- Emoji Skoru
- 39.269
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
- #7.801
Çok geçmiş olsun çok üzüldümAy ben dün temizlik yaparken küçük bir kaza geçirdim.. Deli gibi mutfak dolaplarına girdim.. hatta gidip dolap içi düzenleyici falan aldım. Neyse artık son dolap, en üst rafta 5 kiloluk un kavanozu var kocaman. (Unu da yeni aldım, dolu yani) sen tak ayağıma düşhani gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar var ya işte onları gördüm resmen o nasıl acı
sonra da una üzüldüm, diyorum ki yeni almıştım.. sonra da e tam temilzik bitmişti tüm her yer un oldu.. ayağım da yumurta gibi şişti.. hemen buz yapıp ağrı kesici aldım. Sonra bir de ağlaya ağlaya tekrar mutfağı temizledim.. eşim geldi ben hala temizlik yapıyorum adam şok
neyse bitmiş sayılırdı.. o da eski sporcu anlıyor ayak işlerinden falan.. Bir şeyler yaptı ayağıma da şimdi daha az ağrıyor
böyle düşününce komik ama yaşarken çok kötüydü.
Sonra ben çok yoruldum diye dedi eşim boşver her şeyi, hadi canının istediği bir şey sipariş edelim.. bizim burada çok iyi bir hamburgerci var.. kocaman bir hamburger yedimyanında patates ve yasak olmasına rağmen kola
pişman değilim..
Bugün de sarah'ın ıspanak tabanlı pizzasını yorumlayacağımyanina da arabiatta soslu makarnaa
Onun dışında keyif günü yaparım diyorum.. pazar magazini bakarım, kitap okurum, eşimle film keyfi falan yaparız. Miss gibi pazar modu
Maşallah boş durmamışsın yine ama dikkat et kendine yorma bu kadar ç
Menü yine şahane şimdiden ellerine sağlık