Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelinlerde susmuyor artık. Anneme bakıyorum da rahmetli babaannem çok eziyet çektirmiş korkusundan susarmış annem bir de babamdan çok korkarmış. Küçükmüş de zaten.Eskiden kV ler evet sorunlu idi ama şimdi gelinlere de yaranmak çok zor kadınlar yazık ne yapsa suç.
Bakış açısı biraz da galiba.
Adı çıkmış bir kere kv nin.
SelamSelam kızlar
Bugün ne yaptım
Sabah uyandım kahvaltı yaptım okula gittim okuldan çıkıp eve geldim biraz durdum kursa geçtim ders yaptık çay iç tik sonra yürüyüş yaptım eve geldim ayaklarım şiş miş sıcak suya koydum komedi filmi açtım annem yemek hazırlamış ıspanak çorbası güveç salata yedik bulaşık yıkadım çay demledim kuzenim geldi şimdi sohbet ediyoz sizler napiyonuz![]()
Zaten hafta içi çok yorucu dinlen canımSelam
Sabah kahvaltı çorba meyve sadece
Bol su yeşil çay meyve
Sonra işler güçler
Eve yürüyerek geldik 5000adım
Dünden yemeğim çorbam vardı yedim falan işte onun haricinde bugün bitter çikolata tükettim greyfurt yicem şu kırmıZı olanlardan birazdan
Yeni online ders bitti bende bittim
Biraz kafamı dinleyeceğim inşallah sonunda bitti![]()
Ben de ince hamur pizza severim bol malzemosluSelamlar ☺
Geldim. ☺
Önce incecik miss gibi güzel bir pizza yaptım.(hamur vardı dolapta mayalı kolay oldu bu yüzden doğranmış zeytin de vardı. Hatta sos bile vardı.)
Maydonozlu beyaz peynirli midye börek yaptım. Bol sütlü yağlı o da çok güzel oldu miss gibi çay yanına da ondan yedim şimdi.
Bir de malzeme vardı yine hazır hemen tembel pastası yaptımpişiyor.
Çamaşır kurutmada kuruyor.
Sabaha erken kalkıp kuaför, kütüphane ve fırın işleri halletmek istiyorum . ☺
Şimdi acısını o da sizlerden çıkarıyor işte. Sevgisiz geçmiş ömrü sevmeyi de bilmiyor.Gelinlerde susmuyor artık. Anneme bakıyorum da rahmetli babaannem çok eziyet çektirmiş korkusundan susarmış annem bir de babamdan çok korkarmış. Küçükmüş de zaten.![]()
Benimkiler ince manyağı da hamur çok olunca ben bazen kalın hamur yapıyorumBen de ince hamur pizza severim bol malzemosluevde yaparken ekstra ince yaparım kendiminkini. Eşim de aksine kalın hamur. Biz düşünüyorum da tercihler konusunda ciddi iki uçtayız
![]()
Bende orta kalınlıkta yapiyom kız bak canım çektiBenimkiler ince manyağı da hamur çok olunca ben bazen kalın hamur yapıyorum![]()
Ben gül tatlısı nı güzel yaparımŞimdi acısını o da sizlerden çıkarıyor işte. Sevgisiz geçmiş ömrü sevmeyi de bilmiyor.
Sudem çay mı iciyon bende kahve yapicamBenimkiler ince manyağı da hamur çok olunca ben bazen kalın hamur yapıyorum![]()
Başım ağrıyordu uyumaya çalıştım olmadı.Sudem çay mı iciyon bende kahve yapicam![]()
Migrenin mı var benim var bi tutdusa ağrı uyumayana kadar geçmiyorBaşım ağrıyordu uyumaya çalıştım olmadı.
Takılıyorum öyle.
Yok migren şükür.Migrenin mı var benim var bi tutdusa ağrı uyumayana kadar geçmiyor
Şükür yok dinlen biraz canimYok migren şükür.
Yorgunluk tamamen gürültü patırtı sorunu tamamen.