- Emoji Skoru
- 39.269
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
- #12.081
Cano çocuklar baya gerdiler beni ama yıkılmadım ayaktayımBahar güzel başlamış
İçim açıldı okurken ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cano çocuklar baya gerdiler beni ama yıkılmadım ayaktayımBahar güzel başlamış
İçim açıldı okurken ❤
Senin Cano'nu yesinlerCano çocuklar baya gerdiler beni ama yıkılmadım ayaktayımen sevdiğim mevsimlere geçiş yaptık, inşallah içimizde dışımızda her yerde herkes için bahar çiçekleri açar, yaz güneşleri doğar
![]()
Ben de izleyecektim unuttum ya@sekersizcikolata "Hayat güzeldir . " filmi hazır bugün izleyeceğim.
Özlettin![]()
Senin Cano'nu yesinler![]()
Hadi aç beraber izleyelimBen de izleyecektim unuttum ya![]()

Çocuklar yatmadan zorHadi aç beraber izleyelim![]()
Canım misafir geldi ev dolu size bakayım dedim şimdimi izliceksin misafir gittiginde izlicem@Ozgur87 @sel @TILSIMSIZMASAL kızlar hadi film izliyoruz
Film gecesi yapalım yorumlarız beraber![]()
Bu size bahar hediyem olsunyıllardır dinledikçe bana çok iyi hissettiren bir şarkı. Az önce ilk defa klibini izledim, klipteki herkes hamile, kafamda dönen klibe hiç benzemiyor
![]()
Çünkü Mikan onlardan önce uyurkeÇocuklar yatmadan zoryattıktan sonra da zor
![]()
İzledim bitti şimdiCanım misafir geldi ev dolu size bakayım dedim şimdimi izliceksin misafir gittiginde izlicem❤
Merhaba canım online dersler başladı vakit kalmadı 3gündür@Ozgur87 @sel @TILSIMSIZMASAL kızlar hadi film izliyoruz
Film gecesi yapalım yorumlarız beraber![]()
Sen o klibi izleMikan senin hormonlu bakır kaymasın sonradördüncü filan bahar müjdesi
şaka şaka
Benim de Şubat hamile kalma ayım normaldeama değilim henüz
![]()
Bi de benimki hormonsuzMikan senin hormonlu bakır kaymasın sonradördüncü filan bahar müjdesi
şaka şaka
Benim de Şubat hamile kalma ayım normaldeama değilim henüz
![]()
Bak daha uyumadımÇünkü Mikan onlardan önce uyurke
Bende dünden 3 saat uykuyla duruyorum![]()
Kızlarcığım![]()