- 23 Ekim 2018
- 15.961
- 36.739
- 598
Keyifçi seniGece gece hamaratlığım tuttu.
Sahur için ;
Patates, biber, patlıcan kızarttım.
Menemen yaptım.
Sucuklu kaşarlı D börek yaptım.
Neyse şimdi çay keyfi.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keyifçi seniGece gece hamaratlığım tuttu.
Sahur için ;
Patates, biber, patlıcan kızarttım.
Menemen yaptım.
Sucuklu kaşarlı D börek yaptım.
Neyse şimdi çay keyfi.![]()
Orta kulak ise antibiyotik yine.sudem34 ortakulak iltihabı demiş doktor
hiç kulağım ağrıyor demedi. Bi de daha pazar günü bir antibiyotik bitirmiştik nasıl 2 gün sonra enfeksiyon oluyor anlamadım. Kan ve idrar da alınmış eşim sonuçları bekliyor. İğneden korkuyordu. İğne yok demiştik şimdi hem kan alırken hem rahatsızlığı için iğne yedi çok üzgünüm
![]()
Ateş o gece oldu geçti sonra tahlilleri temiz çıkmış çok şükür bakalım gelmediler daha bekliyorumOrta kulak ise antibiyotik yine.
Her antibiyotik iyi gelmiyor bir de ona.
Bazıları tedavi ediyor .
Çok geçmiş olsun.
Ateş varsa sıkıntı.
Alerji de ateş pek olmaz.
Off menüye dibim düştü.Selam
Dün erkenden duş alıp uyuyakalmışım
biraz rahatsızdım niyetlenmedim bugün Allah affetsin
Sonra iş yerine geçiş bugün nbt vardı hareketli geçti ama hava çok güzeldi
Sonra 23nisana hazırlık tatil ödevleri vs
Eve geldim
Hasta gibiyim halsizlik zencefil bal kekik çayı tükettim
Tavuk çorbası boşnak böreği ayran birde cevizli ev yapım baklava tükettim .
Bir kaç işle ilgili telefon görüşmesi yaptım,hiç iş bitmiyor. Şuan 2 seksen yatıyorum.
Unutulmadın ya ama ben bugün kendimi unuttuğum bir gündeyim sankiKızlar nerdesiniz bugün sesiniz yoktu unutuldum![]()
Şaka yapiyom canım niye noldu yoğun geçti galibaUnutulmadın ya ama ben bugün kendimi unuttuğum bir gündeyim sanki![]()
Evet okul yorucuydu, oğlan hasta kız öksürüyor, uykum var çok ve regl oldum bugünŞaka yapiyom canım niye noldu yoğun geçti galiba
Cnm acayip kalorili ve bakma şuan midem yanıyor fena her güzel şeyin bedeliOff menüye dibim düştü.
Benim de boğazım çok acıyor.
Yüksek sesle konuşmaktan.
Salgın var okulda çoğu çocuk hasta bende 3 gündür regl oldum zor ya geçmiş olsun canımEvet okul yorucuydu, oğlan hasta kız öksürüyor, uykum var çok ve regl oldum bugün![]()
Yarın tatil şükür 10 günCnm acayip kalorili ve bakma şuan midem yanıyor fena her güzel şeyin bedeli
Boğazlarımız dinlensin şu tatil gelsede bir kurtulsak üf
Son gün yarın dinlenme vakti oructa zor çocuklarla uğraşmaCnm acayip kalorili ve bakma şuan midem yanıyor fena her güzel şeyin bedeli
Boğazlarımız dinlensin şu tatil gelsede bir kurtulsak üf