- 23 Ekim 2018
- 15.949
- 36.704
- 598
teşekkür ederimMikancigim geçmiş olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederimMikancigim geçmiş olsun![]()
Bu benim alt kat komşuya benziyorHer hafta hayırlı cumalar diye mesaj atan, ilk fırsatta bütün sulaleyi birbirine düşürüp hiçbir şey olmamış gibi davranan yengem:
Eki Görüntüle 3219246
Her apartmanda bı tane var,Bu benim alt kat komşuya benziyor
IyyHer apartmanda bı tane var,![]()
Anne orijinal ya tam keyifçiEvet annemde var tembellik..zor geliyor. Cocuga bile bakmiyor artık. Yemek yapıyor sonra odasında dizi izliyor tüm gün. Onun yüzünden internet yavaşladı. Tüketti bütün kotayı
Rahatına duskunsen zor gelmeyecek mi? Ya ben düşünemiyorum mesela yeniden başa donmeyi asla. Allah'ıma büyük konusmayayim. Beni çok zorladı annelik.
Aslında beni en çok zorlayan uyku düzeni ve iştahsız oluşu. Ve bunun dışında annemle tartismalarim, ve motive olacak alanimin olmayışı. Bunlar beni çok depresif yaptı.
İyi geceler çayı veriyorum hiçbir faydası yok. Bitkisel uyku damlası verdim dün ilk.verdikten iki saat sonra zar zor uyuttum. Bilmiyorum ne zaman son bulacak bu.
Buraya yazsam zaten okuyacak olan sen ve mikansiz de konuyu biliyorsunuz
![]()
Kaç saat uyuduğumu hiç yazmayımİnşallah şu mesajı bir gün ben de yazarımDinimiz amin
![]()
Mikanım çocuk için daha da geç olmadan yapmam lazım haklısın. Çok geç kaldım. Oğlan küçükken peş peşe büyürlerdi. Zaten alerjik diye bir yere kıpraşmadık hiç. Hala bir tiyatro yüzü görmedim.Slm kızlar
Lizz konuyu biliyoruz ama hangi noktada fikir almak istiyorsun? Bide bdv ye açarsan belki çok farklı fikirler gelir, annelik konusu hassas çok büyük bir şey olmadıkça kimse hemen kınama moduna girmiyor sanki. Konu sahibinin gelen yorumlara tepkisi de şekillendiriyor biraz. Bazıları direk savunmaya geçiyor eee niye açtın diyor insan o zaman vs vs
sudem34 bebek düşünüyorsan tam zamanı 40tan sonra çok daha zor olur. Oğlun büyük çok zor olacağını sanmıyorum. Ama tabi alışkanlıklar değişecek mecbur. Aslında beklentini ona göre ayarlarsan zor gelmez. Misal eşim tatile gitmek istemiyor 3 çocukla çok zor olacağını düşüyor . Ben de diyorum sen 3 çocukla gidip çocuksuzmuş gibi eğlenmeyi beklersen mutsuz olursun tabi. 3 çocukla gittiğinin farkında olacaksın beklentini ona göre ayarlayacaksın diyorum. Onun gibi bir şey yani
Ozgur87 nasıl geçti tanışma?
Kızlar dün oğlanlar yattı. Kızımı uyuttum kitabımı okudum. Bir tatlı uyku bastırdı kafamı koyduğum gibi dalmıştım ki tak tak dolapların sesine uyandım. Depremyataktan kalktım durdu çok kısa sürdü ama sertti. Sonra salonda yattık hep beraber. Azıcık normale dönelim derken başa sarıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin
![]()
Teşekür ederim canım geldiler görüştük iyi birilerine benziyorlar Düşünü cem birazTanımadığım çocukla bulusmam anne, görücü usulü bana demode geliyor dedikten 1 gün sonra eş adayimla buluşmaya giderken ben:
Eki Görüntüle 3219373
Ozgur87 dilerim buluşmaniz çok tatlı geçer
![]()
Iyi geçti canım iyi birilerine benziyorlar Düşünü cem birazSlm kızlar
Lizz konuyu biliyoruz ama hangi noktada fikir almak istiyorsun? Bide bdv ye açarsan belki çok farklı fikirler gelir, annelik konusu hassas çok büyük bir şey olmadıkça kimse hemen kınama moduna girmiyor sanki. Konu sahibinin gelen yorumlara tepkisi de şekillendiriyor biraz. Bazıları direk savunmaya geçiyor eee niye açtın diyor insan o zaman vs vs
sudem34 bebek düşünüyorsan tam zamanı 40tan sonra çok daha zor olur. Oğlun büyük çok zor olacağını sanmıyorum. Ama tabi alışkanlıklar değişecek mecbur. Aslında beklentini ona göre ayarlarsan zor gelmez. Misal eşim tatile gitmek istemiyor 3 çocukla çok zor olacağını düşüyor . Ben de diyorum sen 3 çocukla gidip çocuksuzmuş gibi eğlenmeyi beklersen mutsuz olursun tabi. 3 çocukla gittiğinin farkında olacaksın beklentini ona göre ayarlayacaksın diyorum. Onun gibi bir şey yani
Ozgur87 nasıl geçti tanışma?
Kızlar dün oğlanlar yattı. Kızımı uyuttum kitabımı okudum. Bir tatlı uyku bastırdı kafamı koyduğum gibi dalmıştım ki tak tak dolapların sesine uyandım. Depremyataktan kalktım durdu çok kısa sürdü ama sertti. Sonra salonda yattık hep beraber. Azıcık normale dönelim derken başa sarıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin
![]()
Bence yapmış sındırSizce ben acıkıp bu saatte tirit yapmış mıyımdır?![]()
Anne orijinal ya tam keyifçi
Zor gelecek ama ilerde pişman olmamak için denemedim demeyeceğim keşkem olmayacak.
Zaten tek tüpüm yok. Sen yokken ameliyat filan oldum. Nisan'dan beri baya bir şey yaşadım. Bilmiyorum ne kadarını biliyorsun.
Pedagog vs çocuk dr u uzman ne diyor. Her hangi bir gıdaya alerji vs.
Heee biliyoz konuyu![]()
Nazar etmiş olsam o ilk zamanlar ederdim, beşiz falan doğururdunKaç saat uyuduğumu hiç yazmayımyatakta sağa sola döne döne nasıl yattığımı filan
Nazar edermişsin hamile olurmuşum
Bu arada sabah regl oldum hamile değilim.![]()
Ayy merak ettim şimdi. İmkan oldukca ben de bakayım. Bırakmıştım valla. Bişey dicem sakın söyleme ama ben katili o.universite öğrencisi kiz diye düşündüm. Sakın söylemeYou izliyorum.
6.7.bölüm fena değil.
İyi çıktı bu sefer.
Hikaye ortaya çıktı vs.
İki tabak yemiş bile olabilirim![]()