• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 mayıs 🌱
Sabah kan verdim.
Okul dönüşü arastirma hastanesine gittim.
Doktor gidişat güzel dedi.🤗
Arkadaşımla buluştuk. 15 yıllık dostum hatta.
Önce evinde kahve içtik. 🍵
Çocukları eşine bırakıp yemek yemeye gittim.🌯
Ordan sahile indik. Dondurmamizi yedik.🍦
Eve anca attım kendimi.
Çok ozlemisim bana iyi geldi.😍

Sizi de çok özledim hatta arkadaşıma sa bahsettim bolca. 🤗Dedim kızlar beni merak etmiştir.❤
Eski dostlarla sohbet başka tatlı oluyor dimi 🤩

Tüm gün yazmamazlık etmezdin, merak ettim. İyi olmana sevindim 🤗
Sabah başım ağrıdı döndü.
Derken yumurtalikta ağrı.
Dersler,sağlık ocağı hastane derken fırsat olmadı hiç.
Trafik filan.
Hastanede beklerken yazarim dedim anca gittim bir kaç dakika da erken aldılar .
Zaten labirent gibi hastanede.

Eski dostlarla sohbet başka tatlı oluyor dimi 🤩
15 yıl az değil ya gençliğimi, toylugumu herşeyimi biliyor.

Bir de en son kaldığın yerden devam ediyorsun.😎

Konuşacak o kadar çok şey oluyor ki doyamiyorsun.
6 saat vakit getirmişiz.
Sabaha kadar otursak otururduk o derece.
Samimiyet çok baska.

Iyi gün kötü gün hep beraberdik onunla. 🤗

İlk bebekli tatilimize oğlum 8-9 aylıkken gitmiştik üstelik şehir şehir geze geze. O kadar usluydu ki ne zaman yemeğe otursak uyuyakalırdı 🤭
1 sene sonra otel tatiline gittik yeni ayaklanmıştı ben çok eğlenmiştim ama eşim çocuğun başına bir şey gelecek diye gerim gerim gerilmişti 😝

Ondan sonra bir daha bu sömestıra kadar gitmedik 2. Doğdu pandemi vs derken. Bu sene güzeldi ama çocuklar daha uyumluydu ☺️
Ayy mikancigim ne güzel ya😍😍😍 şehir şehir gezmek şöyle dursun, biz bir şehir öteye gidene kadar ben arabada 47393 farklı çeşit nesneyle oyalamaya çalışıyorum çocuğu🤣🤣🤣 uslu çocuk çok şans işi. Her çocuğun mizacı farklı napalim.

İnan tatilden dondum, gitmeden önceki halimden daha da yorgunum 🤣

Tatilde hayal ettiğim
1652391003367.webp

Gerçekte olan

1652391112381.webp

Eklentiler

• 1652391097964.webp
    1652391097964.webp
    9 KB · Görüntüleme: 27
Bugün ne yaptım?

Kahvaltı hazırla,ye, topla.
Bulaşık makinesi doldur, aç.
Çöpleri at, ev için markete git.
2 iş görüşmesine katıldım.
1 ortaklık görüşmesi yaptık. Versek de kurtulsam, hiç bana göre bi iş değil 😟
Eve döndük, aile dostlarımız geldi, bugün doğum günüm sanmışlar, erken kutladık :))) (eşimden düşünceliler valla 😂, eşime söylemişler yengenin doğum günü vs biz geliyoruz diye, eşimde dememiş bugün değil diye😂 ve benim bi şeyden haberim yok, bence kimsenin bi şeyden haberi yok :KK70: )
Neyse evde bi kaç posta kahve içtik çıktık.
Hepimiz ayrı yerlere, ben arkadaşımla Tarım Fuarı na gittim.
Oradan çıkıp market alışverişine gittim. Arkadaşımı evine bırakıp dükkana geçtim.
Eşimle eve döndük, makineyi boşalt yerleştir. Yemek hazırla, sadece hazırladım, yiyecek vakit olmadı. Araya 2 önemli telefon görüşmesi, 1 yazışma girdi.
1 home ofis görüşmesi yaptık.
Az önce 1 tabak ayaküstü yemek yedim, benimkine ısrar ettim saat geç diye yemedi, ben niye yedimki, pasta da yemiştim :confused:
Yine çay hazırladım, içiyoruz.
Birazdan mutfağı toplar, bulaşıkları makineye atarım. (İyiki makine var 🙏)
Kişisel bakımlarımı yaparım.
Fırsatım kalırsa bir şeyler okumalıyım.
Toplam adım 1964 ama 4000 üstüdür çünkü tel bazen şarjdaydı.
Balim tatlı midilli gibisin ama dört nala kosmussun yine 😎Allah güç kuvvet versin. Maşallah sana.

Ama sana tavsiye yorulunca dinlen ❤
Bizim genel özelliğimiz es vermeyi bilmiyoruz. 😁

Evet ya direk ona baktım bende 😍
Hoş geldin 🌹
Son sayfalar sen yetiş diye az çene çaldık dersem inanma şaka çünkü:KK70:
Yorgunluktan ve yogunluktan firsat olmadi.😁

Baby Sincap nasıl?😘
😁😁

Baby sincap iyi sudem teyzesi🥰 tatilde biraz yoruldu insan ve gürültü kalabalığından, zira çocuk 1 senedir evden dışarı çıkmıyor😬 biraz iştah ve uyku sorunu oldu, bakalım düzene girer 1 haftaya umarım.

aklıma Recep İvedik'in bir repliği geliyor. Psikoloji okuyan bir kız kalıyordu ya evinde. Kıza ailesinin hasta genlerinden dert yanıyordu. Sizin bozuk genlerinizin pisliğini ben çekmek zorunda mıyım vs diyordu 😂

Oğlunun yaşı büyüdükçe azalır galiba hastalıkları, inşaallah her şeyi geçer ❤
Ha ha 😂onu ben genelde annem için söylüyorum 😂kadında yazık ne kadar kötü özellik var bize geçmiş 😝

Selamlar🌺 inşallah herkesler iyidir, keyifler yerindedir🍀

Biz tatilden döndük ve ilk cocuklu tatil tecrübemi de yaşamış oldum. Tatile bebeğiyle gitmek isteyen çiftlere önerim: Gitmeyin.🤣🤣🤣🤣 Şaka şaka😃

Valla bebekli tatil eğer çocuğunuz biraz büyükse yani oyun çocuğuysa gerçekten keyifli olabilir onun açısından. Ama bizimki 1 yasinda ve denizden korktu..malum kumda da oynayamaz oral dönemde. Havuzu da sevemedi ve zaten suyun sıcaklığı da düşüktü. Sadece biraz bacaklarını soktuk. Nitekim plaj tecrubemiz bir sonraki seneye kaldı kismetse. Bunun dışında yeni yerler görmesi çevreyi deneyimlemesi sosyalleşmesi vs gelişimi açısından güzel bir katkı oldu. Ben dinlendim mi derseniz, daha da yorgun olarak döndüm dermişim🤣 evet iyi oldu, güzel bir anı kaldı bize ama ben hiç dinlenemedim. Denize zaten iki kere girdim toplasan yarım saat. Yemek zamanları da hep acele acele yedim çocuk sıkılmaya başladı vs diye. 3 yetişkin bir çocuğa yetişemedik yine😳 neyse sonuç olarak sağ salim gittik döndük🌿

Eve gelir gelmez bavul boşalt yıka yerleştir vs derken dun akşam banyo bile yapamadan bayilip gittim yatağın üstünde. Bu sabah da her yerim agriyarak uyandım. Bu tatilin yorgunluğunu atmak için en az 1 hafta geçmesi lazım😬
Senin kızı gözümde canlandırmaya çalışıyorum ama başaramıyorum :D

Kime çekmiş?

3 kişi yi bile ayakta tutmayı başarıyor 😁
Hayaller ve hayatlar gibi olmuş:D

Back
X