- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Ben kıyamam ya okula niye yolluyorsunuz vermeyin biz yerizOfff ne güzel olurduokula göndereceğim için sadece tadına baktım öyle doyumluk yemedim ben de
![]()

Ya da bir tane eksik yollayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kıyamam ya okula niye yolluyorsunuz vermeyin biz yerizOfff ne güzel olurduokula göndereceğim için sadece tadına baktım öyle doyumluk yemedim ben de
![]()
Sizin pasta da efsane görünüyorBenim çekti mesela. Ellerinize sağlık o kadar muhteşem duruyor ki. Ben de bir kere pandemi döneminde denemiştim.
Köyden indim şehire filminde fırında yaptıkları eciş bücüş ekmekler gibi olunca, kariyerimi zirvede bıraktım![]()
Öğretmen istiyorBen kıyamam ya okula niye yolluyorsunuz vermeyin biz yeriz
Ya da bir tane eksik yollayın![]()
Keşke böyle hadi kızlar çardağa inin çayı soğutmayın diye seslenecek bir ortamımız olsaydı.Sizin pasta da efsane görünüyor![]()
Ah keşke ya, ben de çok arıyorum böyle bir ortamı. Arkadaşlarım var ama öyle hadi geliyorum koy çayı tarzı değiller maalesefKeşke böyle hadi kızlar çardağa inin çayı soğutmayın diye seslenecek bir ortamımız olsaydı.
Herkes ne pişirdiyse bölüşseydi, pişirmeyen de sohbete gelseydi. Hep böyle hayaller kuruyorum galiba çok yalnızım![]()
Yok kız benden çekinmeyin canım çekmez çekse de ekmek çekmezHayır instant maya ile yaptım, normal un ile yaptım. Hamura 2 kaşık zeytinyağı konuluyor. Zeytinyağı tadı geliyor.. Fırın tabanına içi su dolu borcum koydum. Dışı çıtır içi yumuşacık olducanın çekti mi ya ekmek diye önemsemedim paylaştım ama
![]()
Ne için lazım ekmek?Offf ne güzel olurduokula göndereceğim için sadece tadına baktım öyle doyumluk yemedim ben de
![]()
Çocuklar fırıncı mı olacakÖğretmen istiyortüm sınıf ekmek yaptı bugün kimisi lavaş kimisi pide fotolarını gruba atıp duruyorlar
![]()
Biz de burdan resim atar yeriz yaKeşke böyle hadi kızlar çardağa inin çayı soğutmayın diye seslenecek bir ortamımız olsaydı.
Herkes ne pişirdiyse bölüşseydi, pişirmeyen de sohbete gelseydi. Hep böyle hayaller kuruyorum galiba çok yalnızım![]()
Konu ekmeğin yolculuğuymuş. Açık büfe yapacaklarmış. Öğretmen de fırından hamur alacak okulda da ekmek pişireceklermişNe için lazım ekmek?
Ne yapacaklar, konsept ne?
iyi günler uzun zamandır kadınlar Kulübü müdavimiyimdir. Bu kısmı yeni keşfettim.Hoş geldiniz
Bu benim kocamÇok iriydi, görmemem imkansızdı.
Boyu 197, kilosu da 85 falan. Yani aşırılığı yok ama göbeği varmış diye taktı. Beni bahane ediyor sen yapıyorsun ben de yiyorum mecbur diyor.
Burcumuz Başak ailecek, tabii ki süslü. Saçlarını yıkamadan ekmek almaya gitmez.
Yaptığı şey diyet değil zaten göbeğini bana mal etmek için muhalefet. Yoksa ne bulsa yiyor![]()
Sudemmm senin haberin yok tabi kilo aldm ben baya vermiştim ama geldi yineİlk kez mi gideceksin?
Voovv kilo da verdin, şimdi saç baş da yaparsın arzu endam ederek.
Bebeğe kim bakacak en önemli soru![]()
Gerçekten de iyi geldi giyinip evden çıkmak bile insana iyi geliyorHayırlı olsun, sana iyi gelecek eminim ki![]()
Bura çok güzel aile gibiyiz bugün ne yaptık anlatiyoziyi günler uzun zamandır kadınlar Kulübü müdavimiyimdir. Bu kısmı yeni keşfettim.