Merhaba

Ne zamandır yazmıyordum foruma. Etiketlemişsin. Sevindim gerçekten. Teşekkür ederim.

❣

Hatırlanmak güzel.
Herkes gibi gelgit'li bir ruh hali.
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil modu. Hep olumsuz şeyler okuyunca da haliyle insanı aşağıya çekiyor. Olumsuz yazacağıma yazmayayım diye tuttuğum bir dönem oldu. Bari okuyanların modu düşmesin.
Geçen video izledim.

Bir olumsuzluk mu hissettim, kendimi kötü mü hissettim. Hemen "hoop dur orada" diyorum olumsuzluğa ve karşısına güzel birşey koyuyorum. Hemen değiştiriyorum onu iyi birşeyle.
Çok mu yorgunum, hemen hayal kuruyorum. Çok iyi olduğumu, işleri hallettiğimi, çok güçlü olduğumu...vs.

diye anlatıyordu o kişi.
Çok iyi geldi bana. Bunu uygulamaya geçirmeye karar verdim.
Hemen beni aşağıya çeken şeyi iyi birşeyle değiştirmek.

Yapacağım inşaallah.
Evet, yeni tanıştığım, kızımın sınıfına gelen depremzede aileyi kahvaltıya davet ettim dün. Arkadaş sabah kahvaltıya geldi. Eşi eşim işte olduğu için gelmedi. Başka bir arkadaşı da çağırmıştım. Öyle zaman geçirdik.
Çocukları da benimkilerle öğle yemeğe geldiler.
Bugün de yürüyüşe çıktığım arkadaşı kahvaltıya çağırdım.
Onlar gelecek bahanesiyle evin odalarını toparladım. Yumurta gelmeden çok iş yapmıyordum.

Bayağı hallettim gibi.
Yatak odasıyla mutfakda yapılacak işler var. Yapsam kafam rahatlıyor. Bir yerden başlamak iyi geliyor. Yoksa günler kısır döngü...
Üniversite online oldu. Dersleri takip ediyorum ama alabildiğine verimsiz. Birikmeden not çıkarmaya başlasam harika bir adım olacak.
Manevi programım istediğim ölçüde değil. Şaban ayının bereketi kaçmadan bir yerden yakalamak güzel olacak.
Menüm kahvaltıda yaptığım meze, salata yanına birşey ekleme (çorba mesela) şeklinde olabilir. Çünkü bayağı çeşit var. Bizde de yeni yapılan yeniliyor. Bir önceki kalıyor. Onu da sevmiyorum. İsraf oluyor. Kararsızım.
Ne zamandır Beyhan dinlemiyordum. Hangisini dinleyeceksin?
@sel , izlediğin Hz. Süleyman filmini beğendin mi? Tavsiye edersen ben de izleyeyim.
Ben bir iş yaparken izliyorum/dinliyorum genelde.
Umduğunuzdan daha güzel bir gün geçirmenizi dilerim.