Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bdv çukur ya girince çıkamıyorsunGünaydın kızlar, dün akşam sohbet esnasında girdim desudem34 senin dediğin konuyu okudum takımmışım bdv de
Hepinize güzel bir gün diliyorumöptüm
Ay ben de bakıcam konuyaBdv çukur ya girince çıkamıyorsunmesaj yazınca da konunun devamını takip ediyorsun.
Normalde kolay kolay mesaj yazıp kötü yorum yapmam ama sinirim zıpladı ya dayanamadım bu kadar prensesliğe.
![]()
Sayemde konu popüler oldu yaAy ben de bakıcam konuya![]()
Selam canım hayırlı ramazanlarSlm kızlar, Ramazan ayı boyunca sosyal medya kullanmama kararı aldım. Bayram da dönerim inşallahHepinizi seviyorum ve de özleyeceğim
siz de beni unutmayın
![]()
Doğduğun ev kaderindir diyorlar ya.yıllarca anneannem dedemin vefatından sonra tek yaşadı o aylar günler yaZı baharı yaşlı haliyle tek geçirdi ne sabırlı metanetli kadındı Allah rahmet etsin sanki bu yıl onu daha iyi anladım nasıl dayandı acaba,yalnızlığa…
Herkese hayırlı ramazanlar
İçinizi kararttım di mi yine.
Canim selam,Günaydın canlar
Ohh çok şükür ilk sahuru yaptık.
Darısı akşama ilk iftara.
Gelirken mangal tavuk alacağım.
İçecek tamam.
Sizlerde ne var ne yok menüde?
Off ağzım sulandıCanim selam,
Ben ilk iftara bir arkadaşımı davet ettim. Ilk gün ve o da gurbette kızı ve kendisi yaşıyor. Ben zaten durumdan ötürü oruç tutamıyorum, ama ramazan ayını da yasamak istiyorum.
Menüm
Sütlü tarhana
Soslu kızartma
Zeytinyağlı sarma
Püre üstüne et sote
Çikolata soslu magnolya
Hurma, içecek..
Off ağzım sulandı. Keşke ben de orda olsam
![]()
Off menüye gel. Bir de tekim diyorsun miss gibi menü çıkarmışsın. Buzlukta mı hazırdı dışardan mı söyledin? İçli köfte bir tane yiyip bırakan da helal olsun valla.4-5Sarma
1Haşlama içli köfte
1lahmacun ve 1 kase çorba
BiraZ ortaya karışık bir menüydü birde cappy ramazan şerbeti hoşuma gitti zencefil falan