Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kars kaşarı var birde sebzeli erişte almıştım onu kullansam olur mu?Valla erişteyi haşlayıp süzdüm.
Sonra teflon tencerede yağ ve tereyağ eritip eriyen peynir var kv gönderdi onu ekliyorum eriyince üstüne erişte ekledim.
Önce yağ eritip erişte ekleyip peyniri sonradan da peynir üzerine ekleyip eritebilirsin. Peynir türüne göre değişir.
Kars kaşarı ne eski kaşar mı?Bende kars kaşarı var birde sebzeli erişte almıştım onu kullansam olur mu?
Ya kusura bakma güldüm ama koltuğa yazık olmuş. Yeni yıl herşeye zam bi de.Birazcık sağıma yattım sıkıldım birazda başka odada soluma yattım. Ev temiz diye ellemedim bi açma pişireyim dedim onuda unuttum yaktım. Ona bakcam diye sigaramı da unuttum oda koltuğumu yaktı. Bugüne masrafı 5 bin teşekkürler kendim![]()
Evet karslı birinden aldım ama buzlukta henüz denemedim eski değil sanki :)Kars kaşarı ne eski kaşar mı?
Ben eski kaşar hastasıyım.
Nerdeys her gün ekmek arası yapıp götürüyorum.
Hatta kahvaltıda o varsa kahvaltı yaptığımı anlıyorum.
Tek lüksüm o galiba![]()
Ayy çok geçmiş olsun dikkat edinBirazcık sağıma yattım sıkıldım birazda başka odada soluma yattım. Ev temiz diye ellemedim bi açma pişireyim dedim onuda unuttum yaktım. Ona bakcam diye sigaramı da unuttum oda koltuğumu yaktı. Bugüne masrafı 5 bin teşekkürler kendim![]()
Ses verin ahali :)Ya kusura bakma güldüm ama koltuğa yazık olmuş. Yeni yıl herşeye zam bi de.
Lotus1234 da az önce yeni yılın ilk haftasında hangi güzellikler hayatınıza girdi ne kadar mutlusunuz demişti.
S sarahconnor hasta
Mikan hasta.
Aysen012 nin misafir üstüne misafiri var.
Hoş geldin yeni yıl.
sekersizcikolata ve
Keira- ya nazar etmeyelim aman
Keira da gerçi hafta başı hastanedeydi ama geçti şükür.
Ayy merak ettim. Güzeldir inşallah tadı.Evet karslı birinden aldım ama buzlukta henüz denemedim eski değil sanki :)
Kız hepsi uyumuştur.Ses verin ahali :)
Senin neler var şükredeceğin?Bu hafta hem yeni bir yıla başladık bakalım bu hafta içinde bizi mutlu eden güzel gelişmeler oldunmu onları sıralayalım mı ..? Belki paylaşırsak şükredersek çoğalır![]()
Yarın için buzluktan indireyim en iyisi onu. Canım çekti şimdi sayendeAyy merak ettim. Güzeldir inşallah tadı.
Ben eskiden peynir sevmezdim pek yaşlandıkça peynir sevmeye başladım.
Bir de hep kokulu aromalı seviyorum.
Tulum
Eski kaşar
Ezine
Canımdan kıymetli mi ve yansın napayımYa kusura bakma güldüm ama koltuğa yazık olmuş. Yeni yıl herşeye zam bi de.
Lotus1234 da az önce yeni yılın ilk haftasında hangi güzellikler hayatınıza girdi ne kadar mutlusunuz demişti.
S sarahconnor hasta
Mikan hasta.
Hoş geldin yeni yıl.
sekersizcikolata ve
Olsun olsun ateş benim üstüme de düşebilirdi iyi yönünden düşünelimAyy çok geçmiş olsun dikkat edin
Ne kadar pozitif biri maşallahOlsun olsun ateş benim üstüme de düşebilirdi iyi yönünden düşünelim![]()
YaaAAaaa aynı gün doğum yapmışız
Bugün misafir var yemeğe yoksa ben de aynı yazdığın gibi yapıyorum![]()
Yılın son gününü hastanede kapatmıştım evetYa kusura bakma güldüm ama koltuğa yazık olmuş. Yeni yıl herşeye zam bi de.
S sarahconnor hasta
Mikan hasta.
Hoş geldin yeni yıl.
sekersizcikolata ve
Günaydın geçmiş olsun ateşinin geçmesine sevindim ben bu gün geç kalkış daha hala yataktan çıkamadım ama artık kalkmalıyımGünaydın kızlar
Nasılsınız?
Bugun iyiyiz çok şükür
Oğlumun ateşi geçti öksürük var hala
Ben sesim dışında iyi sayılırım
Sabah erken kahvaltı yaptık
Eşim işe gitti
Ben cayımı içip mutfak toplayacağım
Sonra da yemek işine bakarım herhalde![]()