Selam Mikan Mikan Mikan hiç biraraya gelemedik,hemde hiç zaten sorun çktı çok gergin bir ortamdı bende kırmızı elbise falan giydim iyice stresten gerildim berbat bir gündü keşke girmeseydim dediğim malesef
:KK43:
Ertesi günde aşırı yoğundum sonrada karne işleri falan acayip bir tempo açıkcası iyice bunaldım
Sanki Ocak ayında değil Haziran ayındayım 🥴🤤🤤
Bugünü nasıl kapattım bilmiyorum çok şükür bitti gitti ✅
Şimdide boğazımda bir hassasiyet kırgınlık halsizlik var inşallah hasta olmam
Dünde iş arkadaşımla sorun çıktı bana iftira attı kendisine bağırmadığım halde kimsenin olmadığı bir yerde ben bağırmışım gibi yaygara yaptı ve tam bir tiyatro oyunu oynayıp kendi çevresindekileri bana karşı kışkırtmaya çalışıyorlar bugünde onun için çabaladılar durdular kulaktan kulağa oynuyorlardı bugün karne günü diye peşine düşmedim ama içime atıp geldiğim ama moralsiz üzgün bir şekilde geçirdiğim bir gün oldu öğrencilerin önünde gelip beni suçladı işin içinden çıkmak için bana bağıran tersleyen kendisiydi idare odasında yaptı bunu kimsede yoktu o esnada
Datlu ancak okuduğumu idrak edebildim😔
Kimse yokken yapmış,hani kimseye göstermek için de değilse şizofren demek ki valla aklı başında biri yapmaz.
Uzak dur ona arkadaşım bile deme.
Bak ben aile ilişkilerinde.cok hassasım ama arkadass ilişkilerimde o arkadaşlık toksik bir hâl aldıysa asla taviz vermem .
Kaç kişiyle iletişimimi kestim.
Onlar kimki seni üzüyor minnetsiz davran yeni ortamlar edin.Kimseye ihtiyacın yok senin.
Valla benim çok az arkadaşım var ,kimseyle arkadaş olmak için arkadaş olmam.
Sana kendini iyi hissetmiyorsa uzak dur net.

Kızlar naber
Hava çok güzel
Tekneye geldık

Oğlum test çözüyor beraber oturduk güneşleniyoruz
Kedime bile iyi geliyor arada değişik yerler😂😂

Yemekler eşimden
Balık ve salata
Benim izin günüm bugun😂

Sudemm saçını güzel günlerde kullan
Aldıklarını da güle güle giy
Ben triko takımları çok severım ve kullanırım
Evde çok şık ve rahat oluyor
Tayt üstüne croplarda güzel

gerçekten eski toprak bak köylü vs ama ben tanıdım taniyali yıllardır hiç birsey yapmaz evine gidersn mesela yemek yapmazsan akşama herkes aç kalır .
Aynı benım annem işte.
Ama gelinin evinde yapar.

Geline yaranmak için kırk takla atar.

Mikan Mikan
sekersizcikolata sekersizcikolata
Desteğiniz o kadar kıymetli ki ve yaziklariniz 🙏
Psikolog bulsam keşke olduğum yerde bir ara çok araştırdım ama hiç bulamadm yani referans olsun biri istedim çok iyi memnun kalırsın densin ,olduğum yerde bu iş ciddi sıkıntı.
Yoksa çok düşündüm çok arastrdm istedim.
Sormaya devam edeceğim
Online psikolog da çok.
Çok insanın ihtiyacı var bence.

İş yapma konusunda benım sınırlarım var ama benım de başka konularda sınır çizmem lazım.

Gittiğin an itibariyle sorumluluğunu devreder
Gelince de hic bir şey yapmaz
Eee sen yokken acından ölmüyor herhalde.
Biraz rahat ol anne gözleme güzel yapıyorsun hadi yapalım diyeceksin.
Mantı güzel yapıyorsun hadi yapalım diyeceksin.
Ne güzel yapıyorsa yöresel vs.

Ben mesela eşimin yöresel yemeklerini hep kV den öğrendim.

Son düzenleme:
Aynı benım annem işte.
Ama gelinin evinde yapar.

Geline yaranmak için kırk takla atar.
Ya sudem geçen annen için yazacaktm unuttum bak.
Niye öyle davranıyor ki niye memnun değil
Babandan sonra mi böyle oldu.
Geline yaparmış gerçi ,acaba sendr mi annene karşı sorumluluk aldığın için öyle.
Yaşları büyük olunca biraz anneye annelik yapma durumu oluyo maalesef

Kızlar naber
Hava çok güzel
Tekneye geldık

Oğlum test çözüyor beraber oturduk güneşleniyoruz
Kedime bile iyi geliyor arada değişik yerler😂😂

Yemekler eşimden
Balık ve salata
Benim izin günüm bugun😂

Sudemm saçını güzel günlerde kullan
Aldıklarını da güle güle giy
Ben triko takımları çok severım ve kullanırım
Evde çok şık ve rahat oluyor
Tayt üstüne croplarda güzel
Çok iyiyiz diyelim iyi olalım🥰
Enerjik pozitif sarahcgm🥳❤️
sekersizcikolata sekersizcikolata nin eklediği takımlarin bazıları benim de şuan sepetimde bir kaç şey daha ekleyip siparişi vereceğim.
Ben de yüksek bel herşeyi seviyorum boyumuz da uzun ya düşük belleri hiç sevemedm hiç bı zaman evde de dışarda da

Eee sen yokken acından ölmüyor herhalde.
Biraz rahat ol anne gözleme güzel yapıyorsun hadi yapalım diyeceksin.
Mantı güzel yapıyorsun hadi yapalım diyeceksin.
Ne güzel yapıyorsa yöresel vs.

Ben mesela eşimin yöresel yemeklerini hep kV den öğrendim.
Kız hiç yemeğini yemedim yıllardır inanır msn neyi yapıp yapmadığını bile bilmiyorum.
Ama eşim de diyordu eskiden beri öyle mutfakta çok zaman harcamaz gecistirirms.
Aç kalmıyor tabi illaki yapıyordur ama inan ben şahit olmadım daha😅
Çok ilginç geldi bana da yazarken 😅

Mikan Mikan
sekersizcikolata sekersizcikolata
Desteğiniz o kadar kıymetli ki ve yaziklariniz 🙏
Psikolog bulsam keşke olduğum yerde bir ara çok araştırdım ama hiç bulamadm yani referans olsun biri istedim çok iyi memnun kalırsın densin ,olduğum yerde bu iş ciddi sıkıntı.
Yoksa çok düşündüm çok arastrdm istedim.
Sormaya devam edeceğim
Tamam bu konuyu kapatıyoruz ama gerçekten tüm psikologlar online da yapıyor artık. Sen kendine iyi bak, iyi ol🥰 ayrıcaa sepetindeki ürünlerden bende de var, giydikçe seni anacağım artık, sen de alınca beni anarsın🥰

Kız hiç yemeğini yemedim yıllardır inanır msn neyi yapıp yapmadığını bile bilmiyorum.
Bak bunu kullan işte aaa eskilerin eli çok lezzetli derler bana bilmem ne yapsana diye, öğret hem, yaptıkça seni anarım de..

Slmlar kızlar 🌼
Bugün ertelediğim temizliğin büyük bir kısmını yaptım. Üst katı süpürdüm sildim. Pencere aralarını aldım. Banyoyu sildim lavabo ve WC sini yıkadım. Bi mak çamaşır yıkayıp serdim. 1 sepet katlayıp yerleştirdim. Alt katla annem ilgileniyor genelde orası temizdi annem sildi. Sonra annem oğlum ve kızımla ırmak kenarında yürüyüş yaptık. Oğlum parkta oynadı. Çay bahçesi gibi bir yerde annemle kahve içtik. Hava mis. Eşim dayısı ve eniştesi ile geliyor yoldalar. Yemek hazırlığına başlayacağız ama önce kızımı yıkayacağız inşallah.

Ya sudem geçen annen için yazacaktm unuttum bak.
Niye öyle davranıyor ki niye memnun değil
Babandan sonra mi böyle oldu.
Geline yaparmış gerçi ,acaba sendr mi annene karşı sorumluluk aldığın için öyle.
Yaşları büyük olunca biraz anneye annelik yapma durumu oluyo maalesef
Yaban hayatı olmuş kadının.
Tarla bağ bahçe inek vs.
Ama ablamlar da öyle anlatır hiç memnun değil onlarda .
Çocuklara baktırır çamaşır yıkatırmış.

Babamın kocalığı olmamiş ki hiç.
20 sene filan Almanya da yaşamış.
Senede 20 gün izne gelip kadını hamile bırakıp gidermiş.
Bir dahaki gelmeye çocuk yaşarsa görür yaşamazsa mektup gidermiş işte çocuk öldü diye.

Annem yetim babam yetim
İkisi de aile hayatı nedir bilmeden evlenmiş.
Aile de olamamışlar pek.
Babam ölünce annem pek üzülmedi.
Çünkü varlığına alışık olmadığından yokluğu koymadı.

KV ye bakıyorum kadın çöktü resmen.
Gözü derin acılı bakıyor hüzünlü.

Yav hiç mi buzluğunda bir şey yok bu kadının. Eşin hiç demez mi annem şunu güzel yapar.
Görümcelerin filan.

. Eee sesin ailen tanışmaya filan gelince ne yediler?
Akşamdan kalan yemek de olsa evde yemek olur.
Geçiştirme ile ömür mü geçer.
Nereli ki?
Yöresel ekmek, sebze muhakkak vardır.

Benim annem de yemek yapmayı hiç sevmez ama en azından bir yoğurt çorbası, köfte yapar.
Sebze yemeği çok sever biz ona cacıkcı deriz.

Kabak gülü dolması, doğranmış yemeklik gül, uç yaprağı kurusu, taze pancar yaprağı filan onlardan hep cacık yapar lezzetli de yapar.

Buzluğunda kabak gülü vs bunlardan doludur.
Hatta yaprağı ben çok severim diye ablam der sudem seviyor anne yap da yesin diye ablamı kırmaz yapar.

Slmlar kızlar 🌼
Bugün ertelediğim temizliğin büyük bir kısmını yaptım. Üst katı süpürdüm sildim. Pencere aralarını aldım. Banyoyu sildim lavabo ve WC sini yıkadım. Bi mak çamaşır yıkayıp serdim. 1 sepet katlayıp yerleştirdim. Alt katla annem ilgileniyor genelde orası temizdi annem sildi. Sonra annem oğlum ve kızımla ırmak kenarında yürüyüş yaptık. Oğlum parkta oynadı. Çay bahçesi gibi bir yerde annemle kahve içtik. Hava mis. Eşim dayısı ve eniştesi ile geliyor yoldalar. Yemek hazırlığına başlayacağız ama önce kızımı yıkayacağız inşallah.
Süper bir gün☀
Bende bir bölüm Wednesday izledim.
Şimdi yüzmede oğlana bakıyom. 😎

Back
X