Bende dedim mucize filmini açıp izliyeyim kız ne yaşlan ması hele dur
Daha yaslanmamiza var bende dedim duş alayım yarın okul var
Ruhum yaşlı artık.

Yargı varmış.
Salya sümük ağlaya ağlaya izliyorum valla.
Rıdvan öldü ya temiz çocuktu.
Pars diziden çıkacak sanırım.
Boşanma davası var Ceylin in.
Saat 10 dan beri yargı izliyorum.

Acıktım arada yine çay ve tahinli çörek yedim. 😜

Ruhum yaşlı artık.

Yargı varmış.

Aa gece tahinli çörek sudem götürdün çörekleri 🤣

Ruhum yaşlı artık.

Yargı varmış.

Bende duş aldım bir bardak çay içtim
Kayafetimi hazırladım banyo yıkadım bardakları makina attim

Gunaydiiiiiinnnnn :süslü:
Hayırlı kandiller herkese :KK25:
Sabah erken kalktım. Namazla beraber kuramını da okudum. Hatime niyetlendim bundan 15 gün önce bakalım ne zaman tamamlarım. Oğluma beslenme hazırladım kahvaltı yaptı. Bulaşık makinasini çalıştırdım. Çamaşır makinasının çalıştırıcam. Ortalığı toplayıp kızım uyanana kadar kitap okuyacağım. Bugün orucluyum kahvaltı derdim yok. Kızıma omlet yaparım omleti sever.

Herkese merhabalar 🌻

Bugün misafirlerimi yolcu ettim. Kuzenim kafa dağıtmaya gelmişti ama o bana benim ona geldiğimden daha iyi geldi bence 🙈 küçüklüğümden beri hayranımdır kendisine. Böyle pozitif, enerjik, hayatının kontrolü elinde olan biri🥲 ama son olaylardan sonra ruhsal olgunluğu ile beni bir kez daha etkiledi 💜 hala, yine, yeniden geleceğe dair umudu, kriz yönetimi, çocuklarına eşine yaklaşımı gerçekten hayranlık uyandırıcı maşallah diyeyim de 🤭🧿 İnşallah şu günleri hatırlatmayacak güzellikler yaşarlar, yaşarız hepimiz 🙏

Öyle işte bol sohbetli, bol yemeli içmeli geçti.. bu arada bu hafta programım değiştiği için pazartesi günlerim boş artık 🤭

Sizde ne var ne yok?

Bugün ne yaptım
Sabah kaktım okula gittim
Bugün çok yoğundu kandil programı yaptık eve geldim uzandım biraz
Sonra yemek yaptım
Tavuk kebap salata pilav
Bulaşık ları yıkadım
Annemle camiye gittik
Geldik babam çay demlemiş
Kuzenimin eşi Çocuk ları geldi çay iç tik gittiler çamaşır katladım yarınki kıyafetimi hazırladım şimdi bi kahve yapicam yorgunluğumu alsın 🌺

Hayırlı geceler,herkese hayırlı kandiller 🌸
Dualarımız kabul olsun inşallah 🤲🏻❤️

Bugün sabah iş vardı yoğun geçti güzelce çalıştım zamanın nasıl geçtiğini anlamadım sorunların çözümü için birtakım adımlar atıldı.Bugün sorun sonuçlandırıldı inşallah herkese hayırlı olur 🙏🏻
Bugün peynirli poğaça ile kahvaltı yaptım
Öğleyin yürüyerek eve geçtim 5000e yakın adım attım
Bugün tavuksote ve yanında lavaş ekmeği ayran tükettim

Müzik dinledim gündemi takip ettin
Akşam online derslere katıldım dahil olmak için epey bir çaba harcamak gerekiyor lakin böyle çok çok az bi birimde dinlediklerin yerleşiyor

Kitaplardan 1tanesi geldi diğerleri daha yolda belki kitaplarla birşeyler daha çok oturur birde araştırma yapmakta lazım konular ile ilgili belki bu şekilde olur

Sonra Rezene çayı içtim bal kattım boğazım kuruyor diye acayip bir uyku bastırdı ders falan fena uykum var

Birde aşırı duygusalım 😭 ağlayıp durdum bu akşam anlamadım niyr böyle sinirler boşaldı rezeneden sonra oldu ama

Herkese iyi geceler

Hayırlı geceler,herkese hayırlı kandiller 🌸
Dualarımız kabul olsun inşallah 🤲🏻❤️

Bugün sabah iş vardı yoğun geçti güzelce çalıştım zamanın nasıl geçtiğini anlamadım sorunların çözümü için birtakım adımlar atıldı.Bugün sorun sonuçlandırıldı inşallah herkese hayırlı olur 🙏🏻
Bugün peynirli poğaça ile kahvaltı yaptım
Öğleyin yürüyerek eve geçtim 5000e yakın adım attım
Bugün tavuksote ve yanında lavaş ekmeği ayran tükettim

Müzik dinledim gündemi takip ettin
Akşam online derslere katıldım dahil olmak için epey bir çaba harcamak gerekiyor lakin böyle çok çok az bi birimde dinlediklerin yerleşiyor

Kitaplardan 1tanesi geldi diğerleri daha yolda belki kitaplarla birşeyler daha çok oturur birde araştırma yapmakta lazım konular ile ilgili belki bu şekilde olur

Sonra Rezene çayı içtim bal kattım boğazım kuruyor diye acayip bir uyku bastırdı ders falan fena uykum var

Birde aşırı duygusalım 😭 ağlayıp durdum bu akşam anlamadım niyr böyle sinirler boşaldı rezeneden sonra oldu ama

Herkese iyi geceler
Nasılsın canım

sabah kalktım çamaşırları ayırıp çamaşırhaneye verdim
yemek yiyip okula gittim
dönünce yorgundum biraz yatıp podcast dinledim
sonra eczaneye ve markete gittim
mantı pişirdim onu yedik
ders çalıştım sonra bir arkadaşıma rastladım onunla konuştuk konumuz siyaset tabi ki genel olarak
sonra da cilt bakımımı yaptım şimdi de yatacağım iyi geceler hepinize

Kız nerelerdesin
Hafta içi yoğun oluyorum.

Neler yaptım?
Yorucu bir gün yine.
Gelirken yemek aldım, içecek aldım.
Çay yaptım.
Oğlum öksürük burun akıntısı başladı. Dün havuzdan sonra saçını düzgün kurutmadı. Ona kızdım biraz. Yüklerim ağır geliyor bazen. Canım istemiyor . Mesela saçını kurutmak istemedim. Sanırım rahatıma çok düşkünüm. Ya da yüklerim altında eziliyorum artık. Neyse işte o hasta olunca bütün ev depresyonda olur. Oğlumla atıştım. Saçını kurutmadı diye kızdım. Sonra eşimle atıştım. Sen kurut o kurutamıyor dedi. 11 yaşında artık diye istemediğimi söyledim.
Bir makine çamaşır kurutup katladım.
İşimle ilgili bir iki hazırlık yaptım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Haber izledim.
Öyle bir gündü işte.
Annem, kV ,ablam ,abim vs arayıp kandillerini kutladım.

Hafta içi yoğun oluyorum.

Neler yaptım?
Yorucu bir gün yine.
Gelirken yemek aldım, içecek aldım.
Çay yaptım.
Oğlum öksürük burun akıntısı başladı. Dün havuzdan sonra saçını düzgün kurutmadı. Ona kızdım biraz. Yüklerim ağır geliyor bazen. Canım istemiyor . Mesela saçını kurutmak istemedim. Sanırım rahatıma çok düşkünüm. Ya da yüklerim altında eziliyorum artık. Neyse işte o hasta olunca bütün ev depresyonda olur. Oğlumla atıştım. Saçını kurutmadı diye kızdım. Sonra eşimle atıştım. Sen kurut o kurutamıyor dedi. 11 yaşında artık diye istemediğimi söyledim.
Bir makine çamaşır kurutup katladım.
İşimle ilgili bir iki hazırlık yaptım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Haber izledim.
Öyle bir gündü işte.
Annem, kV ,ablam ,abim vs arayıp kandillerini kutladım.
Çocuk olunca zor birde bi salgın geziyor ben aldım 15 gün gecmedi

Teşekkürler hayat

Gece gece hayatımda aksiyon eksik kaldı sanırım.
Mutfağın su hortumu patlamış.
Bir anda mutfağı su bastı.
Halı kap kacak yerler harap.
Su vanası da kapanmıyor.
Sabahı nasıl edecez bilmiyorum.

İki saç kurutmadan şikayet eden ben.
Al bana iş.
Halıyı balkona attım.
Yerdeki suları tahliye etmeye çalışıyoruz.

Şikayet etme şükret demek istiyorum.
Neyseki gündüz vakti evde yokken filan olmadı.
Şimdi de gerçi gerekli malzeme temin edemedik.
Kuzenim geldi sağolsun birşeyler getirdi ama.

Sabaha anca hallolur gibi.

Back
X