Merhaba, şimdi çamaşırları serdim, markete alışverişe gidiyorum. Akşam yemeğinde yalnızım, artık Allah ne verdiyse onu yiyeceğim. Hiçbir fikrim yok.
Mutlu Cumartesiler...🥰
Yaaa ev deme benimki de dandini dastana modunda.
Her gün 6 saat uyumak yeterken bugün 8 saat kesmedi. Mayışık mayışık geziyorum.

Dişin normale bindi mi yemek yiyebiliyor musun rahat?

Yaaa ev deme benimki de dandini dastana modunda.
Her gün 6 saat uyumak yeterken bugün 8 saat kesmedi. Mayışık mayışık geziyorum.

Dişin normale bindi mi yemek yiyebiliyor musun rahat?
Daha dişlerimi yapmadılar. Son on gün diye tahmin ediyorum. İnşallah bayrama kadar olur da bayramlık ağzımı açarım hahah😃

Kuzum iyi haftasonları 🤲🤲
Yakın arkadaşımızın düğünü var bugün birqzdan kuaföre gideceğiz 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️
Sabah regl oldum niyetli değilim bugün kolay olasın diye domates soslu spagetti yaptık

Sen nasılsın❤️❤️
Şimdi iyiyim şükür.
İftardan sonra insan daha yumuşak oluyor ❤

Düğün de hiç mevsimi yok hakketen her boş zaman diliminde düğün yapıyor insanlar.

İyi eğlenceler. ❤

Iyi hafta sonları kızlar 🥰

Benim misafirlerim vardı yinee... ama yakın arkadaşımdı öyle çok kasmadım o yüzden..

Şimdi gittiler ve yorgun hissediyorum.. Aşırı da başım ağrıyor.. öyle işte kızlar..

Umarım güzel bir pazar geçiririz birlikt e

Bugün neler yaptım?

Evi süpürdüm.
İki oda nem olmuş. Duvarlarını sildim.
İstanbul'un nemi beni bitirdi.
Ocağı sildim.
Çöpleri çıkardım.
Çaydanlık ovdum.
Banyoyu yıkadım.
Yemek dışardan geldi.
Kızarmış tavuk aldı eşim.
Şekerpare almış.
Pilav yaptım.

Hamuru denedim iki tane pişi yaptım çok güzel olmuş.
Kahve keyfi yaptım. Bisküvi arası lokum yaptım. Çocukluk damak tadımız.
Çay pişi keyfi yaptım.

Iyi hafta sonları kızlar 🥰

Benim misafirlerim vardı yinee... ama yakın arkadaşımdı öyle çok kasmadım o yüzden..

Şimdi gittiler ve yorgun hissediyorum.. Aşırı da başım ağrıyor.. öyle işte kızlar..

Umarım güzel bir pazar geçiririz birlikt e
Ayy senin arkadaşın olmak lazım. :KK19:
Keşke İstanbul'da olsaydın.

Kızlar bugün ne oldu?

Eşimin ünv den bekar bir arkadaşı oğluyla kayınvalideye iftara gelmiş.
Eşi vefat etmiş daha önce.
Neyse eşimle konuşmak istemiş.
Görüntülü konuştular.
Eşim de salak lafın gelişi yolun düşerse beklerim demiş. Kız da direk atlamış zaten iki haftada bir ordayım diye.

Tabi ben cool takılamadım. Öz güvenli öz güvenli iyi gelsin diyemedim. Yatılı vs ben misafir istemiyorum dedim.

Sizce haksız mıyım?
Çok mu abartmışım?

Daha önce de yine ünv den başka bir arkadaşına sosyal medyadan yazmış. Onun karısı da rahatsız olup cevap vermiş mesafe koymuş.

Kızlar bugün ne oldu?

Görüntülü konuştular.
Eşim de salak lafın gelişi yolun düşerse beklerim demiş. Kız da direk atlamış zaten iki haftada bir ordayım diye.

Tabi ben cool takılamadım. Öz güvenli öz güvenli iyi gelsin diyemedim. Yatılı vs ben misafir istemiyorum dedim.

Sizce haksız mıyım?
Çok mu abartmışım?

Daha önce de yine ünv den başka bir arkadaşına sosyal medyadan yazmış. Onun karısı da rahatsız olup cevap vermiş mesafe koymuş.
Ben de çok rahat edemedim açıkçası. Hani belki bir çay vs olur da, yatılı hoşuma gitmezdi bu durumda.
Bence abartmamışsın.

Kızlar bugün ne oldu?

Görüntülü konuştular.

Sizce haksız mıyım?
Çok mu abartmışım?

Haklısın canim

Ben de çok rahat edemedim açıkçası. Hani belki bir çay vs olur da, yatılı hoşuma gitmezdi bu durumda.
Bence abartmamışsın.
Eşimde şok oldu.
Bilsem demezdim düşünemedim dedi.
Kadın da hani nezaketen kısmet inşallah filan dese amenna.
Zaten iki haftada bir istanbul a geliyorum demesi.
İş için zırt pırt burdaymış.
Ya belki her gelmesinde otelde kalıyor belki çaya yemeğe belki yatılı ama ben hoşlanmadım.
Ne işi var ne gerek var?
Eşimde dışarda filan görüşsek mı filan.
Ama ben öfkelendim.
Sonra baya güldü.
Kıskanmam hoşuna gitti.
Neden bu kadar kıskandın muhabbeti yaptı.

Bu hafta annem babam geldi. İki iftar yaptık derken bizi de onların yaşadığı ilçede iftara çağırdı tanıdığımız.
Eşim ve kızım kaldı, biz oğlanlarla gittik. Hava dengesiz. Ben de üşüdüm. Baktım üşütme hali tekrarlanacak gibi, kardeşime beni eve bırakması söyledim. Pazar akşamı dönecektik güya, nasip değilmiş. Annemlerin evi soğuk geldi. Bizde soba olunca sobayı eşime yaktırıp, nurofen atıp yattım. Ara ara kalkıp makineye çamaşır, bulaşık atma işlerini yaptım. Çocuklara serdirdim. Bulaşık makinesini boşalttırdım. İşi de yapmazsam amip gibi ürüyor, 🙈
Çocuklar acıkınca da haşlanmış nohuttan yemek yapıp yanına pilav ekledim. Bugünü de böyle yarı iş yapmalı, çokca dinlenmeli geçirdim.

Ferritin 2.2 ye düşmüş. Üzerine regl oldum 3 gündür. Karışığım bakalım. İnşallah çabucak toparlarım.

Bu hafta annem babam geldi. İki iftar yaptık derken bizi de onların yaşadığı ilçede iftara çağırdı tanıdığımız.
Eşim ve kızım kaldı, biz oğlanlarla gittik. Hava dengesiz. Ben de üşüdüm. Baktım üşütme hali tekrarlanacak gibi, kardeşime beni eve bırakması söyledim. Pazar akşamı dönecektik güya, nasip değilmiş. Annemlerin evi soğuk geldi. Bizde soba olunca sobayı eşime yaktırıp, nurofen atıp yattım. Ara ara kalkıp makineye çamaşır, bulaşık atma işlerini yaptım. Çocuklara serdirdim. Bulaşık makinesini boşalttırdım. İşi de yapmazsam amip gibi ürüyor, 🙈
Çocuklar acıkınca da haşlanmış nohuttan yemek yapıp yanına pilav ekledim. Bugünü de böyle yarı iş yapmalı, çokca dinlenmeli geçirdim.

Ferritin 2.2 ye düşmüş. Üzerine regl oldum 3 gündür. Karışığım bakalım. İnşallah çabucak toparlarım.
Geçmiş olsun
Kan ilacı al kesin. Gıda takviyesi ile yerini dolduramazsın. Hatta kan iğnesi filan bile olabilir. Ablam oluyor ayda sürekli. Yurt dışındaki.
Allah şifa versin inşallah.

Benim evde göçüyor üç kişi senin beş düşünemiyorum. Bir de çocuk sayısı bereketli.
Benim oğlanın odası çöplük gibi. 🤣

Eşimde şok oldu.
Bilsem demezdim düşünemedim dedi.
Kadın da hani nezaketen kısmet inşallah filan dese amenna.
Zaten iki haftada bir istanbul a geliyorum demesi.
İş için zırt pırt burdaymış.
Ya belki her gelmesinde otelde kalıyor belki çaya yemeğe belki yatılı ama ben hoşlanmadım.
Ne işi var ne gerek var?
Eşimde dışarda filan görüşsek mı filan.
Ama ben öfkelendim.
Sonra baya güldü.
Kıskanmam hoşuna gitti.
Neden bu kadar kıskandın muhabbeti yaptı.
Ayhh bu erkekler. 😅 çok kıskandım, çatlama resmen de😝
Ufaklık uyumakta direniyordu. O da onu uyutmaya götürdü. Yanında uyuyakalmış. Trip atsam mı beni hasta halimle oturma odasında bıraktın, gittin de uyudun diye.😀
Sobaya kalın bir odun attım. Nurofen de attım. Ben de burada uyuyup dinleneyim diyorum. Terlersem iyi olur diye düşünüyorum.
Ihlamur taze zencefil vs de içtim. Çay içtim.

Geçmiş olsun
Kan ilacı al kesin. Gıda takviyesi ile yerini dolduramazsın. Hatta kan iğnesi filan bile olabilir. Ablam oluyor ayda sürekli. Yurt dışındaki.
Allah şifa versin inşallah.

Benim evde göçüyor üç kişi senin beş düşünemiyorum. Bir de çocuk sayısı bereketli.
Benim oğlanın odası çöplük gibi. 🤣
Kan ilaçları benim değerleri yükseltmiyor pek. Hemotolojiye git dedi dr um. Dahiliye sevk ediyormuş. Hem regl hem de böyle olunca gidesim gelmedi. Başka bir yere gitmem gerek Hemotoloji için. Toparlanayım, gideceğim inşallah.

Ben de geçen yıldı sanırım. Kan serumu yemiştim. Babam da kansız. Acaba genetik mi diyeceğim de öyle taşıyıcı falan da çıkmamıştım. Bakalım hayırlısı

Geçmiş olsun ablana da. Çocuklar odalarını keyiflerine göre topluyor. Mutfağı eşime topla dedim de bence ondan da erken yattı. Kaçtı 😅
Sahurda kendi uğraşır artık.😉

Kan ilaçları benim değerleri yükseltmiyor pek. Hemotolojiye git dedi dr um. Dahiliye sevk ediyormuş. Hem regl hem de böyle olunca gidesim gelmedi. Başka bir yere gitmem gerek Hemotoloji için. Toparlanayım, gideceğim inşallah.

Ben de geçen yıldı sanırım. Kan serumu yemiştim. Babam da kansız. Acaba genetik mi diyeceğim de öyle taşıyıcı falan da çıkmamıştım. Bakalım hayırlısı

Geçmiş olsun ablana da. Çocuklar odalarını keyiflerine göre topluyor. Mutfağı eşime topla dedim de bence ondan da erken yattı. Kaçtı 😅
Sahurda kendi uğraşır artık.😉
Ablam adet azaltıcı ilaç filan da alıyor. Kanaması az olsun diye.

Back
X