- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sarma vardı içli köftede lahmacun dışardan midemin huyunu biliyorum fazla kaçırırsam dert oluyor o yüzden fazla boğmak istemedimOff menüye gel. Bir de tekim diyorsun miss gibi menü çıkarmışsın. Buzlukta mı hazırdı dışardan mı söyledin? İçli köfte bir tane yiyip bırakan da helal olsun valla.
Şok un ramazan şerbeti beğenmedik biz. Oğlum beğendi tek.
Afiyet olsun güzel güzelMangal pirzola yapmadılar geç pişiyor diye Ramazan dolayısıyla tavuk şiş aldım artık.
Eve geldim eşim pirinçpilavı yapmış. Kapağı örtmemiş diri kalmış taneler
Neyse acilen domates salatası yaptım.
Çorba yaptım iftara yetişmedi. Kırmızı mercimek çorbasıydı.
Neyse eşim fıstıklı baklava almış da Allah'dan düzgün bir şey geçti boğazımdangüzeldi o bari.
Neyse en azından kilo almam belki.
Annem yiyecek göndermiş. Yarın sabah onları almaya gideceğim.
Şimdi çay keyfi.
Sabah kütüphaneye gidip kitap aldım.
Kadınlar ülkesini bitiremedim iade ettim. Kendimi veremedim kitaba. Okuması daha basit olsun diye Budayıcıoğlu aldım.
Paketim bitmişti onu yükledim.
7646 adım attım.![]()
İğdeAfiyet olsun güzel güzel
Annen neler yollamış![]()
Erik kurusuİğde
Cin biber turşusu
Nohut
Fasülye
Kuru kayısı
Gönderme boşa otobüs parası ödeme dedim ama takmış kafaya göndercem diye.
Geçmiş olsun.Selam kızlar
Bugün ne yaptım
Saat 07 de uyandım okula gittim
Ya bu ramazanda çok zor uyanmak
Okul yorucuydu 2 gündür çok yorucu dün saat 17 da uyudum sahurda uyandım üstüne hastayım da zor oluyor çıktığımda doktora gittim ilaç yazdı eve geldim biraz uyudum 2 gündür annem yemekleri yapıyor karnı yarık pilav yayla çorbası yeşillik turşu yapabilirsem pudinkli pasta yapicam çay yanına 6.687adım attım bu bir haftada 72.700 gm olmuşumhayırlı iftarlar canlar
❤
Selam canım gerçekten sabah uyanmak çok zor oluyor ilk gün yiyip yattım bu sefer çok uzun sürüyor saatler diye uyanayım dedim Allahtan kendiliğinden uyandım alarma gerek kalmadan bu sefer midem aşırı yanma ve hassasiyet vardı yediklerim dokundu yada fazla geldi bilemiyorum o yüzdenSelam kızlar
Bugün ne yaptım
Saat 07 de uyandım okula gittim
Ya bu ramazanda çok zor uyanmak
Okul yorucuydu 2 gündür çok yorucu dün saat 17 da uyudum sahurda uyandım üstüne hastayım da zor oluyor çıktığımda doktora gittim ilaç yazdı eve geldim biraz uyudum 2 gündür annem yemekleri yapıyor karnı yarık pilav yayla çorbası yeşillik turşu yapabilirsem pudinkli pasta yapicam çay yanına 6.687adım attım bu bir haftada 72.700 gm olmuşumhayırlı iftarlar canlar
❤
Ne güzel birde düşünceliAy çekirdeği
Bal kabağı
Salatalık acur turşusu
Elma kurusu da yollamış.
130 lira almışlar![]()
Çay iç tim birazdan kahve zamanıGeçmiş olsun.
Menü şahane.
Karnıyarık da yayla çorbası da çok severim.
Adım gayet iyi.
Kilonu yazarım gruba şimdi.
Çay zamanı.![]()
Bir salgın geziyor ortada ya çocuklar alıyor onlardan bize geçiyor benimde 2gün dür iştahım yokSelam canım gerçekten sabah uyanmak çok zor oluyor ilk gün yiyip yattım bu sefer çok uzun sürüyor saatler diye uyanayım dedim Allahtan kendiliğinden uyandım alarma gerek kalmadan bu sefer midem aşırı yanma ve hassasiyet vardı yediklerim dokundu yada fazla geldi bilemiyorum o yüzden
sahuru 2bardak su
1muz birde 2-3kaşık yoğurtla yaptım kesildi yanma biraz
Uykusuzluktan sersem gibiydim bugünde dün öyle olmamıştı uyu uyan öyle oluyor herhalde 2gündürde aşırı yorucuydu
Çocuklarda gerçekten aşırı sorunlulardı tahammül etmekte çok zorlandım
eve yürüyerek geldim bu sefer tektim arkadaşımın işi vardı
Yarım saat uyuyabildim işten gelince o kadar uyandığımda ellerim buZ gibi olmuştu anlamadım
Aşırı halsizlik kalktım şehriyeli yoğurt çorbası yaptım bugün canım birşey yemek istemedi pek sadece onu yedim yanında yarım tabak sebze yemeği fazla şey tüketmek bana iyi gelmiyor diye
Sağol canım teşekür ederim ❤Geçmiş olsun.
Menü şahane.
Karnıyarık da yayla çorbası da çok severim.
Adım gayet iyi.
Kilonu yazarım gruba şimdi.
Çay zamanı.![]()
Sağlık la yiyin canım alma kurusu annem hoşaf yaparErik kurusu
Ay çekirdeği
Bal kabağı
Salatalık acur turşusu
Elma kurusu da yollamış.
130 lira almışlar![]()
Ramazan'a anca alışıyor bünye.uyandığımda ellerim buZ gibi olmuştu anlamadım
Aşırı halsizlik kalktım
Takıntılı ya kaç kez gönderme dedim.Erik kurusu
Ne güzel birde düşünceli
Çayı zor içiyorumÇay iç tim birazdan kahve zamanı![]()
Annem de hoşaf için gönderdi de sorun bizimkiler içmiyor.Sağlık la yiyin canım alma kurusu annem hoşaf yapar![]()