- 19 Şubat 2021
- 6.113
- 16.764
- 198
- 38
Ya evet çok tatlı ama çok zahmetliBebek halleri de çok özleniyor ama dimi ya yumuş yumuş![]()
Ben sevmeye varım ama bakmaya hayır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet çok tatlı ama çok zahmetliBebek halleri de çok özleniyor ama dimi ya yumuş yumuş![]()
Bugün aslında Ankara için günübirlik tur baktım anıtkabirde görmek için aklıma önerin hiç gelmemişti bir göz atayım iyi oldu söylediğin :)Lotus1234 öğretmenler sayfalarında gezi yapılıyor bolca.
Instagram da onlara katılsana.
Tek gidince daha eğlenceli oluyor kimse ayak bağı olmuyor rahat arkadaş ediniliyormuş.
Ben olsam vakıt varken bol bol giderdim.
En güzeli çok sağlıklı faydalı gerçektenİki gündür sabah bendebal zencefil karışım yiyorum. Uyanınca boğazda biriken balgam ses kısıklığı şıp diye kesiyor.
Maşallah aradığım kaynana modeli olabilir ama önce onun doğurduğu kocayı bulmak gerekEvet ya ne güzel oldu valla
Donatmışlardı sofrayı
Kahvaltıyı görümcemden yaptım yemekleri de kayınvalidem de
Çesit çesit kurabiye yapmış onları koydu yersınız evde dıye
Pasta yapmış onu verdi
Kışlık hazırladığı soslardan koydu
Ve önemlisi bana istediğim bir parfüm vardı onu hediye almış
Kayınvalidem de yufkalar börekler doldurdu
Yarın arkadas gelecek ne iyi oldu
Kahvaltıya mıhlama yapacam
Börekte var ıspanaklı ve peynirli
Çocuklara pankek yaparım
Peynir zeytın domates yumurta yeter
Tatlı yaptım
Çorba fılan var ama belki dısarda yerız çıkıp gezelim dedi gelince olur dedim
Taa liseden arkadasım çok severim kendisini
Gelsin doya doya vakit geçirmek istiyorum
Ben çocuk çok seviyorum kendi yeğenime bile deli oluyorken evlat nasıl birşey düşünemiyorum bile rabbim banada nasip eder inşallahYa biliyo musun benim ki ergen oldu ya
Ben özlüyorum küçüklük hallerini
Bazen eski oyuncak ve çizgi filmleri açınca ne çabuk büyüdü diyorum
Keske doya doya daha güzel geçirseydim o zamanları diyorum
Zamanı durdursam oğlumu 5 yaşında bırakırdım herhalde
Hem herseyı anlıyor hem çok tatlı
kaç yşındalar mikan birde cinsiyetleri ne Allah bağışlasın hepinizin evlatlarınıYaaa ben de şimdiki hallerine bakıp bu günleri çok özleyeceğim diyorum. Üçü de farklı bi dönemde. Ve üçü de çok tatlı çok masumama çocukluk ergenlik zamanlarını da çok merak ediyorum her dönem ayrı güzel Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
![]()
Canımmm insallah olur hersey gönlüne göreBugün aslında Ankara için günübirlik tur baktım anıtkabirde görmek için aklıma önerin hiç gelmemişti bir göz atayım iyi oldu söylediğin :)
En güzeli çok sağlıklı faydalı gerçekten
Maşallah aradığım kaynana modeli olabilir ama önce onun doğurduğu kocayı bulmak gerekkeşke tüm Kv lee böyle olsa
Ben çocuk çok seviyorum kendi yeğenime bile deli oluyorken evlat nasıl birşey düşünemiyorum bile rabbim banada nasip eder inşallahçok amin
kaç yşındalar mikan birde cinsiyetleri ne Allah bağışlasın hepinizin evlatlarını
Oturup bebeklerin yaşlarına göre gelişim aşamalarına bakıyorum her ay yeğenim için ama harika bir deneyim olmalı her anına şahit olmak
Hep huzurlu mutly bir ailede büyüsün isterdim evlatlarım![]()
Bugün bir kadında küçüğü 4 yaşındaymıs sıkılırsa param boşa gidecek diyoduRafadanın çizgi filmlerini çok seviyorum ama bu sinema filmi donuktu sarmadı beni dezaten küçük oğlumun ilk sinema deneyimiydi 2. Yarının başında korkuyorum diye ağlamaya başladı ben onunla çıktım mecbur
dün yıkamıştım bugün yıkamayı düşünmüyordum ama parkta yerlerde süründüler mecbur yıkadım yine
![]()
Teşekkür ederimBugün aslında Ankara için günübirlik tur baktım anıtkabirde görmek için aklıma önerin hiç gelmemişti bir göz atayım iyi oldu söylediğin :)
Maşallah aradığım kaynana modeli olabilir ama önce onun doğurduğu kocayı bulmak gerekkeşke tüm Kv lee böyle olsa
Ben çocuk çok seviyorum kendi yeğenime bile deli oluyorken evlat nasıl birşey düşünemiyorum bile rabbim banada nasip eder inşallahçok amin
kaç yşındalar mikan birde cinsiyetleri ne Allah bağışlasın hepinizin evlatlarını
Oturup bebeklerin yaşlarına göre gelişim aşamalarına bakıyorum her ay yeğenim için ama harika bir deneyim olmalı her anına şahit olmak
Arkadaş gelsin de biz de burda seni özlüyoz amaEvet ya ne güzel oldu valla
Donatmışlardı sofrayı
Kahvaltıyı görümcemden yaptım yemekleri de kayınvalidem de
Çesit çesit kurabiye yapmış onları koydu yersınız evde dıye
Pasta yapmış onu verdi
Kışlık hazırladığı soslardan koydu
Ve önemlisi bana istediğim bir parfüm vardı onu hediye almış
Kayınvalidem de yufkalar börekler doldurdu
Yarın arkadas gelecek ne iyi oldu
Kahvaltıya mıhlama yapacam
Börekte var ıspanaklı ve peynirli
Çocuklara pankek yaparım
Peynir zeytın domates yumurta yeter
Tatlı yaptım
Çorba fılan var ama belki dısarda yerız çıkıp gezelim dedi gelince olur dedim
Taa liseden arkadasım çok severim kendisini
Gelsin doya doya vakit geçirmek istiyorum
Tembellikte yarışırım aslındaBugün bir kadında küçüğü 4 yaşındaymıs sıkılırsa param boşa gidecek diyodu
Valla çalışkanlığına hayranım.
Ben çook tembelim ya ☺
Kaç zamandır aklımda sürekli tur yapıyorlar görüyorum sana söylemek istedim ancak bu güne kısmetmiş.Bugün aslında Ankara için günübirlik tur baktım anıtkabirde görmek için aklıma önerin hiç gelmemişti bir göz atayım iyi oldu söylediğin :)
Biz ailecek tembeliz.Tembellikte yarışırım aslındaama çocuklardan ötürü tembel olma lüksüm kalmadı
![]()
Mikan görümceni filme sokup mağaza niye gezmedin
Gerçi ikinci yarıda yapmışsındır.