- 17 Mart 2010
- 26.558
- 68.148
- 1.123
TeşekkürlerSayfanız hayırlı olsun,emeğinize sağlık çok motive edici gerçekten. Yazdiklariniz doğal ve gerçekti şeyler olunca daha da motive ediyor insanı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerSayfanız hayırlı olsun,emeğinize sağlık çok motive edici gerçekten. Yazdiklariniz doğal ve gerçekti şeyler olunca daha da motive ediyor insanı![]()
Onay almak için ben öz ailemde çok yapıyorum.Ben bunu yapmaya çalışıyorum şimdilerde Sudem. Kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Bazı pürüzlerim var hala. Ödün verdiğim konular aileme karşı. Ama epey epey toparladım diye düşünüyorum. Daha iyiyim. Başkasının onayını almak için kendimden verdiğim ödünleri düşünüyorum. Hiç gerek yokmuş.
Buyrun.Kalabalık bir ailem var,fırsat buldukça bende katılmak isterim aranıza![]()
Uzaklık her türlü iyi bu mevzularda. Yakınlıkta da bir ölçü tutmak lazım. Ben en yakınımı da merak etmiyorum artık o derecedeyim. Cidden merak etmiyorum. Bu can sıkıcı belki ama ne yapıyor üzüldü mü alıştı mı veya mutlu mu artık pek umrumda değil. Gerektiği kadar görüşme. Bir de ben elimden geleni yaptım rahatlığı var üstümde. Yani en son hatırlıyorum içim rahatlasın ben bana yakışanı yapıyorum ama son kez dedim ve bitti artık. Birşeyler kırıldı geri toplaması eskisi gibi olması zor.Bunu yapmak hiç kolay değil,tebrik ederim. Bende çabalıyorum. Şimdilik çokça mesafe ile bunu yapabiliyorum. Fazla yakın olunca bunu başaramıyorum maalesef
Ayyh çok ani olduBuyrun.
Ocak kritiği
Ve Şubat hedefleri ile başlayabilirsiniz.
Oyun nasıldı?Nasılsınsudem34 daha iyi misin?
Günün çok keyifli geçmiş.Slmlar herkese
Bugün yoğun bir gündü. Eski komşularım geldi. O yüzden sabahtan kalkıp biraz temizlik ve hazırlık yaptım. Islak kek, tuzlu kurabiye ve kısır yaptık annemle. Az önce gittiler.
Bugün yeni şarkılar hobiler vs günü. Hobi imkansız ama bakayım yeni bi şeyler katayım günüme
sudem34 annenle olanlara üzüldüm ama özür dilemesi büyük bir şey bence. Gerçekten dertsiz kimse yok sorunlarımızla mutlu olmayı öğrenmeliyiz. Allah dermansız dert vermesin
Herkesin bir penceresi var ve ordan bakıyor hayata. Daha geniş çerçeveyi bazıları gerçekten göremiyor belki de.
Oyun yarın ,ismi “ bence katil öldürdü.”Oyun nasıldı?
İsmi neydi?
Teşekkür ederim hal hatır sorduğun için
Ergenliğe giriyorsun bak gençleşiyorsun.Bugün
Kahvaltı yaptık.
Misafirleri yolcu ettim.
AVM ye gidip bir iki şey değişmem lazım.
Biraz eve biraz kendime vakit ayıracağım.
Yüzümde hatta burnumun üstünde kocaman sivilce çıktı.
Yüzüm mayın tarlası oldu resmen.
Fırsat bulunca gelirim.![]()
Kuruyemiş fazla yedim biraz da stres tuz biber oldu İşteErgenliğe giriyorsun bak gençleşiyorsun.
Bende sivilce çıkınca göğsümü gere gere böyle " gençleşiyorum ondan çıkıyor" modunda gezerim evde.
Ev ahalisi gariplerim de bana gülerler.☺
![]()