Oo masallahBende öyle yapiyom 3 çeşit güzel oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo masallahBende öyle yapiyom 3 çeşit güzel oluyor![]()
Gitme ya senlik bi durum yok ki karşı taraf güven vermedi bana sadeceHerkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun.
Buraya bir müddet ara vereceğim kalın sağlıcakla
…
Evet yanlis anladi biziGitme ya senlik bi durum yok ki karşı taraf güven vermedi bana sadece
Mikanim nasılsın canımGitme ya senlik bi durum yok ki karşı taraf güven vermedi
Yorgun ve uykusuzMikanim nasılsın canım
Sorma yarın boş günüm. Ama okulda 23 Nisan kutlamasına katılacağım. Kayınvalidem hasta olduğu için kızımı da beraber götüreceğim, bu da uzun ve yorucu bir gün daha demekOf tatil bitti okul var yarın koşuş turmaca basliyor
Çok şükür canım misafir üstüne misafir hiç dinlendim bugün alttan üsten temizlik yaptım okul var diyeYorgun ve uykusuzbugün çocukların okulda gösterisi vardı önce ona katıldık sonra gönülleri hoş olsun diye gezmeye götürdük. Aşırı yoruldum, çok uzun bir gündü
sen nasılsın ?
Ara tatiller yoğun geçiyor hele bir de bayram oluncaÇok şükür canım misafir üstüne misafir hiç dinlendim bugün alttan üsten temizlik yaptım okul var diye
Kız kp nerden çıktı adamın adını ilk defa andınKızıma Kayınbabam bakacak yarın![]()
Kayınvalidemle yaşıyorKız kp nerden çıktı adamın adını ilk defa andıno da mı sizinle aynı şehirde yaşıyor?
O nasıl sevgi kız
Allah korusun, uzun sağlıklı ömürler nasip etsinO nasıl sevgi kız
Ben ölü filan sanıyordum
Allah uzun ömür versin. Sağlıkla yaşasın da![]()
Çok güzeldiGösteri nasıldı?
Gurur duydun mu bebelerinle❤
Ben de dün bugün hepimizin yazlıkları çıkardım montları yıkadım kaldırdım. Bugün kızın yeni yazlıklarını yıkadım. Yemek faslı. Çamaşır topla katla. Evde şu an tam bir kaos var. Düzen kurmak zaman alacak gibiBen neler yaptım?
Eşimin montunu, oğlumun montunu yıkadım.
İki makine çamaşır yıkadım.
Hava güzel diye balkona serdim önemli olanları. Kurutmaya atamayacaklarımı.
Evi komple süpürdüm.
Yemekleri yaptım yedik.
Ihlamur keyfi yaptım şimdi.![]()
Canım maşallah sana valla.Ben de dün bugün hepimizin yazlıkları çıkardım montları yıkadım kaldırdım. Bugün kızın yeni yazlıklarını yıkadım. Yemek faslı. Çamaşır topla katla. Evde şu an tam bir kaos var. Düzen kurmak zaman alacak gibi![]()