde biber dolması, bamya, zeytinyağlı kabak, patlıcan yemeği, mercimek çorbası ve domatesli pilav var

İki gün önce annem gitmeden dolma yaptı ertesi gün ablam yemek yapmış getirdi burda da pilavı ve çorbayı yaptı iki gün daha rahatım ben sağolsunlar

Sizde ne va ne yok sizde özlendiniz