- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz öyle bahsedince ben başka kitaba başladımAyşen okuyacaksa beraber okuyun
Sonra yorumlarız.☺
Tamam canım anlaştık.
Frankenstein bitince bunlara bakayım.
Film de de anlaştık.![]()
Yüzmeye götürünce her hafta aynı sorun.Geçmiş olsun canım
Yüzmeden olabılır benım oğlumda da oluyor bazen yüZmeden
Yazını okuyan istanbulda yaşamaysn biri derki kadın kafayı park yerıyle bozmuş ama ben seni öyle iyi anlıyorum ki
Ben gideceğim heryerde park yeri bakarım önce
Bina ve işyerlerine otopark zorunluluğu getirip otopark yapmadan binaya izin verilmese bu park yeri sorunu olmayacak ama işte nerdeee
Bir delinin hatıra defteri tiyatrosuna gitmiştim erdal beşikçioğlunun oyunculuğu dünya çapında konusuda güzeldiKörlük kitabına ben de başlayacaktım ama sizle konuşunca vazgeçmiştimpis bir kitap daha iç açıcı falan muhabbeti yapmıştık
ama şu an yazdıklarınızı okuyunca acaba dedim
Canım Bir Delinin Hatıra Defteri ya da Gogot'u Beklerken sen hangisini bulursan ilk onla başlayacaktık.
Kült film de ben izledim birkaç tanehangi tarz filmleri seviyorsun onla başlayalım ilk..
Ben Hayat Güzeldir i düşündüm bu hafta için. Çocukken bile çok sevmiştim. Tekrar izlemek istiyorum, ne dersin? Yahudi kamplarını anlatıyor
Geçmiş olsunGünaydınnnnn
Dün geç yatmama rağmen sabah 7de uyandım. Şu an kahvaltı ve kahve modundayımeşim calisiyir bugün.. pazar evde yalnız olmayı hiç sevmiyorum.. pazar aile günüdür yaa.. Neyse, kahvaltıdan sonra çamaşır yıkayacağım. Sonra kitap ve yatış planım var. Yarın yeni bir abla gelecek temizliğe.. bir tutunamadım bana gelen abla taşındı buradan
ondan beri temizlik acısından dikiş tutturamadım.. Neyse umarım yarınki ile anlaşırız..
Yarın dr kontrolüm var her şey güzel gider inşallah..
Dün sudem'den görerek, o değiştirse de ıspanaklı börek yapicam. Yanına karamelize soğanlı patates kavurması. Ayran.
Bugün yakalarım inşallah online sizi. Öpüldünüz
Acil şifa dilerimHerkese günaydın
İyi pazarlar olsun.
Gece zaten 3 gibi yattım.
Aradan bir kaç saat geçmeden oğlum geldi kulak ağrısı sancısı uğultu zonklama basınç hissi.
Neyse sabah olsun diye bekledim.
Arabaya bindim.
Kısa farlar çalışmıyor.
Artık sis lambası ile en yakın hastaneye gittim.
Acilden giriş yaptık.
Park yeri şükür buldum.
Sabah olduğu için denk geldi.
Bizden önce çıkan biri vardı direk girdim.
Doktor yüzmeden kaynaklı olabilir.
Kulak kızarık dedi.
Burun spreyi, kulak damlası, ağrı kesici verdi.
Damla piyasada yok diye antibiyotik yazdı.
Neyse nöbetçi eczaneyi aradım şansıma bir tane kalmış.
Direk ayırtıp oraya gittim.
Şansa orda da park yeri buldum direk önünde.
Artık damlayı ücretli aldım. Bulduğuma şükür.
Dönüşte en sevdiğim fırından sevdiğim simit , çekirdekli simit, poğaça, açma aldım.
Şansıma orda da park yeri vardı önünde yine.
(Hastane dönüşü önce fırına gidip 3 tur dolanıp park yeri bulamadığım için simit alamamıştımkısmet eczane dönüşüymüş.)
Şimdi çay simit zamanı![]()
gece yatakta bende gümp diye bir sarsıntı hissettim ama ben çok korkarom bakmaya bile cesaret edemedim sanki bür şeyler yerin oturmuş gibi bir yer hareketiydi çok kısa sürdü şu kar kış kıyamet Allah merhamet etsin bizlere inşallah bir daha olmaz perşembeye kadar kar gözüküyorGece geç yattım tam sonra yatakta bir gümbürtü eşime dedim yatağa ayağını mı vurdun yok dedi.
O zaman deprem oluyor dedim. Kağıthanede deprem olmuş meğerse.
Ekşın bol bir gece ve sabah idi.![]()
Millet dönüş yolunda ama hala tatil haberi yok aşırı rüzgar var burdada şaşırdımHaa bu arada sabah kar da yağdı. 🌨
Hastaneye giderken arabaların üstü hafif tuttu hemen. ❄
Ama sulu kar olduğu için yağmurla beraber eridi gitti. 🌨. Bakalım bu hafta ne kader yağacak.
Canım filmlerdeBir delinin hatıra defteri tiyatrosuna gitmiştim erdal beşikçioğlunun oyunculuğu dünya çapında konusuda güzeldi
Hayat güzeldir benim en sevdiğim filmlerden 1.sırayı alır açık ara piyanistte benzer konular çok güzeldir shindlerin listesi forest gump benim için müzikleriylede harika kült filmler bir ara en beğenilen 100filme sarmıştım epey izledim banada şöyle din tarih savaş konulu film önerecek varsa sevinirim![]()
Okumuştum çok güzel bir kitap daha yokmuuu diyorsun bitinceSiz öyle bahsedince ben başka kitaba başladım
Puslu Kıtalar Atlası
Bende merak ediyorum.Geçmiş olsun
Acil şifa dilerim
gece yatakta bende gümp diye bir sarsıntı hissettim ama ben çok korkarom bakmaya bile cesaret edemedim sanki bür şeyler yerin oturmuş gibi bir yer hareketiydi çok kısa sürdü şu kar kış kıyamet Allah merhamet etsin bizlere inşallah bir daha olmaz perşembeye kadar kar gözüküyor
Millet dönüş yolunda ama hala tatil haberi yok aşırı rüzgar var burdada şaşırdım
Tamam cnm kendim buldum,”Batı cephesinde bir şey yok “filmi izleyen varsa kritik yapabiliriz.Canım filmlerdeLizz ın arşivi çok geniş ama o da aktif değil uzun zamandır.
SayYouLoveMe de iyidir film konusunda.
![]()
Filmlerin IMDb puanlarına ve yorumlarına da bakabilirsin.Tamam cnm kendim buldum,”Batı cephesinde bir şey yok “filmi izleyen varsa kritik yapabiliriz.
filmin savaş karşıtı yapısı, dönemin alman ve türk siyasi hayatının ve türk-alman ikili ilişkilerinin bir şekilde özeti gibidir diye anlatılıyor pazar gününe sert bir giriş
Dip not: yeni versiyonu yayınlanan Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok filminin 1930 versiyonunu Atatürk özel bir gösterimle sinemada seyretmiş.
Evet cnm bakıyorum hatta ekşide vs yorumlaradaFilmlerin IMDb puanlarına ve yorumlarına da bakabilirsin.
Senin tılsımın arttı bu yeni profilleEvet cnm bakıyorum hatta ekşide vs yorumlaradaŞuan Oscara 9 dalda aday gösterildiğini öğrendim
Sağol canımsudem34 sudem yeni profil hayırlı olsun
Oğluna geçmişler olsun
sekersizcikolata ben de küçükken izlemiştim hayat güzeldiri ben de izleyeceğim sizinle
![]()
Afiyet olsun,ben de karışık kızartma yaptm makarna ve sebze çorbası.Bugün ne yaptım?
Ütü yaptım, yılda 1 ya da 2 kez yaparım o da bugüne kısmet oldu
sabah güzel bir duş üstüne kahvaltı. Sonra da kahve keyfi️
Akşama karışık kızartma(patates havuç karnabahar) ve kanat kızartma var
Dinlenerek geçirdim günümü malum yarın okul var![]()
Off off menüye gelBugün ne yaptım?
Ütü yaptım, yılda 1 ya da 2 kez yaparım o da bugüne kısmet oldu
sabah güzel bir duş üstüne kahvaltı. Sonra da kahve keyfi️
Akşama karışık kızartma(patates havuç karnabahar) ve kanat kızartma var
Dinlenerek geçirdim günümü malum yarın okul var![]()