Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen kendine hayatı zorlaştırıyorsun annene derdini aç sana gelsin hem ev sana kalsın hem onlar gitsin bence seni pasif bulmuşlar al karşına konuş dicemde anlayacak tipler değil galiba hep kendimize yük hep kendimize dert sen strateji yap annendende destek iste tatlı tatlı işi götürCanım kardesı pusuda bekliyor ben gitsem gelir evimde gününü gün ederler hep birlikte ya öyle bı durum ki gideyim desem tamam derler iki çocukla evde kalırlar.
Rahat ettirme bizim gelin hep hastayım deyip yatıyot el kadar bebeyide annemin başına atıyordu zaten sıkılınca yorulunca ev işi yemek çocuk bıkıp kaçıyor yaşlılar annemide kaçırdılardı sende öyle yap hastayım halsizim kötüyüm de yat hep odanda çıkma rahat edemeyince giderler sende kurtulursun yarın başla hastayım demeyeRahatlar burda onlar rahat beni düşunen yok![]()
Bence sen kendine hayatı zorlaştırıyorsun annene derdini aç sana gelsin hem ev sana kalsın hem onlar gitsin bence seni pasif bulmuşlar al karşına konuş dicemde anlayacak tipler değil galiba hep kendimize yük hep kendimize dert sen strateji yap annendende destek iste tatlı tatlı işi götür
Kız valla yapmsam herkes aç kalır öyle .Rahat ettirme bizim gelin hep hastayım deyip yatıyot el kadar bebeyide annemin başına atıyordu zaten sıkılınca yorulunca ev işi yemek çocuk bıkıp kaçıyor yaşlılar annemide kaçırdılardı sende öyle yap hastayım halsizim kötüyüm de yat hep odanda çıkma rahat edemeyince giderler sende kurtulursun yarın başla hastayım demeye
Benim halalarım maaşını elinden alır annemi arar size göndericez birazda sizde kalacak diyip postalarlardı geline sende hasta rolü yap madem bencil 3gün durmaZLAR BN SANA DİYİM BENİ BİR DERTTEN KURTARDIN DERSİNKız valla yapmsam herkes aç kalır öyle .
Şimdi hastalar ama iyiyken de yapmadı bana kimse biseyy.
Ne doğum ne düğün hiç birseyde görmedik eşimi kimsesiz koydular hep .
Ailesi hiç yok olmadı .
Anca böyle şeylerde varlar
Sen en doğru şekilde davranmışsın zaten herkes kimin nasıl karakterde olduğunu biliyordur boşver muhattap olmaYok ilköğretim ben gayet sakin hiç provake olmadan gerekeni söyledim reddettim öylr bir şey olmadı ben gayet iyi biliyorum ne söylediğimi dedim baktı baş edemedi geri bastı konu kapandı kendisi hatalı olduğu içinde birşey devamında getiremedi ama çok öfke kontrol problemi var genellikle bağırıyor bu ara iş arkadaşlarına hep daha önceki günlerde zümreyede yapmış sonrada duydum bende muhatap olmayacağım kendisiyle bu şekilde davrandım
O zaman eşine diyeceksin cnm ya bu işi çöz ya ben büyük patlayacağım diyeAnnem de rahatsız canım farklı bı durumj var bakmak için gelsin istiyorum zaten ama kontrolleri vs var gelemez yani bana ortak olacak sağlığı olsa keşke.
Gerçekten beni sessiz buldular kaç çocukları var benim gücüm bitti yani bunu anlayamiyorlar keyifleti yerinde
Mikan bu çileler bitsin artık çok bunaldım bu hayattanSen en doğru şekilde davranmışsın zaten herkes kimin nasıl karakterde olduğunu biliyordur boşver muhattap olma
Asla yapamam ki bu yaşımdan sonra başka biri olmam lazım.Annem gelecek de kandır gönder kocanlada keyfine bak oda gelemezse kontrolü var gelecek gelecek de oyala ama kocanıda işve cilve kandır özel hayatımız bitti de aklına girherşey kadında biter akşam bŞın ağrısın bakalım beyfendi napacak ipleri ele al bu arada kardeşiylede hangisi çirkefse aranı boz aaa sen bana ne demek istedin n bana şunu dedi. Bana bunu dedi de araya mesafe girdir bana başka çare bırakmadın
Aysen012 bn hayatta yapamam bunları ama bize yaptılar biliyorum ordan
Tayin durumun yok mu?Mikan bu çileler bitsin artık çok bunaldım bu hayattan
TeşekkürlerKızlar bu grubun çoğu öğretmen, hepinize iyi tatiller güzel dinlenmeler diliyorum
Ben bugün yoğun bir günü bitirmenin sevincini yaşıyorum. Çıkışta bir arkadaşımla yemek yedik. Şimdi eve geldim,.tatli aldım gelirken..
Kahve, tatli yapacağım. Sonra biraz dizi izlerim, kitap okur yatarım herhalde
Hakkınızda hayırlısı olsun.. eşinin üzülmesi ve kendinin üzülmesi arasında her kaldığında eşini tercih edersen evet hasta olursun.. Bazen de esin üzülsün.. Kendin için yapman gerekir. Neyse az daha sabret bari bu sefer, ama bir dahakine yapma böyle Ayşen sana da yazıkKızlar şimdi eşimi çağırıp konuştum
Beni suçladı.
Senin ailenr ben böyle değilim vs.
Doğru
Ama benim ailem hep hastalıkta ve bize yardıma geldi hiç gelip böyle kalmadılar.
Kalsalar da eşim iyidir of bile demez Allah var
Kırmaz arar sorar
Ama gerçekten yoruldum ben bu naz değil ki
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin hastalık dürumu ne istiyorsan şöyle direk söyleyeyim dedi, üzüldü baktm gözleri doldu.
Ya eşim çok iyi biri yoksa anne babasının bende hiç aslında bı seyleri yok yani çok kırılmışligm vs var .
Ama o öyle uzulunce şuna gitseler buna gitseler dedim hepsinin bı mazereti var ki en önemlisi hepsi sürekli bahaneler bulup resmen gelmeyin diyo annem babam da bunu bile bilr nasıl gitsinler burda rahatlar dedi.
Çok üzüldü bu kadar uzulmese sert olacaktım ama kalsınlar dedim istedikleri kadar kardeşi de geliyorsa gelsin .
Allah da bana sabır versin.
Bu insanlara da merhamet vicdan ve sağlık versin.
Allah bana muhtaç etmesin çünkü ben bu merhametle kendimi hasta ederim![]()
Eşin için de zor bir durum ama sen üstüne düşeni fazla fazla yaptın hani başta yapmasan eşinin tavrı doğru derdim. Diyorum ya aynı senin gibiyim o yüzden verecek tavsiyem yok. Lütfen bu süreçte kendini yıpratma. Her şeyi üstünkörü yap. Olabildiğince dışardan yemekti temizlikti yardım al.Kızlar şimdi eşimi çağırıp konuştum
Beni suçladı.
Senin ailenr ben böyle değilim vs.
Doğru
Ama benim ailem hep hastalıkta ve bize yardıma geldi hiç gelip böyle kalmadılar.
Kalsalar da eşim iyidir of bile demez Allah var
Kırmaz arar sorar
Ama gerçekten yoruldum ben bu naz değil ki
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin hastalık dürumu ne istiyorsan şöyle direk söyleyeyim dedi, üzüldü baktm gözleri doldu.
Ya eşim çok iyi biri yoksa anne babasının bende hiç aslında bı seyleri yok yani çok kırılmışligm vs var .
Ama o öyle uzulunce şuna gitseler buna gitseler dedim hepsinin bı mazereti var ki en önemlisi hepsi sürekli bahaneler bulup resmen gelmeyin diyo annem babam da bunu bile bilr nasıl gitsinler burda rahatlar dedi.
Çok üzüldü bu kadar uzulmese sert olacaktım ama kalsınlar dedim istedikleri kadar kardeşi de geliyorsa gelsin .
Allah da bana sabır versin.
Bu insanlara da merhamet vicdan ve sağlık versin.
Allah bana muhtaç etmesin çünkü ben bu merhametle kendimi hasta ederim![]()
Gel beraber olsunTeşekkürlerafiyet olsun
![]()