- 17 Mart 2010
- 26.579
- 68.194
- 1.123
Canım ben de özledim.seninle konuşmayıda özlemişim ne iyi yaptın seslenerek

Sağlıklı beslenmeye dönemedim.
Bayadir sana da uğrayamadim.
Müsiat oldukça gel beklerim.

Fırsat buldukça burdayım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de özledim.seninle konuşmayıda özlemişim ne iyi yaptın seslenerek
Allerset e devam.Şurup ne verdi?
Hava makinesi yok mu?
Ventolin ,pulmicort vermedi mi?
Prednol mü?Allerset e devam.
Evet evet ventolin ve adını hatırlamadığım bir şey daha. Bi de iğne verdi kötüleşirse içirirsin dedi
Cortair buhar makinesi içinPrednol mü?
Sarı beyaz .
Dikdörtgen
Al sat yeme içme canım.2-3 gündür şekerim yüksek seyrediyor çünkü hiç dikkat edemedim yürüyüş de yapamadım. Bugün yürüyüş yaptım çok şükür 7bin küsür adım. Yarın beslenme konusunda da toparlayacağım inşallah. Cuma sınıfımın kermesi var nasıl olacak bilmem![]()
Seviyorum kermesleri benAl sat yeme içme canım.
Bebeğinden önemli değil hiç bir şey.
Ayakta da kalma ne olursa olsun.
Önce kendini düşün.
Tr nin her yerinde mi var bu olay ya.
Bizde gözleme,döner vs.Seviyorum kermesleri bennormal saclar kurulur sıkma börekler satılırdı dondurmacı getirilirdi. Pizzalar, Waffle lar sucuk ekmekler havada uçuşurdu
bu sene çoğu yok Allah’tan
![]()
Canım bronşiolit; bronşların biraz daha uçlardaki kısmına kadar iltihaplanması demek. Bronş ana damar gibiyse bronşiolit kılcal damarlar gibi.Karnıbahar dalları gibi düşün akciğeri.
Tıkanan borular incelik kalınlık durumuna göre bronşit bronsiolit oluyor.
Şimdi sen öyle diyince ben de şüpheye düştüm.
Hangisi önce hangisi sonra diye.
Biri küçük hava yolu tıkanıklığı biri büyük.
Bir araştırıp emin olalım dur.
N nsccktsenerji_kusagi
Kızlar bronşit ve bronsiolit hangisi önce hangisi sonra oluşur?
Sağol balım, hoşbuldum ve de iyi gecelerCanlarım
Ben yatıyorum
İnşallah uyuyabilirim.
Mental olarak yorgunum.
5 er saat uyku serseme çevirdi.
enerji_kusagi balım
da gelmiş.
Hoş gelmiş.
Sen neler yaptın?
Sabaha görüşürüz.![]()
evet ev el yapımıKekel yapımı değil mi?
O da mı yaptı?
Yoksa hazır paket gıda mi?
Bizimki de daha çikolatayemedi.
Pasta bayadir yemiyoruz.
Almıyoruz kesmiyoruz da.
Benim doğum gününü,anneler günü ,bayram hep boş geçtik.Pasta da almıyoruz.![]()
aa o neymiş ki merak ettim ismi ne kitabında filmindeAn itibari ile körlük kitabını bitirmiş bulunuyorum.
Filmi de varmış ama o sahneleri izlemeye cesaret edemem sanırım. Şu an bile kim bilir ne zaman çıkarım etkisinden![]()
Kitabın ismi ‘körlük’. Filmi de aynıdır sanırım. Körlük salgınını anlatıyor ama baya iyi betimlemeler var etkileyici yani. Kendime gelmem bi kaç günü alır sanırımaa o neymiş ki merak ettim ismi ne kitabında filminde
Biz trakeit, larenjit, bronsiolit, bronşit, zatürre hepsini olduk nerdeyse.Canım bronşiolit; bronşların biraz daha uçlardaki kısmına kadar iltihaplanması demek. Bronş ana damar gibiyse bronşiolit kılcal damarlar gibi.
Sıralama şöyle;
Trakea (soluk borusu),
Bronş,
Bronşiol,
Alveol.
Bronşlar, soluk borusunun devamı gibi düşün, daha dar şekilde dallara ayrılmış olarak tüm akciğere yayılır. Soluk borusu gibi kıkırdaklıdır. Bronşiol de Bronşun devamı ama, artık kıkırdak biter, sadece yumuşak doku vardır. Astımda vs burası şişer, nefes ondan daralır.
Dr.çocuğa Akut Bronşiolit dediyse korkmayın, çocuklarda en çok tanı konulan solunum yolu enfeksiyonlarından biri budur.
Aynen ya bizler çikolata pasta canımız ne isterse yiyoruz.ahsenin bu sene doğum gününü kutlayamadık bu yüzden normalde pastasını yapardım çeşit çeşit süslemeler çocuğumun kuru kuru doğum gününü kutlamak zorunda kaldık bu sene kışın da öyle kuru geçer büyük ihtimal artık böyle![]()
Bir ara sahneler gözümün önünde canlanıyordu.An itibari ile körlük kitabını bitirmiş bulunuyorum.
Filmi de varmış ama o sahneleri izlemeye cesaret edemem sanırım. Şu an bile kim bilir ne zaman çıkarım etkisinden![]()