- 23 Ekim 2018
- 15.978
- 36.798
- 598
Bakayım ona da cnm teşekkür ederimCanım ben sebamed 50 kullanıyorum yaz kış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakayım ona da cnm teşekkür ederimCanım ben sebamed 50 kullanıyorum yaz kış.
Afiyet olsun.Ben de börek açmayı bilmiyorumannem yapacak
ben hamuru yoğurdum kolu ağrıyor diye sadece
sudem34 yarın koca bir tencere sarma sarmaya karar verdik sayende
![]()
İnşallah fırsat buldukça aranızda olurumBekleriz ,Ben her saat burdayım temizlik öncesi![]()
ve temizlik sonrası
![]()
![]()
Şehir merkezindeyim ama işte ne bileyim. Arkadaşta edinemedim, evlendim 9 ay sonra falan pandemi başladı, apartmanda hep yaşlı teyzeler, öyle yani.Keşkek harika yaparım ☺
Çok ta severim.
Etli kemikli olacak ama tavuklu yapmam ben.
Şehir merkezinde misiniz?
Bende olurum inşallah bundan sonra buralardaAkşam 9dan sonra bi gün değerlendirmesi yaparız genelde gündüz de fırsat bulan geliyor
Hayır yemek içinÖğlen 14.30 dan beri ayaktayım yeni oturdum diyebilirim.
Biraz dinlenmek için sarma saracağımyani oturmak için.
Mikan siz buzluğa mi atacaksınız?
Ben sarmayı buzluğa atmayı pek sevmiyorum.
Kk benim en iyi arkadaşım.İnşallah fırsat buldukça aranızda olurum
Şehir merkezindeyim ama işte ne bileyim. Arkadaşta edinemedim, evlendim 9 ay sonra falan pandemi başladı, apartmanda hep yaşlı teyzeler, öyle yani.
Bende olurum inşallah bundan sonra buralarda
Haftaiçi cnm
GünaydınGünaydınnnHerkese harika pazarlar diliyorum.
Şu an yatakta keyif yapıyorum, havalar buz gibi oldu valla.. Birazdan kahvaltı telaşı başlar bizde. Bugün kitap okuyup, film izleyip tam bir kış pazarı yaşayasım var.. Belki bir kahvelik arkadaşıma geçerim arada.. Bir de tahinli kurabiye yapacağım, kışa çok yakışıyor bence bu kurabiye.. Öpüyorum hepinizi, girerim zaten ara ara![]()
Yok canım.sudem34 sen çocukken Adams family izler miydin? Cnbc-e vardı bir zamanlar, Wednesday beni o günlere götürdü
![]()