Annene de keşke kıymeti bilinseymis.
Zaten bu böyledir datlumm
Birini 40 gün sırtında taşı,indirince vay ben sana yük muydum der.
Kırk gün tasidin sağol demez.
Misal bugün eşimle biraz atıştık.
Bir ablası aradi annesinin gideceği tarihlerde buraya gelecek dolayısı o gidene kadar annesi de kalacak o da yani beni düşunen yok.
Ben de daha telefon açıkken direk o tarihte gitmiş olurlar dedim,ablası da bana haber ver cart curt deyip.kapatti.
Annen dönünce memlekete git yani buraya gelmek daha konforlu tabi.
Baktm eşim de bozuldu.
Yani o kadar yapıyorm sağol diyo mutlu tabi memnun ama en ufak biseydr bozulacksa yandık.
İçime atmam böyle şeylerde eşime söylerim yani gelecek olursa
Eşim de bozuluyorsa.bozulsun vallahi umrumda değil.
Ya bu da komik demi.
Anne-babaya baktığın yetmiyor.
Bir de gelip kendilerini ağırlatıyorlar.
Dediğin gibi eve gitse temizlik yemek o uğraşacak.
Burda hazır adam var.

Alışveriş yaptım
şampuanı değiştirmeye karar verdim saçlarım çok çabuk yağlanıyor bir acayipleşti istanbulun neminden sanırım birde kabuk kabuk pullanıyor
Eczane ürünü kullanabiliyodum sadece bakalım bu sefer market ürünü arada değiştircem sürekli dermo kozmetik olmuyor çokta pahalı :KK43:
Sol Ayağımda 1haftayı geçkindir tabandan bir ağrı var basmakta zorlanıyorum çok fazla yürümekten ayakta durmaktan sanırım ayakkabıda iyi gelmiyor tabanı daha rahat bir ayakkabıya geçmeliyim
bugün biraz masaj yaptım ve bileğim burkulduğunda verileb bir krem vardı biraz ondan sürdüm ağrısı azalsın diye basamıyorum yoksa rahat üzerine
Tvde şarkılar biizi söyler var alpay kubat yeliz falan güzel eğlendriyor hüsnü şenlendirici yine döktürüyor 🙂💃💃💃
Müziksiz yapamam herhalde ben :)
Canım koşu ayakkabıları çok rahat.
Ben adidas ın bir modelini kullanıyorum.
Öyle memnunum ki archivo modeli. Çok rahat, hafif yaz- kış o kadar iyi ki.
Yaş aldıkça rahat giyim hoşuma gidiyor.

Eskiden süslü olsun, şık olsun, çeşit çeşit olsun kafasındaydım. Şimdi hiç öyle değilim. Biraz da mecburiyet tabi ki. Ayağım büyük kadın reyonu küçük geliyor.

Akşam üstü hatay kısırı yaptım.
Kabak tatlısı yaptım.
Ispanak yıkadım doğradım.
Kol böreği yapacağım.
Ispanak ayırdım kek yapmak için.
Yaprak sardım hazır pişmek için dolaba koydum.
Meyve faslı yaptık. Uzun zamandır yapmıyorduk. Meyveler çürüyecek yoksa.
Artık yatsam iyi olacak.

Herkese iyi geceler.

Kabak tatlısı yaptım.
Kol böreği yapacağım.
Artık yatsam iyi olacak.

Herkese iyi geceler.
Ellerine sağlık 🤩
Ben de bugün çiğköfte sipariş edeceğim akşama dün de sebzeli et haşlama yapmıştım kaldı biraz.
Kakaolu kurabiye yaptm üstüne kahveli krema yaptm uydurmasyin bı tarif ama bayildm
Bugün eşimi alıp biraz dışarı çıkmak istiyorum
O evdeyken biraz ev işi yaptrsam iyi olur ama boşver en iyisi dışarı çıkıp bı hava almak yemek derdi de yok 😑

Bayıldım valla bana da bundan lazım Çıkalım mı ?balım çıkalım 🙂🧿

Ahahah gel ben diyim sana hadi çıkalım 🥰🥰 ben de hem gezmeyi severim hem de uzun süre evde kaldığım için dışarı çıkmak iyi geliyor💚

Öğrencilerimi ortamimi seviyorum aslında ama idare iş bilmez ve yardımcı olmaz kötü niyetli bir idare.
Çocuklarım için düzenimi bozacağım.
En ufak bi program da yardımcı olunmuyor yalakalar hariç.
Ben durumu Söylerim yapılırsa yapılır benden daha skntilisi varsa da ona yapilsn ama yalvaramam kimsenin egosunu tatmin edemem işimi yaparım.

Bence kamunun en büyük zorluğu idareciler.. Valla iyi yapıyorsun, kimseye eğilip bükülmemek, bel bağlamamak lazım.. Gönlüne göre olur umarım 🙏🏻

Az önce su sipariş ettim er… k…li markasından geldi gerçekten isyan edicem 19ltsi 47lira olmuş inanılır gibi değil ne olduda bu kadar zam yapılıyor hiç bir şey o kadr kontrol edilmiyor ki, soyguna uğruyoruz resmen
Neyse …😡

Ya her şey çok artıyor malesef..

Canım koşu ayakkabıları çok rahat.
Ben adidas ın bir modelini kullanıyorum.
Öyle memnunum ki archivo modeli. Çok rahat, hafif yaz- kış o kadar iyi ki.
Yaş aldıkça rahat giyim hoşuma gidiyor.

Eskiden süslü olsun, şık olsun, çeşit çeşit olsun kafasındaydım. Şimdi hiç öyle değilim. Biraz da mecburiyet tabi ki. Ayağım büyük kadın reyonu küçük geliyor.

Ayy ben de yaşlandığımı böyle anliyorum😅 hem güzel olsun ama rahat olsun 😅 şimdi topuklu aldığımda bile eskisi gibi değil de kalın topuk bakıyorum ve ince topuk giydiysem yanıma mutlaka spor ayakkabı alıyorum 🙈
Kabak tatlısı yaptım.
Kol böreği yapacağım.
Artık yatsam iyi olacak.

Herkese iyi geceler.
Ayy hatay usulü kısır bayılırımmmm.. Valla ellerine sağlık harika şeyler yapmışsın sudem
🥳🥰

Mikan Mikan canım oyun nasıldı? Tavsiye eder misin gelirse gitmek için

Herkese günaydın 🌺💚 Mutlu pazarlar 🥳

Güzel bir kahvaltı hazırlayıp dün yarım bıraktığım işleri yapmam lazım🙈 Akşama arkadaşlarım gelecek, karadeniz yemekleri gecesi yapacağız 😅 benim eşim Karadenizli ben de o kontenjandan yararlanıyorum🤣 o sebeple evi temizlemem lazın, hepiniz öpüldünüz

Günaydınlar 🌷
Lotus1234 Lotus1234 ve sekersizcikolata sekersizcikolata oyun güzeldi eğlenceliydi, tavsiye ederim. Burası küçük bir ilçe olduğu için tiyatro vs çok arada geliyor, gelince de kaçırmak istemiyoruz haliyle salon doluydu.

Sabah güzel bir kahvaltı hazırladım. Sonrasında annem turunç reçeli yapacak. Turunçları rendeledim. Annemin kolunda yırtık varmış ameliyat dedi doktor. O canımı sıkıyor biraz.. Allah dermansız dert vermesin.

Bugün biraz ev işi çokça okul işi ile uğraşıp not işlerimi halletmeliyim.

Aysen012 Aysen012 sen gerçekten çok vefalı bir insansın. Ama lütfen görümcen annesini görmek istiyorsa evine gitsin. Ben burda gıcık oldum ya, bu ne aymazlık 😠

Annem ve kayınvalidemle kahve içtik şimdi kalkıp işlere girişeceğim. Bu arada sekersizcikolata sekersizcikolata ne kadar yaratıcı etkinlikler yapıyorsunuz bayıldım 😍

sudem34 sudem34 yazılarını özlemişim ya valla 🥰

S sarahconnor nerelerde?

Seviliyorsunuz 💖☺️

Kahvaltıya pişi ve karışık kızartma yaptm ben de, tüm evi elden gecrdm biraz silme biraz süpürme.
Maalesef hala çıkamadı,KV biraz rahatsız çıkabilir miyiz bilmiyorum.
Aynen Mikan Mikan bu ne aymazlık ne rahatlık cidden.
sudem34 sudem34 aldıklarınızi.gule güle kullanın
Ben de dışarı çıkmıyorm ama netten bir kaban bir.cizme bir spor ayakkabı bir de çanta aldm
Kaban geldi s beden oldu bana çok mutluyum 🤩
Sneaker de oldu diğerlerini bekliyorum geçenler de de bir trenç 3 kazak almistm
😅
Valla aldiklarimdan pişman değilim aklım hala alamadıklarimda 😅

Kahvaltıya pişi ve karışık kızartma yaptm ben de, tüm evi elden gecrdm biraz silme biraz süpürme.
Ben de dışarı çıkmıyorm ama netten bir kaban bir.cizme bir spor ayakkabı bir de çanta aldm
😅
Güle güle kullan aldıklarını 🤩

😅
Güle güle kullan cnm sefan olsun

Kalkış
Klasik Kahvaltı ve kır pidesi yedim sonra c-d-çinko vitamin takviyesi aldım
Yarınki işlere bir son şeklini verdim
Çamaşırları yıkanmıştı1posta serdim
1postada çamaşır katladım
Tekrar çamaşır makinesine bu sefer beyazları attım yıkanıyor
Biraz gündem baktım
Müzik dinledim
Uzandım dinleniyorum ama moralmen düşüğüm yeğenimi gördüm kamerada 3-4dk sadece kaynana yanlarında bu ara dışarı avmye gideceklermiş çok tutmadım dışarı çıkacaklar diye akşam evi silememiştim birazdan onun kardiyosu olur muhtemelern birde bulaşık makinesi boşaltıp yeniden 1kaç parça birşey yerleştirilip tezgah temizliği yapılacak ama enerji 0
Yarın turnuvaya öğrenci götürecem ailesiyle görüştüm o işide hallettim birkaç veliylede irtibat kurdum.
Ama evde Hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden :KK43:

Son düzenleme:
20230115_153800.webp

An itibariyle
...
Bahçeye geldim. Eşim temizlik yapıyor. Ben de manevi destek oluyorum Şekil A da göründüğü gibi 😄

Sınavlar bitti. Derslerden geçtim şükür. Bu hafta kafa dağıtma haftası.
Sonra bölüm bölüm eve başlarım inşaallah ruhumu da sıkmadan.

Okuyorum ama cevap yazmadım. Yetiştirilecek işler de vardı. Biraz da bende dinginlik, iletişimsizlik hali.

Herkes iyi mi hanımlar? ☺

Back
X