Slm kizlar. Dün akşam çok yorulmusum. Eşim İzmir'de oğlum babannesindr pazar gününden beri. Kızımla basbasayiz. Annemle babam iftara geldi dün akşam iftardan sonra da baklava yaptik.
İftara dünden kalan yemekler var yemek yapmayacağım. Birazdan kusagore gidip kaşlarımı aldiracagiz ordan kızımı biraz parka götüreyim sonra markete uğrar eve gelirim inşallah.
Bugün hayalim bütün gün uzanıp kitap okumayı ama nedense olmadi

Slm kızlar
Bugün ne yaptım
Örtüler yıkandı tüm halılar kaldırdım
Duvarlar silindi perdeler yıkandı
Çiçekler sulandı alış veriş yapıldı
Çamaşır yıkandı serildi
Iftar için
Türlü
Tavuklu pilav
Yayla çorbası
Çiğ köfte
Bulaşıklar makinaya atıldı
Şimdi içli köfte yapicam bayram için
Yorgunluktan öldüm ya😕

Selam canlar🌸

Yine AVM ye gittik.
Bakmayın her gün gittiğime öyle kolay kolay birşey beğenip alan bir tip değilim.
Yeğenim eksiklerini aldı.
Koçtaştan bir iki ihtiyaç aldık.

Neyse eve geldik.
Yeğenim çıtır tavuk, soğan halkası, patates kızartması yaptı.Bende pilav yaptım.
Ağzımın tadı yok pek.
Lor tatlısı aldık ehh fena değildi.

Kızlar erkek ve kız isimleri öneri istiyorum.
Çift isim özellikle yan yana yakışacak.
İsim bakıyorum kaç gündür.

Slm kızlar
Bugün ne yaptım
Örtüler yıkandı tüm halılar kaldırdım
Duvarlar silindi perdeler yıkandı
Çiçekler sulandı alış veriş yapıldı
Çamaşır yıkandı serildi
Iftar için
Türlü
Tavuklu pilav
Yayla çorbası
Çiğ köfte
Bulaşıklar makinaya atıldı
Şimdi içli köfte yapicam bayram için
Yorgunluktan öldüm ya😕
Yarına benimde evi süpürüp silme kaldı yapabildiğim kadar yaptım bakalım ama öksürükten fenayım
Birde sol kolumda ağrıyor yoruldum yaaa

Bugün çöp adam günüydü yine olaylar olaylar peri ortalığı bir birine kattı cadı ahunun kocasınında göZü açıldı terk etti ay böyle selim gibi adamlar böyle pis kadınların elinde oyuncak oluyor ya ne çektirdi adama

Şimdi aile dizisine geçtim kıvancı göreyim azcık bakalım onuda yeni başladım izlemeye sabahta kuzey yıldızı dizisni izlemiştim iyice alıştık türk dizileri izlemeye sayenizde kızlar 😂😂😂

An itibariyle bugün bizim evlilik yıldönümümüz. Eşim gece vardiyasına giderken çantasına gizlice bir çikolata koydum ve paketin içine de ona yazdığım bir mektup bıraktım.
Sanırım okumuş, mesaj yolladı.
Mektubum aynı zamanda hediyem oldu, yazarken çok duygulandım. Bizim için çok anlamlı oldu.
Çok romantiğim bugün.

An itibariyle bugün bizim evlilik yıldönümümüz. Eşim gece vardiyasına giderken çantasına gizlice bir çikolata koydum ve paketin içine de ona yazdığım bir mektup bıraktım.
Mektubum aynı zamanda hediyem oldu, yazarken çok duygulandım. Bizim için çok anlamlı oldu.
Çok romantiğim bugün.
Mutlu yıllariniz olsun inşallah canım

Çok romantiğim bugün.
Daha nice güzel yıllarınız olsun.🧿
Kaç yıl devirdiniz?

Kızlar erkek ve kız isimleri öneri istiyorum.
Çift isim özellikle yan yana yakışacak.
İsim bakıyorum kaç gündür.
Asya kızımın adı oğlum da Arslan
Bugün çöp adam günüydü yine olaylar olaylar peri ortalığı bir birine kattı cadı ahunun kocasınında göZü açıldı terk etti ay böyle selim gibi adamlar böyle pis kadınların elinde oyuncak oluyor ya ne çektirdi adama

Şimdi aile dizisine geçtim kıvancı göreyim azcık bakalım onuda yeni başladım izlemeye sabahta kuzey yıldızı dizisni izlemiştim iyice alıştık türk dizileri izlemeye sayenizde kızlar 😂😂😂
Ah ben bir veda mektubuna sardım ki anlatamam onu da tavsiye ederim
Çok romantiğim bugün.
Ay maşallah nice nice uzun yıllarının olsun.
Bayram için
Içli köfte yapıldı
Misket köfte
Lahana sarması
Hoşaf yapıldı gerisi yarına çok yoruldum şimdi kahve keyfi yapicam
Maşallah haketmissin kahveyi 🥰
Elâzığ canım
Deprem olmuş.sizin orda hissettiniz mi

Ulusa sesleniş gibi olmuş 😂
Kendi adıma olan kısım için teşekkür ederim.🥰

His etmedim arkadaşlar çoğu his etmiş tm unutuyoruz kendini yine gosteriyor

Back
X