- 17 Mart 2010
- 26.552
- 68.145
- 1.123
Her şey üst üste birikmiş görünüyor.Ben izliyorum o akademisyeni ara ara.
Rahmet okuyoruz tabi Asuman la babişkolarınA
Acayip karışığım kızlar.
Mutfak çamaşırlar
Ev düzeni, havaların ısınmasıyla beraber oğlanların kanlarının kaynaması...
Telefonun bozulması
PC nin kablosunun kopması sonucu ben de online derslerden koptum. Ödevleri kaçırdım. Dersleri kaçırdım. Haliyle çok soğudum.
Haftaya vizeler başlıyor.Dua edin de geçeyim hayırlısıyla.
Yarın ufaklığın veli toplantısı var. Gidebilirsem ona gitmeyi düşünüyorum. Nasrettin Hoca olacak oğlum. Ona şalvar buldum arkadaşta varmış. Bir daha giymeyeceği birşey için sipariş vermek istemiyoruz. Netten baktım 300 500 civarı kıyafet. Sadece durup şiir gibi kısa okuması olacak. Tiyatro olsa hadi neyse derdim... şalvar üstü beyaz gömlek sakal kavuk göbek niyetine yastık derken hallederim inşallah
Pazartesi 2 Vize var ve beslenme sırasında bana börek yazmış hoca.
Hocam ya menüyü değiştirin ya da günü dedim. Hangi arada neyi halledeceğim gerçekten...
O da kolayına gelen birşeyi yap demiş. Simit ayran gibi hazır birşeyle günü idare etmeyi planlıyorum.
Yarın tekrar oruç tutmaya başlıyorum. Günlük okumam gereken cüzlerim, kitap sayfa sayılarım birikti.
Sahurda kalkıp yapılacakları plan yapıp ucundan başlamam gerek. Dua istiyorum kolaylaşması için.
Buraya da enerji olsun diye paylaşmak istedim yaptıklarımı ve inşallah yapacaklarımı.
Duşumu aldım. Şimdi uyuyup sahurda biraz daha erken kalkıp birşeylere başlamayı düşünüyorum. Hepinize iyi geceler yedi cüceler güzeller ☺❣
Enişte beyden az yardım istesen.
Ben Wonder Woman değilim bey desen.
İşleri öncelik sırasına koy bence.
Yemek vs olduğu kadar idare et.
Ben bugün 10 dakika pilav dışı bişey yapmadım mesela.
Çamaşır hafta sonunu bekleme hafta içi arada at iyi oluyor birikmiyor üst üste.
İnşallah yolunda gider işlerin.
Hadi ha gayret kaldı şurda son 9 gün.
Sana sonuna kadar hak veriyorum zira iş dışında nerdeyse bişey yaptığım yok ama yorgun ve bitkinim. Yani olduğu kadar geçiştiriyorum.