Dönmedi Allah rahmet etsin.
Sabah beri ağlıyorum.

Babaannem ağıt yakıyor. Onu en iyi ben anlarım bence. Herkes abisi, kardeşi, babası gitti diye üzülürken o evladına ağladı. Ve ağıt yakması da evlatlarını nasıl bıraktın gittin şeklinde idi hep. Ve hep son bir kez daha görseydimler.

Çocuklar selayı duymuş.

Son görenlerden biri de benim.
Can çekişmesini morga konuluşu hepsine şahit oldum.
Yüzünü açtık.
Sevdim alnını, yanağını okşadım.

Kız evladı yoktu beni çok severdi.
16 yaşında ilk babamı 38 yaşında ikinci babamı kaybettim.

Yeni yıl her hafta ayrı geldin. Hiç hoş gelmedin üzgünüm.

Sabah beri ağlıyorum.

Babaannem ağıt yakıyor. Onu en iyi ben anlarım bence. Herkes abisi, kardeşi, babası gitti diye üzülürken o evladına ağladı. Ve ağıt yakması da evlatlarını nasıl bıraktın gittin şeklinde idi hep. Ve hep son bir kez daha görseydimler.

Çocuklar selayı duymuş.

Yüzünü açtık.

Canım başın sağ olsun Allah rahmet eylesin. Ölüm hepimize. Rabbim cennetiyle mükafatlandırsın inşallah. Sabırlar diliyorum

Sabah beri ağlıyorum.

Çocuklar selayı duymuş.

Yüzünü açtık.

Allah rahmet eylesin kuzum yaaaaa🥺🥺🥺

Sabah beri ağlıyorum.

Çocuklar selayı duymuş.

Yüzünü açtık.

Çok üzüldüm sudem, başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin.. sevenlerine ve sana sabır diliyorum

Sabah beri ağlıyorum.

Çocuklar selayı duymuş.

Yüzünü açtık.

Başınız sağolsun sudem Allah size sabır versin
Mekanı cennet olsun

İyi geçmesine çok sevindim ☺️ Akşam oldu mu kötüleşiyorum ben ya şu an yine ağrım var bi üşüme bir ateş basması

Günaydınlar 🌼🌼🌼

Tam grip olmuşum burnum akıyor sürekli. Önceki gece donuyordum. Dün gece ateş bastı vs. Sabah daha iyi oluyorum akşam yine çöküş.
Oğlanlar babaları ile resim kursuna gitti. Akşama kitap grubunun yemekli toplantısı var ama gitmeyeceğim sanırım. Dinlensem daha iyi olacak. Evi süpüreceğim. Çamaşır işi var. Nevresimleri yıkayacağım vs.
Geçmiş olsun Mikan.. Bence yat dinlen de toparlan biraz..

Kp fenalaşmış.
Ankara'ya geldik.
Son kez gördüm sabah.
Kalbi durmuş şimdi kalp masajı yapıyorlar.

Sabah beri ağlıyorum.

Çocuklar selayı duymuş.

Yüzünü açtık.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.. Ne güzel sevilmiş bu hayatta.. Dua edeceğim 🙏🏻

Sudem farkındaysan ben artık olimsuz şeyler yazmamaya çalışıyorum,çünkü gerçekten hoşgeldin yeni yıl 😅😅😅
Elhamdülillah diyelim Allah gördüğümüzden geri koymasın 🙏
Yeni yıl evet şimdi de oğlum ateşli. Sabahtan beri serum vs bağlattım. Üşütmüş. Ankara'ya gidip bu soğukta kim üşütememiş ki.

Bugün kızımın mezarını da ziyaret ettim.
Yeni mezar taşı yaptırmıştık.
Üzerine yapraklar döküşmüş iz yapmış.
Onları yıkadım , temizledim.
Mezarını suladım.
Suluğa su koydum.

Yıllar önce İstanbul'da idim kalıcı değiliz diye defnetmedim ,Ankara'ya defnettik. Ama öyle olunca da çok nadir gidiliyor işte . Ve şansa istanbul dayım hala.

Babamı da bu yüzden kv yaşadığı şehre istedi. Köyüne göndermedi.

Neyse işte değişik konular.
Benden bu kadar.

Bugün kızımın mezarını da ziyaret ettim.
Yeni mezar taşı yaptırmıştık.
Üzerine yapraklar döküşmüş iz yapmış.
Onları yıkadım , temizledim.
Mezarını suladım.
Suluğa su koydum.

Yıllar önce İstanbul'da idim kalıcı değiliz diye defnetmedim ,Ankara'ya defnettik. Ama öyle olunca da çok nadir gidiliyor işte . Ve şansa istanbul dayım hala.

Babamı da bu yüzden kv yaşadığı şehre istedi. Köyüne göndermedi.

Neyse işte değişik konular.
Benden bu kadar.
Allah rahmet eykesin size sabir versin insallah
Nasilsin sudemcim cok ozledim sizi ancak duzeldi uyeligimle ilgili problem artik girince hata vermi y or

Allah rahmet eykesin size sabir versin insallah
Nasilsin sudemcim cok ozledim sizi ancak duzeldi uyeligimle ilgili problem artik girince hata vermi y or
Nasılsın sorusuna ne cevap vermeliyim şu an onu düşünüyorum.

Mal gibiyim mi desem.
Duygularını aldırmış mı desem.
Yaşlanmış mı desem.
Berbat mı desem.
Bugün cenazede bütün soranlara iyi, aynı, sizin gibi, nasıl olabilir vs cevapları verdim.

Neyse velhasıl kelam durumlar böyle.
Güçlü olmaktan, güçlü olmaya çalışmaktan yorulmuş biriyim artık. Bazı yükler hafifler. İnşallah istediğim güzellikleri yaşarım.

Neyse iyi olacağım Inşallah. 🙏

Nasılsın sorusuna ne cevap vermeliyim şu an onu düşünüyorum.

Mal gibiyim mi desem.
Duygularını aldırmış mı desem.
Yaşlanmış mı desem.
Berbat mı desem.
Bugün cenazede bütün soranlara iyi, aynı, sizin gibi, nasıl olabilir vs cevapları verdim.

Neyse velhasıl kelam durumlar böyle.
Güçlü olmaktan, güçlü olmaya çalışmaktan yorulmuş biriyim artık. Bazı yükler hafifler. İnşallah istediğim güzellikleri yaşarım.

Neyse iyi olacağım Inşallah. 🙏
Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Ayetel Kürsi biliyorsan dilinden düşürme. Bilmiyorsan ; "Hasbünallahü ve nimel vekil" duasını oku içinden. Anlamı Allah bize yeter. O ne güzel vekildir demek. Her türlü sıkıntıda okunan bir dua. Rabbim yardımcın olsun. Oğluna şifa versin. Koyverme kendini. Herşey üstüste geliyor gibi hissetme. Ankara soğuk ve arabaların aküleri, cam suları vs illaki donar. Hasta eder mutlaka insanı da. Sen de kendine dikkat et

sudem34 sudem34 mekanı cennet olsun,geride kalanlara Rabbim sabır selamet versin .
Oğluna çok çok geçmiş olsun, inşallah biran evvel iyi olacak .
Çok zor bı dönemdesn bazen oluyor her şey üst üste geliyor insan gerçekten ne tepki vereceğini bilmiyor.
O acılara boğulup kalıyorsun hayat bı yandan akarken nasil davranman gerektiğini bile bilemiyorsun.
Yaş aldikca ölümlere hastalıklara sıkıntılara daha çok yaklaşıyoruz bı de yakınlarımız da.
Bazen üst üste geliyor ama geçecek
Allah'tan geldik ona döneceğiz kimimizin imtihanı biraz ağır olacak kimimiz daha sabredilebilir şeyler.
Ama her musibetin bizim günahlarımıza kefaret olduğunu da biliyoruz.
Kızından bahsedince sadece sana sarılmak istedim.
Sen bütün bu olanlara rağmen çok güçlüsün.
Bu günler geçecek ve Allah sana hayalinden daha güzel günler yaşatacak bütün kalbimle inanıyorum 🙏
Yaz buraya kendini yalnız ve boşlukta hissetme

Back
X