Sen nerelerdesin? Yeni şehre alıştın mı? İki çocuklu yaşam nasıl gidiyor ?
iyiyim hamdolsun. iki çocuklu çalışan kadın olmak yorucu geçiyor, yazamıyorum pek. sana saygım sonsuz, nasıl gidiyor üç çocuklu hayat? defne nasıl? annen memlekette mi kaldı, defneye kim bakıyor şimdi?

iyiyim hamdolsun. iki çocuklu çalışan kadın olmak yorucu geçiyor, yazamıyorum pek. sana saygım sonsuz, nasıl gidiyor üç çocuklu hayat? defne nasıl? annen memlekette mi kaldı, defneye kim bakıyor şimdi?
Seni çok iyi anlıyorum zordur tabi. Bebeğe kim bakıyor? Defne iyi annem evine döndü. Kayınvalidem hastalandı. Kayınvalidemin iyileşmesini umuyorum o bakacak normalde ama bakalım süreç ne gösterecek.

Mevsime ya da buzluk durumuna göre değişiyor. Yeşil fasülye, bamya, kabak, patlıcan, yeşil börülce,karnabahar, kavurması yapılacak otlar, pazı, ıspanak vs

Pilav olarak: pirinç, domatesli bulgur pilavı, şehriyeli bulgur pilavı, mercimekli bulgur pilavı şeklinde çeşitlendirmeye çalışıyorum. Benimkiler bulgur pilavını çok seviyor.
Sebze sevmeyen ahali ile imtihan olacağım demek ki. 🤣

Selam canlar 🌸

Sabah güzelce kahvaltımı yaptım.
Küt böreği aldırdım.
Duş alıp çıktım.
Geldim.
Pilav yaptım.
Yemek yedik.
Balkonda çamaşırlar vardı onları topladım.
Şimdi dinleniyorum.

Amca gelecek.
Gece yatılı misafir var.

Slm kızlar
Bugün ne yaptım
Sabah uyandım üstümü giyip
Okula gittim kahvaltı yaptık
Yoğundu çarşıya gittim patates aldım
Eve geldim
Patates salatası
Zencefil zerdacal lı domates çorbası yaptım tavuk kebabı turşu şimdi bulaşıkları yıkayıp çay koycam 10 .952 adım attim

Bugün yasak elma 🍎günü.
Amma şey olmuş yine.
Geçen hafta tam izlemedim.
İyi yorulmuşum bir yandan uyku bastırıyor. 👻

Seni çok iyi anlıyorum zordur tabi. Bebeğe kim bakıyor? Defne iyi annem evine döndü. Kayınvalidem hastalandı. Kayınvalidemin iyileşmesini umuyorum o bakacak normalde ama bakalım süreç ne gösterecek.
bakıcı bulduk o bakıyor. çok geçmiş olsun kv ne de inşallah kısa sürede iyileşir

Selam canlar🌸

Boğazım acıyor.
Hemen elma sirkeli su içtim.
Ceviz kırdım.
Organik yumurta pişirdim. 🍳
Ihlamur demledim. 🍵
Şimdi kahvaltı zamanı. 😋

Back
X