Ayy senin arkadaşın olmak lazım. :KK19:
Keşke İstanbul'da olsaydın.

Ya ben de çok isterim gel valla.. sana açık adres yazarım özelden istanbul dışına çıktığında gel yeter ki💜

Kızlar bugün ne oldu?

Eşimin ünv den bekar bir arkadaşı oğluyla kayınvalideye iftara gelmiş.
Eşi vefat etmiş daha önce.
Neyse eşimle konuşmak istemiş.
Görüntülü konuştular.
Eşim de salak lafın gelişi yolun düşerse beklerim demiş. Kız da direk atlamış zaten iki haftada bir ordayım diye.

Tabi ben cool takılamadım. Öz güvenli öz güvenli iyi gelsin diyemedim. Yatılı vs ben misafir istemiyorum dedim.

Sizce haksız mıyım?
Çok mu abartmışım?

Daha önce de yine ünv den başka bir arkadaşına sosyal medyadan yazmış. Onun karısı da rahatsız olup cevap vermiş mesafe koymuş.
Sürecim söyle olabilir belki ben 2 haftada bir geliyorum görüşürüz anlamında demiştir karşı taraf.. belki o da lafın gelişi demiştir belki gerçekten gelecektir bilmiyorum ama bana gelse bile yatılı değil maksimum yemeğe gelecek gibi geldi.. çünkü eşin görüşelim demiş gel kal dememiş..belki de dışarda görüşeceksiniz.. eğer eşinin dediği gibi kıskandıysan kıskanma, esin üzüntülü bir arkadaşının yanında olmak istemiş sadece 💜

Günaydın kızlar.. ben yine çok erken kalktım bugün.. ama yataktan çıkmadım baya.. şimdi kuruyan çamaşırları kaldırarak güne giriş yapacağım..

Sonra uzun biraz ders çalışırım. Daha sonra da yürüyüş yapma planım var.. hava hafif yağmurlu hoşuma gitti..

Öpüldünüz çok

Günaydın Kızlar
İki gündür yoğunluktan giremiyorum
Evvelsi gün iş yerinin iftarı vardı iftar sonrası iş yerinden kalabalık grup bir yerde birşeyler içmeye gittik
Sohbet muhabbet güzel oldu
Dünde kendime vakit ayırdım

Bugün erken kalktım,biraz oyalandım yatakta
Dün arkadaşım tiyatroya davet etti o ve arkadaşları vardı,bir değişiklik yapıp tek günü ilan ettim kendimi şımartmak biraz değişiklik yapmak için John wick 4sinemada vardı ına gittim sonra avmde dolaştım bir kaç mağaza sonra hamburgecide kapanış orda bi kızla tanıştık adaşım çıktı biraz muhabet ettik

O yüzden bu gün evdeyim
Evi havalandırıyorum toparladım ortalığı çamaşır makinesini çalıştırdım
Siyahlar kurumuştu onları katladım
Bulaşık mak boşalttım tekrar doldurup çalıştırdım
Mutfak masasını sildim
Boş şişelere su doldurdum
Çöp ambalaj geri dönüşüm varsa onları toparladım.
Yatağımı odamı düzenledim
Henüz kahvaltı yapmadım
Birazdan yapacağım mutlu pazarlar🌸

Son düzenleme:
B760740E-336F-46F4-856F-DCA5F8ADD43C.webp

kavs-i kuzah kavs-i kuzah selam demir eksikliği için damardan kan ilacı veriyorlar normalde böyle çok düşük olunca. Ben 6 ayda 1 oluyorum. Yazdıysa doktor ol onu mutlaka, insan kendine geliyor
Evet bana da verdi. 1 ay arayla 2 paket. Sonra toparlandı vs. Rahime bağırsaklara ve mideye baktır dedi. Rahime bakıldı ama diğerlerinde endeskopi olacaktı sanırım. O işime gelmedi açıkçası.
Toparlanayım, inşaallah baktıracağım ben de. Teşekkürler 💖

Bugün hem dinlenmeli, hem iş yapmalı bir gün olacak gibi.
Yatakta uyumayınca belim ağrımış. Ondan yavaş hareket edeceğim.
Sobalı odaya abone oldum. 😆 Üzerine de çaydanlık koydum. Çay yapıp içeceğim nasipse.
Kızım kahvaltı hazırladı. Onu yaptım. Çok şükür. Mutfağı toparladı. İçim biraz rahat. Yoksa çok çabuk karışıyor.
Annemlerden getirdiğim valiz duruyor ve dünkü çamaşırlar. Onları gün içinde katlarım inşallah.
Yemek ayarlama
Ufaklığa komşu suluboya vermiş. Onunla biraz resim boyadık. Türk bayrağı yapmayı biliyor ama ay yıldız yapmayı bilmiyordu. Ay yıldız yapmayı öğrettim.😊 Başarınca mutlu oldu. O mutlu olunca bende mutlu oldum.💕
Diğer hafta sınavlar başlıyor benim. Hiç çalışmadım. Uzaktan eğitimi sevmedim. Takip etmedim. Öyle olunca da çalışmadım. Bu hafta bakalım hocalar ne diyecek.
Yoğun ve koşturmalı günler... Rabbim kplaylaşırsın. 💟

Ya ben de çok isterim gel valla.. sana açık adres yazarım özelden istanbul dışına çıktığında gel yeter ki💜

Sürecim söyle olabilir belki ben 2 haftada bir geliyorum görüşürüz anlamında demiştir karşı taraf.. belki o da lafın gelişi demiştir belki gerçekten gelecektir bilmiyorum ama bana gelse bile yatılı değil maksimum yemeğe gelecek gibi geldi.. çünkü eşin görüşelim demiş gel kal dememiş..belki de dışarda görüşeceksiniz.. eğer eşinin dediği gibi kıskandıysan kıskanma, esin üzüntülü bir arkadaşının yanında olmak istemiş sadece 💜
Yok canım olay tam olarak öyle değil.
Benim salak bize bekleriz misafir edelim tarzı konuşmuş.
Kadın da haftaya ordayım zaten demiş.
Vefat 4-5 senelik mesela üzüntü vs durumu yok. O zaman destek oldu yanında oldu zaten.
İş için geliyormuş zaten.

Ben kv ile kız birlikte plan yapıp en son bizi aradılar diyorum.
Çünkü istediğin bir şey varsa getireyime kadar söylemiş. Gelmeyi garantilemeye çalışıyor yani.

Yok canım olay tam olarak öyle değil.
Benim salak bize bekleriz misafir edelim tarzı konuşmuş.
Kadın da haftaya ordayım zaten demiş.
Vefat 4-5 senelik mesela üzüntü vs durumu yok. O zaman destek oldu yanında oldu zaten.
İş için geliyormuş zaten.

Ben kv ile kız birlikte plan yapıp en son bizi aradılar diyorum.
Çünkü istediğin bir şey varsa getireyime kadar söylemiş. Gelmeyi garantilemeye çalışıyor yani.
Çok mu samimiyet var arada kv falan illa görüşelim modu
Kadın nasıl biri acaba?
Güzel fettan biri mi?
Sen neden kıskandın hadi öyle niye bu kadar bell ettin ?
Ona bi operasyon düzenlemek lazım tehlikeliyse 😂
Benim salak demişsin ya ona çok güldümm😆

2.posta çamaşır serildi
Bulaşık mak bitti yerleştirilmeyi bekliyor
Çorba ve kuru fasülye yaptım buda son daha yapmayacam
Kaldı 2-3paket nohut 2pişirimlik dolmalık biber buzlukta
Bulgurun içine böcek düşmüş :(
Hepsi çöp havalar ısındı böyle oldu herhalde
Yemek işide halledilince geriye yapılacak birşey kalmıyor
Yarım saat kadar uyudum uyandım
Ne yapsam onu düşünüyorum?

Çok mu samimiyet var arada kv falan illa görüşelim modu
Kadın nasıl biri acaba?
Güzel fettan biri mi?
Sen neden kıskandın hadi öyle niye bu kadar bell ettin ?
Ona bi operasyon düzenlemek lazım tehlikeliyse 😂
Benim salak demişsin ya ona çok güldümm😆
Kv öyle eşimin ünv den arkadaşları ile görüşür.Hediyeleşir.Telefonlaşır . Hatta vesikalık resimleri bile var. Hatta birinin gözü varmış eşimde bizimki istememiş.

Kadını hiç görmedim.
Ama kv ye bugün sordum beraber mi plan yaptınız diye yok dedi.
Ama rahattır o gelse yatıya da kalır dedi :D

Ben baya kıskançmışım onu anladım.
Misafir diyince cinler tepeme geldi.
Hadi konuştu vs amenna.
Ev zaten dandini adam etmeye çalışıyorum.
Misafir kırmızı çizgim sevmiyorum 😁.
Hele bir de tanımadığım etmediğim biri gereksiz yani. 😁

Havuza eşimi yolladım ev temizliycem dedim. Evi komple süpürdüm.
Bir makine kurutmada kuruyor.
Bir makine yıkanıyor.
Yatağın altını mopla sildim.
Evi havalandırdım.
Şimdi mutfağa el atacağım.
Annem 10 kilo turşu yollamış direk açınca üstü yumşamaya başladı.
Gelen kuru meyvelerden komposto yapacağım.
Dünden çok pilav kaldı.
Yanına kuru yapacağım ben de.
İnşallah pişer düdüklü kafasına göre pişiriyor.

Kv öyle eşimin ünv den arkadaşları ile görüşür.Hediyeleşir.Telefonlaşır . Hatta vesikalık resimleri bile var. Hatta birinin gözü varmış eşimde bizimki istememiş.

Kadını hiç görmedim.
Ama kv ye bugün sordum beraber mi plan yaptınız diye yok dedi.
Ama rahattır o gelse yatıya da kalır dedi :KK70:
Ay rahatsa uzak dursun öyleyse senin kvden neymiş öyle iş güzar birde arıyolar görüntülü kızda hemen atlamış evet enişte biraz sazan herhalde 😂

o zaman sen tam yerinde reaksiyon almışsın
Şimdi nasıl motive olmuştur enişte düşünsene aynısını sen yapsan oda kıskanır Bence normal ya

Ama bi dahakine cool takıl bence :)bir bahane uydur sepetle sav
Erkekler seviyor kıskanılmayı bence fazla abartmadıkça

Sen misafir pek sevmiyorsun evet birde kendine yoğun bir düzenin var Bugün havuzla uğraşmadığına sevindim birzda babalara sorumluluk 😂👍🏻

Bu arada ben olsam bende kıskanırdım ama kv ayar olurdum

Netflixte nicholas cage filmi buldum yorumları iyi 8MM diye aksiyon ararken çıktı karşıma ben izlememişim oyunculuğunu severim
İyi aktörlerin oscarlık filmlerini izleme 🍿 🎥 kararı verdim bakalım neler çıkacak ortaya 🙂

Şimdi iyiyim şükür.
İftardan sonra insan daha yumuşak oluyor ❤

Düğün de hiç mevsimi yok hakketen her boş zaman diliminde düğün yapıyor insanlar.

İyi eğlenceler. ❤
Teşekkür ederim canım atlattık çok şükür gece 3 gibi evde geldik bayılmışız🤪🤪

Ay rahatsa uzak dursun öyleyse senin kvden neymiş öyle iş güzar birde arıyolar görüntülü kızda hemen atlamış evet enişte biraz sazan herhalde 😂

o zaman sen tam yerinde reaksiyon almışsın
Şimdi nasıl motive olmuştur enişte düşünsene aynısını sen yapsan oda kıskanır Bence normal ya

Ama bi dahakine cool takıl bence :)bir bahane uydur sepetle sav
Erkekler seviyor kıskanılmayı bence fazla abartmadıkça

Sen misafir pek sevmiyorsun evet birde kendine yoğun bir düzenin var Bugün havuzla uğraşmadığına sevindim birzda babalara sorumluluk 😂👍🏻

Bu arada ben olsam bende kıskanırdım ama kv ayar olurdum
Kv kötü değildir.
Samimiyet fazla sever.
Geleni gideni hiç eksik olmaz.
Ben oraya gidince de öyle.
Habire milleti çağırır görüştürmeye çalışır.
Gidelim diye ısrar eder.

Ya ailem bile olsa nevresim yıka yorgan yastık ayarla valla sevmiyorum.
Bana eziyet oluyor misafir. Hele bir de tanımadığım biri iyice gerilirim yani.

Eşim öyle işin ucundan tutsa belki daha eğlenceli olur ama yok yani o da.

Eşinin daveti aptalca oldu bence. Lafın gelişi diye düşünüp söylenmemesi demekki her laf. Düşünüp tartıp öyle konuşulmalı.

Film bitti bayağı konusu gerdi beni izlemeyin
Filmden sonra saçlarımı yıkadım yarın iş var yeni hafta için herkese kolaylıklar dilerim🌸💗🙏🏻
Çok güzel hareketleri açtım bakalım 🙂

Soğuk çorba yaptım.
Kuru çok güzel oldu.
Turşu da çıkardım.
Fanta bir de.
Eşim de soğuk baklava aldı.

Yargı başladı.
Çay ile yargı zamanı.

Çamaşırları katladım, yerleştirdim.
Şimdi kuruyor bir makine daha.
Bulaşıkları makineye attım yıkanıyor.

Biraz izledim çhg ara verip