Öncelikle kalbime dokunmasıydı- ilk tanıştığımızda hayallerimin ötesinde romantikti
Duygusal olsun istiyordum öyle de biri
Kitap okumayı seven biri olsun demiştim çok seviyor
Çocukları sevsin derdim- o konu malumunuz 😅
Futbol sevsin isterdim-neden bilmiyorum mal bir anıma denk gelmiş olmalı 🤦‍♀️ Maalesef çok seviyor 🤣
Küsmeyen biri olsun istemiştim- ne kadar tartışırsak tartışalım asla küsmez vs böyle şeyler 😅
Bende romantik istemiştim ormantik çıktı olsun yakışıklı dedim 🤣
Duygusal istedim odun çıktı🤣
Kitap okusa da bence yeteri seviyede okumuş biri değil 🤣
Çocuk hiç sevmez. Bir tek yeğeni ve oğlumu sever 🤣
Futbol sevmez bu artı. 🤣
Küsmez ama küstürmez de. 🤣

Gül canım😘
Ağlanacak halimize güleri zaten bazen ne yapalım.

Eşim de aslında annem gibiydi bu aralar gözüme batmıyor 🤣ya bıraktı ya dikkatimi çekmiyor 🤣çocuk küçükken çok yapardı 🤣

Canım anlatacak öyle çok şey birikti ki iki günde.

Geçmiş olsun uçuk için. 🌸

Sen bizim için çok önemli ve değerlisin. Çok kaliteli birisin. ❤
Teşekkür ederim 🥰 gece gece nasıl mutlu ettin beni 💖 sen de öylesin 🌷💗

Geçen hafta eşim acayip gözüme batıyordu bu hafta batmıyor bizde de bi tuhaflık var sanki 😅 hadi ben ikizlerim dengesizlik ruhumda var da sana ne oluyor 😆

Çok karizmatik eşim giyinmeyi çok iyi bilir ortamlarda en şıktr, benim ilk dikkatimi giyim tarzı çekmişti, çapkın bakar bıyık altı gülümser, yakışıklıdir ve bütün bunlarla beraber alçakgönüllü ,çok iyi bir dinleyici her şeye atlamaz ağır 😅ne çok övdüm kız
Ama valla az bile anlattim ❤️
Benimki giyinmeyi hiç bilmez.
Ben beğenmiyorum giyim tarzını değiştirmeye çalıştım olmadı bende bıraktım 🤣
Yaşına göre çok spor ve soluk renk sever öyle giyinir.
Bende şık giyinen severdim 🤣
Alçak gönüllü asla değildir. Kendini çok beğenir. Her şeyi en iyi o bilir. 🤣çok konuşur. Öyle inandırıcı anlatır ki güven verir 🤣yanlış da söylese inanırsın 🤣

Teşekkür ederim 🥰 gece gece nasıl mutlu ettin beni 💖 sen de öylesin 🌷💗

Geçen hafta eşim acayip gözüme batıyordu bu hafta batmıyor bizde de bi tuhaflık var sanki 😅 hadi ben ikizlerim dengesizlik ruhumda var da sana ne oluyor 😆
Boğa da bence dengesiz ya 🤣benim ruh halim, aç, yorgun vs iken bambaşka oluyor 🤣
Anlıyorum enişteyi 🤣sen cicilerini giy pamuk gibi olursun 🤣

Dün lahana sardım biraz da yaprak sarması yaptım. 3 haftadır bekleyen lahana nihayet yemek oldu sonunda. Eski rutinime dönmek istiyorum. Bol bol geniş vakitlere. Ne zaman gelirki.
Benim de dün bitti. Yaprak sarması ve biber dolması. Aynı harcı kullandım.

Selam canlarım 🌸

Yoğun mu yoğun 4-5 gün geldi geçti.

Annemi memnun etme çabalarım sinir harbi olarak sabır çekmek olarak geri döndü tabi bana. 🤣

Kısaca özet geçeyim annem ne severse aldım, sattım, ne isterse yapmaya çabaladım. Hiç birine memnun olmadı. Bende en son patladım. Teşekkür edeceğine bir de laf ediyorsun diye. Bu kadar zor olmamalı bence. Örnek banyo yaptırdım suya soğuk dedi halbuki normal sonra ısıyı arttırdım kaynar dedi 🤣

Bana çeşit çeşit tişört alın param var dedi aldık, niye çok aldınız iki tane yeterdi dedi 🤣

Kivi sever diye kivi aldım. Ekşi yemem dedi 🤣.

Sever diye ıspanaklı börek yaptım sağol eline sağlık demedi 🤣

Sürekli hastayım diye aynı şeyi yüz kere anlatmasını saymıyorum 🤣

Sonuç olarak sivri dili arının iğne batırıp can yakması gibi sokup sokup kenara çekildi 🤣

Sonra ben kendi kendimi yiyip ablamlara dert yandım.

Neyse burda bana bunları yaşattı telefonda da ablama sudem bana iyi baktı demiş arkamdan değil yüzüme sağol dese yeterdi 🤣
Keşke böyle olmasa. Belli bir zamandan sonra bazı sözler, dokunuşlar, davranışlar daha derin anlamlı. Ne güzel yıkamışsın anneni. Ama demese bile eline sağlık diye sen küçüklüğünü düşün. Yaşlılar aynı küçük çocuk gibiler. Biz onlardan mantıklı davranışlar bekliyoruz elbet. Olmayınca üzülüyor insan ama Rabbim karşılığını verecektir sana.

Keşke böyle olmasa. Belli bir zamandan sonra bazı sözler, dokunuşlar, davranışlar daha derin anlamlı. Ne güzel yıkamışsın anneni. Ama demese bile eline sağlık diye sen küçüklüğünü düşün. Yaşlılar aynı küçük çocuk gibiler. Biz onlardan mantıklı davranışlar bekliyoruz elbet. Olmayınca üzülüyor insan ama Rabbim karşılığını verecektir sana.
Canım beni hiç sevmez insan hissediyor. Bir kere içten sarılmamıştır.

Barışmaya çabalayıp gönlümü almaz 🤣tam odun hatalı da olsa özür dilemez 🤣gururlu çok kibirli burnu düşse almaz🤣
Eşim de öyle evet burda ben hatalıydım demez😅 ilk evlendiğimiz zamanlar bi şey yapmıştı özür dilemelisin demiştim. Hatalı olduğun için özür dilerime getirmişti lafı tam cümleyi hatırlamıyorum 🤣😆 yıllarca dalga geçmiştim 😅

Dün AVM ye gittim.
Abime annem için 4 tişört 2 eşofman altı aldırdım.
Kendime kırmızı sweet aldım.
Oğlum kendine oyun için karakter mi bişey satın aldı.
Annemin vs iki makine çamaşır yıkayıp kuruttum.. Bir makine hala duruyor. İyi hissedince katlarım. Üstümden tır geçmiş gibi (anneme memnun edememe çabaları )
Bulaşık yıkandı üst rafı boşalttım alt duruyor.
Dünkü adım 9904

Bugünkü adım 6392.
Bugün yemek yapmadım.
Eve gelirken sipariş verip uğrayıp satın aldım.
Aslında annem varken de alacaktım ama sevse de sevdim demez yemem yağlı vs der beni hasta etti yok tansiyonumu çıkardı vs diye bir ton alakası olmayan şey söyler canımı sıkar diye vazgeçtim.
Sabah ayılmak için iki tur kahve içtim.

Yarın tekrar AVM yapmak istiyorum.
Sezon sonu indirim varken bir kaç bir şey alayım. Üst özellikle.

Yarın için yapabilirsem sadece gezme planım var.
Yemek için yeşil mercimekli erişte çorbası canım istiyor.
Unutmazsam yeşil mercimek almam lazım.
Başka yanına bir şey düşünmedim henüz.
Tatlı vs de yok.

Yaşam Tasarım Okulları iyi geçen
Doğa çok iyi geçmeyen
Bahçeşehir var bir de şubatta sınav

Insallah gönlünce olur her şey 🙏🏻 başarılar diliyorum çocuğuna 🥰

O altı düz olan koskanın dondurma külahını alsaydın cupcake kalıbı olarak. O da güzel olabilirdi.
Eline sağlık şimdiden

Ya hangisinden bahsediyorsun ben anlamadım, varsa foti atabilir misin

Ağzım sulandı 😋
Ya bende böyle tam menülü sofraya oturmak istiyorum.

Sarah beni evlatlık alsana🤣
Koruyucu ailem ol filan 🤣

Ahahah açilin sosyal hizmetçi geldi, işlemlerinizi ben hallederim 😬😬

Vermiyor canım aslında
Eşim de demiş ki müdüre siz izin versenizde vermesenizde benım emir büyük yerden yazdırılacakmış çocuk dershaneye
O yüzden iyi önerdiğiniz bir dershane söyleyin demiş
Bugun eşimin müsterisi varmış dershane sahibi
Kolejdeyse o kadar yoğun dershane programına gerek yok hafta sonu biraz soru cözüp yanlışlarını kontrol edeceği bir öğretmen güzel olur onun için demiş

Netlerini Türkçe düşürüyor
20 Türkçe sorusundan 3-4 yanlış
Matematik 20 soru full yada 1 yanlış
Fen 20 soru 1-2 yanlış
Din 10 soru1-2
Sosyal 10 soru1-2
İngilizce 10 soru full
Yanlışları bu düzeyde
Türkçeden özel ders mi aldırsam diye düşünüyorum bazen dershane yerine
Çok yorucu bu süreç bakalım ne olacak

Maşallah oğluna sarah, dershane türkiye geneli deneme olarak iyi olur ama aslında sadece özel ders yeterli gibi.. soru çözüm üzerine dershane var mı? Bilmiyorum ama ona yönelebilirsiniz varsa

Selam canlarım 🌸

Yoğun mu yoğun 4-5 gün geldi geçti.

Annemi memnun etme çabalarım sinir harbi olarak sabır çekmek olarak geri döndü tabi bana. 🤣

Kısaca özet geçeyim annem ne severse aldım, sattım, ne isterse yapmaya çabaladım. Hiç birine memnun olmadı. Bende en son patladım. Teşekkür edeceğine bir de laf ediyorsun diye. Bu kadar zor olmamalı bence. Örnek banyo yaptırdım suya soğuk dedi halbuki normal sonra ısıyı arttırdım kaynar dedi 🤣

Bana çeşit çeşit tişört alın param var dedi aldık, niye çok aldınız iki tane yeterdi dedi 🤣

Kivi sever diye kivi aldım. Ekşi yemem dedi 🤣.

Sever diye ıspanaklı börek yaptım sağol eline sağlık demedi 🤣

Sürekli hastayım diye aynı şeyi yüz kere anlatmasını saymıyorum 🤣

Sonuç olarak sivri dili arının iğne batırıp can yakması gibi sokup sokup kenara çekildi 🤣

Sonra ben kendi kendimi yiyip ablamlara dert yandım.

Neyse burda bana bunları yaşattı telefonda da ablama sudem bana iyi baktı demiş arkamdan değil yüzüme sağol dese yeterdi 🤣

Canım ya.. neyse bunlara artık derin derin üzülmek yerine gülüp geçebiliyorsundur umarım, içten bir sekilde.. yaşli insan huysuz oluyor gerçekten.. valla boşvereceksin, çöp kutusu dinleme diye bir şey var belki duymuşsundur Beyhan Budak'tan.. Yani dinliyormuş gibi yapıp heh hee diyip geçeceksin..

Şımarırız diye mi yapıyorlar aceba 🤣yazın cadı yengem bir kap yemek vermiş günde onu övüyordu 🤣diğer yengem 17-18 senedir bakıyor adını anmaz 🤣diğeri 20 seneden sonra bir tas yemek vermiş kıymetli oldu🤣

Bence o da mutlu olsun da hep yapsın diye, bir arkadaştan biliyorum😂

Kızlar bu arada bugün ilk defa tv açtık haberler vs.
On gün açmadık .
Artık normale dönmek lazım tamamen.

Aynen canım, çok iyi yapmışsın. Yaş uzadıkça, çıkılması daha zor bir hal alıyor.

Aynen öyle o kadar dokunaklı ve gerçekçi ki yazdığın.

Al elin oğlunun yanında etti eziyeti gitti.
Aman kızım balım kızım canım kızım dese ne olurdu yani.
Doğan Cüceloğlunun 1.5 dakikalık bir videosu bvarua annen yoksa kimsen yok diye.

Ben hep sevilmek için çabaladım hala da öyle.

Canım seviyordur da göstermesini bilmiyordur.. Bu da tabi derin yaralar acıyor insanda..

Sen çok kıymetlisin sakın unutma 💚 düşünsene, hiç tanımadık birbirimizi görmedik ama ben seni çok sevdim 💚 hiç tanımadığın bir insana bile sevdirdin kendini💚

Barışmaya çabalayıp gönlümü almaz 🤣tam odun hatalı da olsa özür dilemez 🤣gururlu çok kibirli burnu düşse almaz🤣

Ahaha bilmece gibi olmuş, kız senin de düşse alma valla aaa erkekler hemen alıştırıyor kendini o özür dilemez diye aaa

Selam kızlar.. Ben uzun zamandır sizin keyifli sohbetlerinizi hep kaçırıyorum. Dün eşim izin almıştı ben de izin aldım, 1 2 saatlik uzaklıktaki bir yete kaçamak yaptık, akşam döndük.

Şimdi ben 2 gün almıştım yine izinliyim o işte. Ben de bugün kitap okuyacağım. Yeşil mercimekten köfte yapıyorum ben ondan yapacağım.. Menüm hazır. Köz biber çorbası, türk usulü domatesli biberli risotto, yeşil mercimek köftesi 😋😋 valla canım ısterse milföy var evde milföy tatlısı yaparım ama canım ısterse gerçekten.. valla yemek ve kitap dışında hiçbir şey yapmayacağı bugün 💚💚 sizler nasılsınız napıyorsunuz

Back
X