Kızlar hepinizin kalbinden öpüyorum

sudem34 sudem34 annenden aslında tek beklediğin sevgi ,hiç bişey yapmaması sorun değil.
Onu hissedemeyince tabi herşeyi konuşuyor insan.
Bu arada benim de KV bı kere telden kendi camasirlarini almıştı bizimki kalmıştı güneşte 😅yanmislwrdi resmen ben de unutmusum küçük bebekti oğlum neyse boşver

kavs-i kuzah kavs-i kuzah ve Lotus1234 Lotus1234 sizin yazdıklarınızı okurken çok çok üzüldüm ya valla Mikan Mikan ında dediği gibi sınırlar çizilmiş ne güzel ben de takdir ettim.
Hepimiz öyle ya da böyle olumsuzluklar yaşıyoruz kızlar dünya böyle bir yer.
Herşey geçiyor
Kendimizi aslında bunların geçeceğine telkin ederek çok uzmezsek belki daha az yipraniriz.
Tabi bunu yine kendimiz için
Bizi yine biz düşüneceğiz.

Mikan Mikan bence sen de kendini suçlama inan bana hepimizin hayatında var bu durumlar.
Ben de bazı kişilere bazı seylerimi anlatıp günlerce pişmanlık yaşadığımı hatırlıyorum,senin için zor bı dönemdi her animizi kontrol edemeyiz ki biz de insanız.
Ben yine aynı tavsiyeyo vereceğim.
Bir sonraki ortamda yine konuyu aç.
Ve onların neyi nasıl bilmesini istiyorsan o şekilde yeni gelismrler olduğunu anlat.
Bal gibi de inanacaklar.
Hatta art niyetli insanlarsa inanmamış gibi yapsalar bile içleri içlerini yiyecek içten içe mutluluğuna uzulecekler.
Çünkü gerçekten çoğu insan karşısındakinin açılarıyla besleniyor 😑
Arkadaşların da günahını almıyım kötü insanlar değiller kesinlikle ama işte insan kendine kızıyor yine de😢 tavsiyeni uygulayacağım canım teşekkür ederim ☺️ Valla hepiniz iyi ki varsınız 💖🥰

Kızlar hepinizin kalbinden öpüyorum

sudem34 sudem34 annenden aslında tek beklediğin sevgi ,hiç bişey yapmaması sorun değil.
Onu hissedemeyince tabi herşeyi konuşuyor insan.
Bu arada benim de KV bı kere telden kendi camasirlarini almıştı bizimki kalmıştı güneşte 😅yanmislwrdi resmen ben de unutmusum küçük bebekti oğlum neyse boşver

kavs-i kuzah kavs-i kuzah ve Lotus1234 Lotus1234 sizin yazdıklarınızı okurken çok çok üzüldüm ya valla Mikan Mikan ında dediği gibi sınırlar çizilmiş ne güzel ben de takdir ettim.
Hepimiz öyle ya da böyle olumsuzluklar yaşıyoruz kızlar dünya böyle bir yer.
Herşey geçiyor
Kendimizi aslında bunların geçeceğine telkin ederek çok uzmezsek belki daha az yipraniriz.
Tabi bunu yine kendimiz için
Bizi yine biz düşüneceğiz.

Mikan Mikan bence sen de kendini suçlama inan bana hepimizin hayatında var bu durumlar.
Ben de bazı kişilere bazı seylerimi anlatıp günlerce pişmanlık yaşadığımı hatırlıyorum,senin için zor bı dönemdi her animizi kontrol edemeyiz ki biz de insanız.
Ben yine aynı tavsiyeyo vereceğim.
Bir sonraki ortamda yine konuyu aç.
Ve onların neyi nasıl bilmesini istiyorsan o şekilde yeni gelismrler olduğunu anlat.
Bal gibi de inanacaklar.
Hatta art niyetli insanlarsa inanmamış gibi yapsalar bile içleri içlerini yiyecek içten içe mutluluğuna uzulecekler.
Çünkü gerçekten çoğu insan karşısındakinin açılarıyla besleniyor 😑
Günaydın bu pazar herkesin içini döktüğü bir gün olmuş belliki birşeyler ağır gelmiş kalbimize tabiki hayat devam ediyor 🍀yinede
Üzülmeye devam etsek ne fayda.
Napalım kul görgüsünü görecekmiş bizimde imtihanlarımız böyle demekki.🤲🏻
Salt kaderci değilim ama bazı şeyleri ne yapsam değiştiremiyorsun.

Hayırlı huzurlu sağlıklı bereketli sabahlar 🤗
Bugün yapılacaklar
( yazayım da enerji gelsin)
Önce popomu kaldırmak 🤗🤪
Mutfak toplaması
Çamaşır boğuşması
Bahçe şeysi
Balkon düzeni
Çocuklara çanta hazırlama
İşime gelirse banyo tuvalet yıkama 😁

EA90176F-3528-413F-8060-D0ED30FB76CC.webp

Hayırlı huzurlu sağlıklı bereketli sabahlar 🤗
Bugün yapılacaklar
( yazayım da enerji gelsin)
Önce popomu kaldırmak 🤗🤪
Mutfak toplaması
Çamaşır boğuşması
Bahçe şeysi
Balkon düzeni
Çocuklara çanta hazırlama
İşime gelirse banyo tuvalet yıkama 😁
Bu şiirimsi şey de benden hepinize pazar sürprizi olarak gelsin 😅🤣

Kalkış kahvaltı halen iyileşmedim
ilaç aldım yine bugün burun spreyide eklendi ilaçlara hafta içi doktora giderim herhalde sonra zencefil limon bal dayayacağım
bugün ne yesem bilmiyorum ne yapsam onuda bilmiyorum bir planlama yapamadım henüz ev işleride kaldı :(

Selam kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz yine ben kaçırırdım. Ben sanırım akşamları eşimle bir şeyler yaptığım için bu muhabbetleri hep kaçırıyorum 😂 bundan sonra bir bakıcam 8 9 gibi online olan var mı diye 😂

Mikan Mikan sana bir şey demek istiyorum. Tülay Kök işin uzmanı, çok saygı duymak lazım ama psikoloji bilimi de temelinde yaklaşımlara ayrılır. Kimi çocukla çözer, kimi davranışla, kimi düşünce ile ortak amaç sağlıklı birey yaratmaktır. Yani başka bir uzman psikolog da "E anlattın ne oldu" diye sorup ne hissettiğini, sonuç olarak rahatladıysan problemin ne olduğu üzerinde durabilirdi. Ki tülay hanım bile danışmanı olsan bunu dert etmemeni sağlardı..
Oh iyi ki yapmissin, yaptın rahatladın. Bitti.. o kadar 😍

Selam kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz yine ben kaçırırdım. Ben sanırım akşamları eşimle bir şeyler yaptığım için bu muhabbetleri hep kaçırıyorum 😂 bundan sonra bir bakıcam 8 9 gibi online olan var mı diye 😂

Mikan Mikan sana bir şey demek istiyorum. Tülay Kök işin uzmanı, çok saygı duymak lazım ama psikoloji bilimi de temelinde yaklaşımlara ayrılır. Kimi çocukla çözer, kimi davranışla, kimi düşünce ile ortak amaç sağlıklı birey yaratmaktır. Yani başka bir uzman psikolog da "E anlattın ne oldu" diye sorup ne hissettiğini, sonuç olarak rahatladıysan problemin ne olduğu üzerinde durabilirdi. Ki tülay hanım bile danışmanı olsan bunu dert etmemeni sağlardı..
Doğru diyorsun canım dün bi takıldım ama geçti gitti dünyanın sonu değil ya tek derdim bu olsun dedim ve önüme bakmayı seçtim ama sizin yorumlarınız sayesinde dedim tabi bunu 💗🥰

Arkadaşların da günahını almıyım kötü insanlar değiller kesinlikle ama işte insan kendine kızıyor yine de😢 tavsiyeni uygulayacağım canım teşekkür ederim ☺️ Valla hepiniz iyi ki varsınız 💖🥰
Ya işte iyi insanlardır muhakkak ama çok iyi olsalar sen kendini bu kadar kötü hissetmezdin ya😔🌸
Yani bir dene ben bu taktiğin bu güne kadar ise yaramadığını görmedim 😅kendim de denedim onayladım

Günaydın bu pazar herkesin içini döktüğü bir gün olmuş belliki birşeyler ağır gelmiş kalbimize tabiki hayat devam ediyor 🍀yinede
Üzülmeye devam etsek ne fayda.
Napalım kul görgüsünü görecekmiş bizimde imtihanlarımız böyle demekki.🤲🏻
Salt kaderci değilim ama bazı şeyleri ne yapsam değiştiremiyorsun.
Kesinlikle bazı şeyler bizi aşıyor,
Güzel günler göreceğiz inşallah güneşli günler ❤️

Yemin ederim bunları yazacaktm vakit bulamadım o kadar haklısın ki❤️🥰
Baştan sona...

Günaydın:rapci:

Bulaşıkları makineye attım.
Güzel bir kahvaltı hazırladım, yaptım.
Şimdi de çay keyfisi ☕

Hafif baş ağrısı, boğaz acısı var ama onun için canımı sıkmayacağım. Boğaz pastili aldım iki tane, bal zencefil yedim. Kan ilacımı da içerim şimdi tamamdır. Regl öncesi baş ağrısı olurdu bu sefer sonrası ikinci gün oldu :KK64:

Gün planım sadece oğlanı yüzmeye götüreceğim kesin.. Bugün farklı bir yoldan gideceğim. Dün çok trafik vardı. Bugün yeni yolu deneyeceğim.

Çok güzel bir gün olsun hepimizin:KK36:

Ben de bugün kahvaltı+mutfak temizliği
Dün çocuk odasını biraz toparlamsitim
Bugün komple çocukların dolabını bosaltip temizleyip düzenledim.
Minnak kızımın kıyafetleri abisininkinden fazla şimdiden 😅🥰
Niye böyle oldu ki.
Ah kızım doğru yoldayiz bence aferin bize😅😅
2 makine yikanmis çamaşır katladim
Şimdi KV lerim kaldığı odayı elden geçireceğim çok iş var😑
Ve supruz eşimin kardeşi geliyor😅hosgeliyordur inşallah 🤪

Günaydın:rapci:

Bulaşıkları makineye attım.
Güzel bir kahvaltı hazırladım, yaptım.
Şimdi de çay keyfisi ☕

Hafif baş ağrısı, boğaz acısı var ama onun için canımı sıkmayacağım. Boğaz pastili aldım iki tane, bal zencefil yedim. Kan ilacımı da içerim şimdi tamamdır. Regl öncesi baş ağrısı olurdu bu sefer sonrası ikinci gün oldu :KK64:

Gün planım sadece oğlanı yüzmeye götüreceğim kesin.. Bugün farklı bir yoldan gideceğim. Dün çok trafik vardı. Bugün yeni yolu deneyeceğim.

Çok güzel bir gün olsun hepimizin:KK36:
Afiyet olsun
Geçmiş olsun inşallah ilerlemez 🙏
Yorma kendini bugün öyleyse dinlen

Ya işte iyi insanlardır muhakkak ama çok iyi olsalar sen kendini bu kadar kötü hissetmezdin ya😔🌸
Yani bir dene ben bu taktiğin bu güne kadar ise yaramadığını görmedim 😅kendim de denedim onayladım
Negatiflikten beslenen kişileri ilk defa geçen sene Aşkım Kapışmak dinlerken çözdüm. 🤣bir de şu kilo verince hayatımdan çıkardığım kız 🤣

Back
X