Günaydın geçmiş olsun ateşinin geçmesine sevindim ben bu gün geç kalkış daha hala yataktan çıkamadım ama artık kalkmalıyım
Herkese güzel bir gün dilerim 🍀
Kahvaltı faslı Ortalığı toplama temizlik sonrası duş sonra haftaiçi bekleyen işlere hazırlık yemek vs planlıyorum Yine evde geçen bir haftasonu😕
Menemen yapayım yanınada bir kars kaşarı deneyelim 🤔 bakalım
Teşekkür ederim
Boşver yat dinlen☺️

Dısarıda soğuk avm sevmiyorum
Mecbur evlere kaldık🤷‍♀️

Kitap güzel bir film kahve bunlarla güzel gececektır🙏

Bu hafta hem yeni bir yıla başladık bakalım bu hafta içinde bizi mutlu eden güzel gelişmeler oldunmu onları sıralayalım mı ..? Belki paylaşırsak şükredersek çoğalır😘☺️💟🙏🏻
Güzel gelişmeler 🤔

Yok valla gelmiyor aklıma 🙈🤣
Ayy merak ettim. Güzeldir inşallah tadı.
Ben eskiden peynir sevmezdim pek yaşlandıkça peynir sevmeye başladım.

Bir de hep kokulu aromalı seviyorum.
Tulum
Eski kaşar
Ezine
Burda keçi peyniri meşhur berbat bir kokusu var ama seven çok seviyor. Sıkmaları onunla yaparlar genelde ama ben hiç sevmiyorum 🫣
Kız hepsi uyumuştur.
Erken kalkıyor kızlar.
Mikan 8.30 da uyumuştur ispatlayamam ama bence uyumuştur.
8.30da yatağa gittiğim doğrudur ama kızım uyuyana kadar 9.30 olmuştu 😅

Günaydınlar 🌼🌼🌼

Tam grip olmuşum burnum akıyor sürekli. Önceki gece donuyordum. Dün gece ateş bastı vs. Sabah daha iyi oluyorum akşam yine çöküş.
Oğlanlar babaları ile resim kursuna gitti. Akşama kitap grubunun yemekli toplantısı var ama gitmeyeceğim sanırım. Dinlensem daha iyi olacak. Evi süpüreceğim. Çamaşır işi var. Nevresimleri yıkayacağım vs.

Güzel gelişmeler 🤔

Yok valla gelmiyor aklıma 🙈🤣

Burda keçi peyniri meşhur berbat bir kokusu var ama seven çok seviyor. Sıkmaları onunla yaparlar genelde ama ben hiç sevmiyorum 🫣

8.30da yatağa gittiğim doğrudur ama kızım uyuyana kadar 9.30 olmuştu 😅
7 Ocak

Kahve telvesiyle peeling yapın.

sudem34 sudem34
S sarahconnor
Lotus1234 Lotus1234
Aysen012 Aysen012
Keira- Keira-
sekersizcikolata sekersizcikolata

Daha önce 2 kere denemiştim yumuşacık yapıyor cildi. Bugün de yaparım. Bi de keki yaparım belki. 🤔
Bugün önce bir kahve keyfi yapayım hatta gidiyim şimdi yapayım ☕

Günaydınlar 🌼🌼🌼

Tam grip olmuşum burnum akıyor sürekli. Önceki gece donuyordum. Dün gece ateş bastı vs. Sabah daha iyi oluyorum akşam yine çöküş.
Oğlanlar babaları ile resim kursuna gitti. Akşama kitap grubunun yemekli toplantısı var ama gitmeyeceğim sanırım. Dinlensem daha iyi olacak. Evi süpüreceğim. Çamaşır işi var. Nevresimleri yıkayacağım vs.
Geçmiş olsun cnm dinlenip bol c ile iyileşmeye bakarsın çok yorma kendini madem hastasın

Ya kusura bakma güldüm ama koltuğa yazık olmuş. Yeni yıl herşeye zam bi de.

Lotus1234 Lotus1234 da az önce yeni yılın ilk haftasında hangi güzellikler hayatınıza girdi ne kadar mutlusunuz demişti.

S sarahconnor hasta
Mikan Mikan hasta.
Aysen012 Aysen012 nin misafir üstüne misafiri var.

Hoş geldin yeni yıl. 🤣

sekersizcikolata sekersizcikolata ve Keira- Keira- ya nazar etmeyelim aman 😁

Keira da gerçi hafta başı hastanedeydi ama geçti şükür.
Sudem farkındaysan ben artık olimsuz şeyler yazmamaya çalışıyorum,çünkü gerçekten hoşgeldin yeni yıl 😅😅😅
Elhamdülillah diyelim Allah gördüğümüzden geri koymasın 🙏

Yaa 🥰 Büyüdükçe biraz daha yoluna giriyor hayat sanki ama uyku pek yok bizimkinde geceleri 3 kere kalkıyor hala 😴

Yılın son gününü hastanede kapatmıştım evet 😬
Yaa 3 kere mi inan gece 10 kere kalkıyor benimki ayni abisi sütten kesene kadar o da böyleydi.
Mama veriyo msn sen yoksa anne sütü+ek gıda mi?

Kp fenalaşmış.
Ankara'ya geldik.
Son kez gördüm sabah.
Kalbi durmuş şimdi kalp masajı yapıyorlar.
Sudem geriden geliyorum 😔şimdi gördüm
Çok üzüldüm durumu nasıl şimdi 😔
Ah bu hastalıklar ölüm ayrilik ne zor şeyler ya 😔
Rabbim imtihan etmesin sevdiklerimizle

Yaa 3 kere mi inan gece 10 kere kalkıyor benimki ayni abisi sütten kesene kadar o da böyleydi.
Mama veriyo msn sen yoksa anne sütü+ek gıda mi?
Bir ara düzene girdi dedim gece 1 kez uyanıyordu yakın zamana kadar her saat başı uyanıyordu. Şimdi biraz daha insaflı 😄
Mama veriyorum ama sütümün yetersiz kaldığı zamanlarda. Anne sütü daha çok. 2 öğün de ek gıda. Yarın tok tutan gece maması tarifi deneyeceğim bakalım belki işe yarar. Sen de durumlar nasıl ek gıdada ilerlediniz mi?

Back
X