- 17 Mart 2010
- 26.552
- 68.145
- 1.123
İyiyim koşuşturma ile geçiyor ❤.Selam canım. Hafta sonunu kayınvalidemde geçirdim. Yemek derdim yoktu çok şükür. Bu gün yine külkedisi moduna döndümsen nasılsın
![]()
Kv ye de aferin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim koşuşturma ile geçiyor ❤.Selam canım. Hafta sonunu kayınvalidemde geçirdim. Yemek derdim yoktu çok şükür. Bu gün yine külkedisi moduna döndümsen nasılsın
![]()
Bakım yapmak iyi gelmiştir canım daim olsun bende sabahları çok üşeniyorum makyaja vs ama yapmak lazım modumuzu yükseltmek içinSelam canlar
Kaş, bıyık, alın, çene sabah hepsini hallettirdim.
Makyajımı yaptım.
Saçımı yaptım.
Özenli gittim bugün.
Tabi iş yıpratıcı idi.
Gelirken markete uğrayıp pilavlık bulgur aldım.
Geldim.
Pide aldırdım eşime.
(Pilav yapmadım çünkü eve geldiğimde anahtarı kapıda unutmuş benimkiler. Birinde kulaklık takılı biri uyuyakalmış. İçeri uzun süre giremedim. En son duydu akıllının biri de girdim eve. )
Neyse yedik yemeği.
Çay içtik.
Uyuyabilirim her an.
Yasak elma da başlamış.
Off ağzım sulandı menü çok güzel.İftarda köfte püre 3-4 yaprak sarma çorba browni kek bu sefer kaçamak oldu sodaya sarıldım
Sonda 20dk 9.cüzü okudum
Şuan online dersteyim 20dk biter inşallah sonra doğru mutfağa gidip orayı adam edeceğim
Bu hafta hep yağış var ilginçtir kide az az yağıyor
Bugün hangi dizi neler izliyorsunuz kızlar?![]()
Kaç yaş?Az önce Yasak Elma'daki Asuman'ın (Melisa Doğu) benimle yaşıt olduğunu öğrendim ve halen üzerimden şoku atamadım. Olamaz ya, ben de mi böyle yaşlı görünüyorum? Görünmüyorum ya hayır!![]()
Hoş geldin ❤Özledim ya her şeyi okuyup geleceğim boş dersimde![]()
Ben de Asıman hanım da 41 yaşındayız. Onun hangi ay olduğunu bilmiyorum, ben Eylül'de 42 oluyorum.Kaç yaş?
Sen 27 değilmisin
HoşbuldumHoş geldin ❤
41 kere maşallah diyeyim o zaman.Ben de Asıman hanım da 41 yaşındayız. Onun hangi ay olduğunu bilmiyorum, ben Eylül'de 42 oluyorum.
Keşke 27 olaydım ya![]()
AynıHoşbuldumgeçmişi okuyamadım çok ve uzun yazmışsınız
var mı atraksiyon
![]()