- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Senin kocanın torunları var mıBenim kocam da 81 li![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kocanın torunları var mıBenim kocam da 81 li![]()
Bugün yasak elmanın tekrarı vardı.
Bu görüntü ile Asuman ın yüzüne baktım hakkat kilo bambaşka boyut ya.
Kadın gıdı popo kollar ne kadar irileşmiş.
Diyet ünlü ünsüz herkes yapamıyor işte.
Kilo da yüzde botoks etkisş dışında hiç bir halta yaramıyor.
Ya var ya asla inanamıyorum arka sıradakiler dizisini bayılarak izliyordum ama gerçekten şoku atlatamadım daha,Evet maalesef kendisi. İnanmak güç. Ben hâlâ bu kadının 81'li olduğunu kabul edemiyorum![]()
Acı ama gerçek.Ya var ya asla inanamıyorum arka sıradakiler dizisini bayılarak izliyordum ama gerçekten şoku atlatamadım daha,biri çimdik atsın bana
![]()
Kilo insanı gerçekten bambaşka yapıyor yaaAcı ama gerçek.
Yok be adam on senedir bebek istiyor oyalıyorumSenin kocanın torunları var mı![]()
Ben de on senedir çocuk istiyorum ama olmuyor.Yok be adam on senedir bebek istiyor oyalıyorum![]()
Ameliyat bile oldum kız.Ben de on senedir çocuk istiyorum ama olmuyor.
Adamı değiştirdim gene olmadı, galiba sorun bende![]()
Benim annem 11 tane doğurmuş, biri de ikiz. Ama beşi yaşamış. Şimdi dört kaldık. Yani bunun genlerle de ilgisi yok galiba. Vermediyse Mabud, neylesin Sultan Mahmut hesabı.Ameliyat bile oldum kız.
Geçen sene düşük vs.
Neyse modu düşürmeyelim.
Hayırlı zamanda olsun.
Annem beni 44 de doğurmuş.
Benden sonra yine doğurmuş.
Sonra düşük ya da kürtaj.
Kadın nerdeyse 46 ya kadar gebe kalmış.
Genler fena değil ama kısmet bazı şeyler.
Ben psikolojik olarak bebek için hazır değilim gibi geliyor.
İki yıl geçti korunmayı bırakalı.
Düşük sonrası 6 ay ara falan filan.
Rainny konusunu okudum komple.
Daha yeni açmış fazla sayfa ilerlememiş.![]()
Benimkide ikiz doğurmuş.Benim annem 11 tane doğurmuş, biri de ikiz. Ama beşi yaşamış. Şimdi dört kaldık. Yani bunun genlerle de ilgisi yok galiba. Vermediyse Mabud, neylesin Sultan Mahmut hesabı.
Maşallah çok temiz titizsin.Güzel bir pazar olsun
Selam canlar,
Bugün biraz geç yatıp geç kalktım biraz 10 civarı uyandım
İlk iş bulaşık mak boşalttım tekrar tost makinesi ızgara üç beş şey koyup tekrar çalıştırdım buzdolabının içini düzenledim temizledim kontrol ettim.
Alışveriş listesi oluşturup onları sipariş ettim getirdiler
Çamaşır mak doldurup siyah ve kotları makineye verdim
yeğenim anne ve gelini gördüm görüntülü görüşme yaptık,özlemişim iyi geldi
Su sipariş verecektim sucu kapalı pazar diye artık çıkar alırım bir kaç akşama yemek yapmak için sebzeyle birlikte inşallah artık
Kuran 11.cüzden devam edeceğim biraz ibadet saati olsun
Sizde ne var ne yok ,
Ne yapıyorsunuz akşama yemek planları nedir,?
Maşallah canım sende çok beceriklisin hamaratsın herşey var yok yokMaşallah çok temiz titizsin.
Anneden geliyor demek ki.
Burcun başak filan mı?
Çamaşırları attım yıkanıyor beyazları.
Yüzmeye eşimi yolladım kuzenimle beraber.
Kuzenim bu kıyağımı unutma diyor.
Menü olarak
Et çıkardım patlıcan yemeği yapacağım.
Pirinç pilavı
Dünden tarhana da var.
Eşim de tatlı alacak.
Evi süpürüp banyo vs yıkıycam şimdi.
Hahhaha bütün gün yan gelip yatmış bir Başak olarak gülümseyerek okuyorumMaşallah çok temiz titizsin.
Anneden geliyor demek ki.
Burcun başak filan mı?
Çamaşırları attım yıkanıyor beyazları.
Yüzmeye eşimi yolladım kuzenimle beraber.
Kuzenim bu kıyağımı unutma diyor.
Menü olarak
Et çıkardım patlıcan yemeği yapacağım.
Pirinç pilavı
Dünden tarhana da var.
Eşim de tatlı alacak.
Evi süpürüp banyo vs yıkıycam şimdi.
Bende tek olunca aynı miskinlik oldu sende tek mi yaşıyorsun ne iş yapıyordun,Ben de sabahtan beri keyif ve miskinlik yapıyorum. Akşama yemeğim yok ve evde tekim, buzlukta böreklerim var onlardan mı çıkarsam, çıkıp yemeklik bir şeyler mi alsam?
Yarın ikinci dişli provam var. Porselen dişlerim çok güzel olmuş. Sanırım bu hafta artık bitiyor.
Dişçide bir fotoğraf çekmiştim, eski dişlerime bakınca o ayrık dişler bana nedense hâlâ daha sempatik geliyor.
Düzgün görüntüyü garipsedim.
Eşim var da sürekli vardiyası değiştiği için her gün garip saatlerde işe gidiyor. Bugün de 16.00-24.00 vardiyasında.Bende tek olunca aynı miskinlik oldu sende tek mi yaşıyorsun ne iş yapıyordun,
Bende domatesli spagetti yani tonbalık açmayı düşünüyorum bu günlük bir farklı olsun
Modumu yüksetmem lazım
Çamaşırları serdim
2posta topladım onları katların
Midem hassas biraz dünden beri hay patiseri ürünü yemeseydim keşke
Dişlerin güzel olmuştur alışırsın güle güle kullan.
Yok boğayım ben.Maşallah canım sende çok beceriklisin hamaratsın herşey var yok yok
Teşekkür ederim,Ben haftaiçi pek bakamayınca haftasonu bu işlerin yoğunluğu oluyor hemde beni oyalıyor.Annem benim 5 katım evi her daim pırıl pırıldır.Burcum yay
canım senin akrepti değil mi?
Yüzmeye göndermen çok iyi olmuş biraz tek takılırsın
Kolay gelsin sanada.
Dışardan söyle ya.Ben de sabahtan beri keyif ve miskinlik yapıyorum. Akşama yemeğim yok ve evde tekim, buzlukta böreklerim var onlardan mı çıkarsam, çıkıp yemeklik bir şeyler mi alsam?
Yarın ikinci dişli provam var. Porselen dişlerim çok güzel olmuş. Sanırım bu hafta artık bitiyor.
Dişçide bir fotoğraf çekmiştim, eski dişlerime bakınca o ayrık dişler bana nedense hâlâ daha sempatik geliyor.
Düzgün görüntüyü garipsedim.
Sen evi temizleye temizleye fayansların rengi atmıştır kesinHahhaha bütün gün yan gelip yatmış bir Başak olarak gülümseyerek okuyorum![]()
Benim canım da kaç gündür ton balık çekiyor ya.Bende tek olunca aynı miskinlik oldu sende tek mi yaşıyorsun ne iş yapıyordun,
Bende domatesli spagetti yani tonbalık açmayı düşünüyorum bu günlük bir farklı olsun
Modumu yüksetmem lazım
Çamaşırları serdim
2posta topladım onları katların
Midem hassas biraz dünden beri hay patiseri ürünü yemeseydim keşke
Dişlerin güzel olmuştur alışırsın güle güle kullan.