Ben de aslen Kahramanmaraşlıyım ama doğma büyüme Sakarya'dayım. Benimde akrabalarım enkaz altında kaldı 3 cenazemiz var. Evleri yıkılanlar, ağır hasarlılar çok. 99 depremini de yaşadım. Eşim 3 gün arama kurtarma da Kahramanmaraş'ta idi.
Üzülmemek , endişe etmemek imkansız. Haberlerden uzak durmak ve dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz.
Rabbim kalanlara sabır, yaralılara şifa hayatını kaybedenlere de rahmet eylesin inşallah.
Başın sağolsun.
Arama kurtarmaya gidenler anlatamıyorlar yaşananları diyorlar. Görmek , yaşamak çok acıtıcı.

Bu arada size ne diye hitap edelim?

Buna başlıyorum hadi bakalım

IMG_20230222_164640.webp

Günaydın kızlar 🌻
Okuldayım, okulu seviyorum kafam dağılıyor. Sadece şu an ailece farklı yerlerde olmak beni tedirgin ediyor. Şu kara günler bitsin gitsin artık hayırlısı ile inşallah 🙏
Uygulamadan doğan cüceloğlu’nun Var mısın? Kitabını okumaya başladım. 2 sene olmuş vefat edeli, o kadar çok ağlamıştım ki.. Doğan hoca silifkeli, bir gün karşılaşacağımıza çok inanıyordum ama olmadı maalesef. İnstagramdan canlı yayınları olurdu. Bir gün katılacağım derdim hep erteledim. Hatta vefat ettiği gün de vardı sanırım katılsam iyi olur diyordum. Ama olmadı, ertelediklerimiz en büyük pişmanlıklarımız oluyor. Sessiz vlog izliyorum YouTubetan o da bana iyi geliyor. İnstagramı sildim yine çok etkiliyor beni. Şimdilik bu kadar
Mikanım ❤
Senin tekrar bu paylaşımlarını görmek beni mutlu etti.
Doğan hocayı ben de ekleyin listeme inşallah.
Şu an bu yılın 6.farklı yazarının kitabına başlıyorum.
Okul iyi geliyor kafa dağıtmak için keza yorgunluk.
Seni çok seviyorum bunu bil istedim. 🌸

Sabah kahve rutinim geçe kaldı biraz ancak şimdi içtim.

Mikanım annen nasıl?
Arkadaşın nereye gitti?
Akrabalar nerelere toplandı?
İçtin mi kahveni?

Sabah kahve rutinim geçe kaldı biraz ancak şimdi içtim.

Mikanım annen nasıl?
Arkadaşın nereye gitti?
Akrabalar nerelere toplandı?
İçtin mi kahveni?
Afiyet olsun🥲

Annem iyi çok şükür, tabi aklı fikri memlekette gidip görsem diyor ama şimdi gönderemem yaşam koşulları orda zor.
Arkadaşım Maraş’a döndü. Annesigilin evi müstakil orda kalacaklar bir süre
Akrabalar evlerinde, kuzenler annesigillerde. Tam yavaştan eve girmeye başlamışlardı ki deprem oldu işte.
Eşimin kardeşi Adana’dan geldi diyetisyen olan. Kayınvalidem de içtik kahveyi o yüzden.
Menengiç kahvesi aldım bugün akşam onu yapıcam inşallah

Afiyet olsun🥲

Annem iyi çok şükür, tabi aklı fikri memlekette gidip görsem diyor ama şimdi gönderemem yaşam koşulları orda zor.
Arkadaşım Maraş’a döndü. Annesigilin evi müstakil orda kalacaklar bir süre
Akrabalar evlerinde, kuzenler annesigillerde. Tam yavaştan eve girmeye başlamışlardı ki deprem oldu işte.
Eşimin kardeşi Adana’dan geldi diyetisyen olan. Kayınvalidem de içtik kahveyi o yüzden.
Menengiç kahvesi aldım bugün akşam onu yapıcam inşallah
Yavaş yavaş bir düzen kurulmaya başlamış sevindim . Artık her saniye nerde olacak belli değil kalbimiz neremizde atıyor aceba

Diyetisyen tatlıcı kaynın tekrar evlendi mi?
Tek mi geldi?
Hazır gelmişken künefe de yapar şimdi size.

Aaa gerçi kv dedir kaynın.
Menengiç epeydir içmiyordum duruyor öyle.

Yemekte ne var?

Yavaş yavaş bir düzen kurulmaya başlamış sevindim . Artık her saniye nerde olacak belli değil kalbimiz neremizde atıyor aceba

Diyetisyen tatlıcı kaynın tekrar evlendi mi?
Tek mi geldi?
Hazır gelmişken künefe de yapar şimdi size.

Aaa gerçi kv dedir kaynın.
Menengiç epeydir içmiyordum duruyor öyle.

Yemekte ne var?
Diyetisyen kaynım 24 yaşında hiç evlenmedi bekar 😅 diğer kaynım eşimden 1 yaş büyük matematik öğretmeni, tekrar evlenmedi henüz. Tatlı yapacağını zannetmiyorum ya modlar daha o kadar düzelmedi, gönüllü olarak hataydaydı 10 gün.
Yemekte mercimekli kabak yemeği, pilav ve ıspanaklı börek var. Sizde ne var ?

Diyetisyen kaynım 24 yaşında hiç evlenmedi bekar 😅 diğer kaynım eşimden 1 yaş büyük matematik öğretmeni, tekrar evlenmedi henüz. Tatlı yapacağını zannetmiyorum ya modlar daha o kadar düzelmedi, gönüllü olarak hataydaydı 10 gün.
Yemekte mercimekli kabak yemeği, pilav ve ıspanaklı börek var. Sizde ne var ?
Mikan görümcen var mıydı?
Ben iki kardeş ve ayrılan künefeci sanıyordum.
On gün ordaysa toparlanması uzun sürer. Allah sabır versin. Şahit olanlar çok üzgün.
Kafa dağıtmak için oyalanmak şart.

Defne'ye kim bakıyor sen okulda iken?

Yeşil mercimek mi ilk defa duydum bu yemeği.
Domates çorbası ve kısır vardı.
Akşama da makarna yaparım belki.

Back
X