Acılı koca boy cips 🍟paketi bitmek üzere boğazım yandı.
Bu arada fanta da otuz lira olmuş. 3 litre aldım bakkaldan.
Pazardan da mantar, pırasa, yufka aldım.
Mantar dan çorba yapıcam.
Pırasadan yemek yaparım.
Hafta arası menüler şekillendi biraz.
Oğlum da dün krep istedi bir ara da ona yaparım.

Acılı koca boy cips 🍟paketi bitmek üzere boğazım yandı.
Bu arada fanta da otuz lira olmuş. 3 litre aldım bakkaldan.
Pazardan da mantar, pırasa, yufka aldım.
Mantar dan çorba yapıcam.
Pırasadan yemek yaparım.
Hafta arası menüler şekillendi biraz.
Oğlum da dün krep istedi bir ara da ona yaparım.
Afiyet olsun😍

Yemeklerde güzel

Bayadır triliçe yapmıyordum genelde hazır alıyordum.
Belki yaparım hazır sömestr.
Bir de sufle yapıcam bir kaç güne.
Uzun zamandır aklımda.
Çikolata da aldım, pul çikolata da bakalım.

Öpüyorum canlar 😘şarjım yüzde 16 takayım telefonu.
Bir makine çamaşır katladım yerleştirdim bugün.
6520 de adım attım.

Ben ayrı ilçedeyim. Tatil başladı ya, gelmem bekleniyor tabi. Gelmeyeceğim dedim. Ev işlerim var dedim. Oğlanlar hevesli. Onları göndereceğin nasipse. Kız da gitmek istemedi. Anne, orada çalışamam. Burada kalacağım dedi. Babam bende. Yarın yolcu ederim inşallah.

Geçen de Kur'an okuttu evde. 2 hafta önceden çağırdı beni. İşte şöyle yapacağım, şunları hazırlayacağım. Gelirsin de vs vs. Sonuç, benim için çok zor da olsa gitmedim ilk defa. Dedim ki, bu döngü bir yerden kırılmalı. Ben hep uyumlu ve el altında olan, tabiri caizse çantada keklik olmamalıyım. Biraz da yiyenler hizmet etsin bakayım nasıl oluyormuş o misafir ağırlamak.
Öyle hazıra konmakla olmuyormuş, görsünler istedim.
Normalde de süslenip püslenip giyinip gelince de "üstü kirleniyor" tabi prensesin. Tabiki ben yıkayacağım o bulaşığı de mi (!)

Eskiden olsa çalıştığım dönemde okul cuma günü biterdi. Ben hemen yola çıkardım yani öyle bir sevgim vardı. Onlar kaybetti. Değişen ben değilim...kusura bakmasınlar... herkese ederi kadar değer vermeli.

Aslında çok üzülüyordum. Gerçekten çok koydu bana. Bir insanın bir annesi olur ama bu kadar ayak altına serilip de paspas olmak bana göre değildi. Dur demek iyi geldi. Keşke benim yerim kalaydı, ona da ayrı yer yapsaydı. Benim yerime onu koymasaydı. Madem onu koydu, o zaman sonucuna da katlansın.

İşin garip tarafı, ben böyle olmamalı dedikçe beni eleştirip susturan ailem, şimdi benim söylediklerimi söylüyor. Keşke ben yanılsaydım...

Elalemin kızını mutlu etme misyonum yok benim dedim. Oysa ilk tanıştığımızda "Çok mutluyum, benim de bir kız kardeşim oldu."demiştim yüzüne de sessiz kalmıştı kendisi. Kardeşime de dedim. Kapım sonuna kadar sana açık ama o gelemez.

Mikan Mikan diyor ya, herkes kalbinin ekmeğini yer... O mesele...
Yaa ne kadar üzmüşler seni, anlaşmak varken neden böyle olurlar. Biraz da toplum yapısı ile ilgili işte elti görümce kaynana konusu hep sorunlu olmalı gibi bi algı var. Bazıları daha evlenmeden önyargılı oluyor biraz da yapı meselesi sanırım. Ama ne güze er ya da geç sınırlarını çizebilmişsin takdir ettim seni ❣️

Bayadır triliçe yapmıyordum genelde hazır alıyordum.
Belki yaparım hazır sömestr.
Bir de sufle yapıcam bir kaç güne.
Uzun zamandır aklımda.
Çikolata da aldım, pul çikolata da bakalım.
Tatil deyince yemek anlayanlar 🤣🤣🤣 üniversitedeyim tatile geleceğim. Defterime liste yaptım yiyeceğim yemekleri 🙈 yedikçe de tik attım 🤣🤣🤣 nasıl bir kafa 😆

Tatil deyince yemek anlayanlar 🤣🤣🤣 üniversitedeyim tatile geleceğim. Defterime liste yaptım yiyeceğim yemekleri 🙈 yedikçe de tik attım 🤣🤣🤣 nasıl bir kafa 😆
Bende ne kadar omleti özlediysem demek
Üniversiteden gelince iftar sofrasında omlet yapıp yemiştim millet mis gibi yemekleri yerken 🙈

Şimdi eşimle çarşıya gittik. Bir işimiz vardı. Allah'ım her restorana bakıp "Hayır, şimdi yemek yememeliyim."diye diye geldim. 🙈
Yenir mi, evet yenir de sonra da o saatte yenilen yemek beni yiyor. 😅

Edis çıktı TV de karşıma bu çocuk niye bu kadar seksi ya 🤣yürüyen testesteron🤣bakışı filan 🤣

Yaa ne kadar üzmüşler seni, anlaşmak varken neden böyle olurlar. Biraz da toplum yapısı ile ilgili işte elti görümce kaynana konusu hep sorunlu olmalı gibi bi algı var. Bazıları daha evlenmeden önyargılı oluyor biraz da yapı meselesi sanırım. Ama ne güze er ya da geç sınırlarını çizebilmişsin takdir ettim seni ❣️
Şimdi açtığım konuda da görüyorsundur.
İşime, önüme, hayatımı güzelleştiren şeylere bakıyorum. Züğürt tesellisi değil bu cidden, evet, yaşadım bazı olumsuzlukları, ağır geldi mi geldi.
Hayat mottom
Düştüysen oturup ağlayacağına, kalk, üzerini çırp ve devam et.

Ben küçük şeylerden mutlu olan biriyim. (Bu arada aklıma gelen reklam, "şu kadarcık" diyerek tek taş isteyen kadın reklamı.😁)

Neyse cozutmadan,
Yaşamak güzel şey kardeşim. :KK36: :dondurma: :spor::KK6:

Kızlar hepinizin kalbinden öpüyorum

sudem34 sudem34 annenden aslında tek beklediğin sevgi ,hiç bişey yapmaması sorun değil.
Onu hissedemeyince tabi herşeyi konuşuyor insan.
Bu arada benim de KV bı kere telden kendi camasirlarini almıştı bizimki kalmıştı güneşte 😅yanmislwrdi resmen ben de unutmusum küçük bebekti oğlum neyse boşver

kavs-i kuzah kavs-i kuzah ve Lotus1234 Lotus1234 sizin yazdıklarınızı okurken çok çok üzüldüm ya valla Mikan Mikan ında dediği gibi sınırlar çizilmiş ne güzel ben de takdir ettim.
Hepimiz öyle ya da böyle olumsuzluklar yaşıyoruz kızlar dünya böyle bir yer.
Herşey geçiyor
Kendimizi aslında bunların geçeceğine telkin ederek çok uzmezsek belki daha az yipraniriz.
Tabi bunu yine kendimiz için
Bizi yine biz düşüneceğiz.

Mikan Mikan bence sen de kendini suçlama inan bana hepimizin hayatında var bu durumlar.
Ben de bazı kişilere bazı seylerimi anlatıp günlerce pişmanlık yaşadığımı hatırlıyorum,senin için zor bı dönemdi her animizi kontrol edemeyiz ki biz de insanız.
Ben yine aynı tavsiyeyo vereceğim.
Bir sonraki ortamda yine konuyu aç.
Ve onların neyi nasıl bilmesini istiyorsan o şekilde yeni gelismrler olduğunu anlat.
Bal gibi de inanacaklar.
Hatta art niyetli insanlarsa inanmamış gibi yapsalar bile içleri içlerini yiyecek içten içe mutluluğuna uzulecekler.
Çünkü gerçekten çoğu insan karşısındakinin açılarıyla besleniyor 😑

Back
X