Yorucu bir gün daha, okuldan geldim öğle yemeği yedik. Akşam için yeşil fasülye ve pilav yapıyorum. Yemek hazır olunca daha rahat oluyorum. Büyük oğlanın öğretmeni evde ekmek yapın yarına getirin demiş. Şimdi oğlanla alman ekmeği yapıyoruz, çünkü başka işim yoktu 😏 köpeğin aşısı var bugün eşim gelince onu götürecek. Yazılı okumam lazım son 2 günüm puff onu ne ara yapıcam ya 😒

Senin baban da mı fırıncıydı diye sorarlar adama 🤭🤣

Eklentiler

• 50E8D640-A4E6-4FB8-A554-5FBEB84CDB3C.webp
    50E8D640-A4E6-4FB8-A554-5FBEB84CDB3C.webp
    111,2 KB · Görüntüleme: 45
Yorucu bir gün daha, okuldan geldim öğle yemeği yedik. Akşam için yeşil fasülye ve pilav yapıyorum. Yemek hazır olunca daha rahat oluyorum. Büyük oğlanın öğretmeni evde ekmek yapın yarına getirin demiş. Şimdi oğlanla alman ekmeği yapıyoruz, çünkü başka işim yoktu 😏 köpeğin aşısı var bugün eşim gelince onu götürecek. Yazılı okumam lazım son 2 günüm puff onu ne ara yapıcam ya 😒
Yaparsın sen :KK50:

Bugün hiç keyfim yoktu.
Dün akşam hatta gece oturup pasta yaptım. Bugün paylaşacak birini bulamayınca karşı komşuya iki dilim götürdüm.
Oturdum bir sepet dolusu ceviz kırıp ayıkladım. Ortaya çıkan bir kavanoz ceviz içi.
Emek israfı gibi.
Ceviz kırarken, olaya uyum sağlasın diye dün izlemeyi unuttuğum Yasak Elma'yı açtım Tv'de, onu izledim. Banyo yaptım.
Daha yemek bile yemedim. Pinekliyorum.
Yarın mamografi çektireceğim, nasıl yapıldığını bilmiyorum ve korkuyorum.
Ne biçim bir gün, bitse de kurtulsam.

Selam canlarım🌸

Güzel bir gündü.
Evden çıkmadan yoğurtlu tarhana çorbası yaptım.
Sağlıklı beslendim.
Yoğurt, yulaf, elma kurusu ile karışım yaptım. Öğle yemeği olarak onu yedim.
Suyumu ihmal etmedim.
Ara öğün olarak galeta yedim.

Eve gelirken markete uğradım.
Tavuk kızarttım.
Çoban salata yaptım.
Yıldız şehriyeli pirinç pilavı yaptım.
Yedik 😋

Eşim peynir tatlısı almış.
Bende cezerye aldım. 👻

Sabah kahve içmemiştim.
Bir kahve keyfi yaparım. ☕

Bugün hiç keyfim yoktu.
Dün akşam hatta gece oturup pasta yaptım. Bugün paylaşacak birini bulamayınca karşı komşuya iki dilim götürdüm.
Oturdum bir sepet dolusu ceviz kırıp ayıkladım. Ortaya çıkan bir kavanoz ceviz içi.
Emek israfı gibi.
Ceviz kırarken, olaya uyum sağlasın diye dün izlemeyi unuttuğum Yasak Elma'yı açtım Tv'de, onu izledim. Banyo yaptım.
Daha yemek bile yemedim. Pinekliyorum.
Yarın mamografi çektireceğim, nasıl yapıldığını bilmiyorum ve korkuyorum.
Ne biçim bir gün, bitse de kurtulsam.
Atsana pastanın resmini hamarat seni. :KK5:
Cevizle çörek güzel olur. Pestil güzel olur. Tahinli cevizli tatlılardan olur.
Ben taze kırıp yiyiyorum her gün 3 tane.
Sen de günde üç tane ye. Çok faydalı.

Atsana pastanın resmini hamarat seni. :KK5:
Cevizle çörek güzel olur. Pestil güzel olur. Tahinli cevizli tatlılardan olur.
Ben taze kırıp yiyiyorum her gün 3 tane.
Sen de günde üç tane ye. Çok faydalı.
Ben otuz tane bile yiyorum bazen günde, neden? Çünkü artık dişlerim var 😂
Bizim köyde bahçede 52 tane ceviz ağacımız var, cevizi bol memleket candır.
Milletin canı çekerse günahı boynuna ama. Atıyorum. 🫣

Eklentiler

• IMG_20230424_230434.webp
    IMG_20230424_230434.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20230425_173819.webp
    IMG_20230425_173819.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 35
Ben otuz tane bile yiyorum bazen günde, neden? Çünkü artık dişlerim var 😂
Bizim köyde bahçede 52 tane ceviz ağacımız var, cevizi bol memleket candır.
Milletin canı çekerse günahı boynuna ama. Atıyorum. 🫣
Vovv krema pandispanya el yapımı hep. 🧿
Sana komşu olmak vardı ya ne güzel olurdu. ❤

Vovv krema pandispanya el yapımı hep. 🧿
Sana komşu olmak vardı ya ne güzel olurdu. ❤
Valla benle komşu olsan çok mutlu olurdun, ben de mutlu olurdum çünkü sürekli bir şeyler pişiriyorum ve paylaşacak kimse bulamıyorum. Her gün kahve yapardım sana, çay demlerdim, meyveli milkshake hazırlardım. Anamın köyden yolladığı nevaleyi bölüşürdük. Bi sürü yeni tatlar denerdik.
Yazın bol bol karpuz ve kavun suyu yapıyorum mesela buzlu, sonra limonata.
Hiç üşenmem mutfak işlerine🤩
Evet hepsi el yapımı.
Kocam olacak uyuz, diyet yapıyorum bahanesi ile hep kızıyor pişirme yapma ben de yiyorum kilo alıyorum diyor.

Valla benle komşu olsan çok mutlu olurdun, ben de mutlu olurdum çünkü sürekli bir şeyler pişiriyorum ve paylaşacak kimse bulamıyorum. Her gün kahve yapardım sana, çay demlerdim, meyveli milkshake hazırlardım. Anamın köyden yolladığı nevaleyi bölüşürdük. Bi sürü yeni tatlar denerdik.
Yazın bol bol karpuz ve kavun suyu yapıyorum mesela buzlu, sonra limonata.
Hiç üşenmem mutfak işlerine🤩
Evet hepsi el yapımı.
Kocam olacak uyuz, diyet yapıyorum bahanesi ile hep kızıyor pişirme yapma ben de yiyorum kilo alıyorum diyor.
Diyet yapan kocayı nasıl buldun kız 🧿
Boy kilosu ne ki?
Erkekler sallamaz pek kiloyu.

Burcu ne ki?
Süslü filan mı?

Benimki zorla diyet yapar ancak.
Kendi içinden gelerek yapmaz kolay kolay.

Diyet yapan kocayı nasıl buldun kız 🧿
Boy kilosu ne ki?
Erkekler sallamaz pek kiloyu.

Burcu ne ki?
Süslü filan mı?

Benimki zorla diyet yapar ancak.
Kendi içinden gelerek yapmaz kolay kolay.
😂Çok iriydi, görmemem imkansızdı.
Boyu 197, kilosu da 85 falan. Yani aşırılığı yok ama göbeği varmış diye taktı. Beni bahane ediyor sen yapıyorsun ben de yiyorum mecbur diyor.
Burcumuz Başak ailecek, tabii ki süslü. Saçlarını yıkamadan ekmek almaya gitmez.
Yaptığı şey diyet değil zaten göbeğini bana mal etmek için muhalefet. Yoksa ne bulsa yiyor 😂

😂Çok iriydi, görmemem imkansızdı.
Boyu 197, kilosu da 85 falan. Yani aşırılığı yok ama göbeği varmış diye taktı. Beni bahane ediyor sen yapıyorsun ben de yiyorum mecbur diyor.
Burcumuz Başak ailecek, tabii ki süslü. Saçlarını yıkamadan ekmek almaya gitmez.
Yaptığı şey diyet değil zaten göbeğini bana mal etmek için muhalefet. Yoksa ne bulsa yiyor 😂
Ooo enişte bey baya kendine bakıyor.
Benimki de tam tersi 1.82 boy ,kilo 95-100 arası dombili 🤣Uzun zamandır tartılmıyor. Ama Ramazan'da epey kilo aldı.
Çok yer 👻
Bana da kilo alma der 🤣

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Yaş maya ile mi yaptın?
Tadı nasıl?
Ne unuyla yaptın?

Harika gözüküyor. 😋
Hayır instant maya ile yaptım, normal un ile yaptım. Hamura 2 kaşık zeytinyağı konuluyor. Zeytinyağı tadı geliyor.. Fırın tabanına içi su dolu borcum koydum. Dışı çıtır içi yumuşacık oldu 🤩 canın çekti mi ya ekmek diye önemsemedim paylaştım ama 🙈

Hayır instant maya ile yaptım, normal un ile yaptım. Hamura 2 kaşık zeytinyağı konuluyor. Zeytinyağı tadı geliyor.. Fırın tabanına içi su dolu borcum koydum. Dışı çıtır içi yumuşacık oldu 🤩 canın çekti mi ya ekmek diye önemsemedim paylaştım ama 🙈
Benim çekti mesela. Ellerinize sağlık o kadar muhteşem duruyor ki. Ben de bir kere pandemi döneminde denemiştim.
Köyden indim şehire filminde fırında yaptıkları eciş bücüş ekmekler gibi olunca, kariyerimi zirvede bıraktım 😂

Back
X