- 12 Ocak 2019
- 3.117
- 6.829
- 158
Bu olayın iyi tarafından bakacak olursak, aslında bundan sonra onlarla yola devam edip etmeyeceğine karar vermen için iyi olmuş. Turnusol kağıdı gibi.
Ben de çok anlattım mesela. Sonra çok pişman olduğum zamanlar da oldu. Oluyor yani istesek de istemesek de.
Şimdilerde daha tecrübe kazandığımı görüyorum. İçimde qlıp verdiğim olaylarda artık arkadaşıma ya da herhangi birine gitmek yerine kendimi durdurup oyalıyorum evde falan. Eskiden böyle değildi. Anlatsam rahatlardım. Ama yaşayarak görüyoruz, göreceğiz bazı şeyleri. Tecrübe de böyle böyle kazanılıyor.
Kendini yorma, yıpratma... Yaşanması gerekiyormuş ki yaşandı. Bir daha aynı yoldan geçip geçmeyeceğine karar vermek senin elinde artık.
Ne geçmedi be Mikanım, dönüp hayatımıza baktığımızda ne geçemedi ki...Bunlar da hep geçecek.
Benden sana Manuş Baba dan "Geçecek bütün bunlar geçecek" gelsin.☺

Ben de çok anlattım mesela. Sonra çok pişman olduğum zamanlar da oldu. Oluyor yani istesek de istemesek de.
Şimdilerde daha tecrübe kazandığımı görüyorum. İçimde qlıp verdiğim olaylarda artık arkadaşıma ya da herhangi birine gitmek yerine kendimi durdurup oyalıyorum evde falan. Eskiden böyle değildi. Anlatsam rahatlardım. Ama yaşayarak görüyoruz, göreceğiz bazı şeyleri. Tecrübe de böyle böyle kazanılıyor.
Kendini yorma, yıpratma... Yaşanması gerekiyormuş ki yaşandı. Bir daha aynı yoldan geçip geçmeyeceğine karar vermek senin elinde artık.
Ne geçmedi be Mikanım, dönüp hayatımıza baktığımızda ne geçemedi ki...Bunlar da hep geçecek.
Benden sana Manuş Baba dan "Geçecek bütün bunlar geçecek" gelsin.☺
Çok haklısın canım ama ben eşimle aramdakileri anlattım hani onlarla olan bir şey olsa çok doğru dediğinTülay kök uzman kişilerle konuşun demiş zaten psikoloğunla konuşman çok iyi olmuş. Evet belki benim güzellediğim şeylerdi o bire bin katma olayı. Tam tersidir belki binden bire indirgemişmdir belki.. ne doğru ne yanlış bende çok karıştı zaten
![]()