Slmlar🌺

Karışık kızartma candır ya 🤤

Bugün evde pineklemece ile geçti. Güzel bir kahvaltı sonrası ev süpürmece. Yatak toplama, çamaşır katlama. Bi mak yıkandı serildi. Bi mak daha yıkandı serilmeyi bekliyor. Kısır yaptım yemeğe de özlemişim. Yeşil Asma yaprağına sarıp yemek güzel oluyor 😋
Az önce diyecektim.
La Vie La Vie ye bir ara bütün ekip sırayla kısır yapıyorduk diye. Sen önce davrandın. Yaa kısır yapmaya korkuyorum. Baharat çok maydanoz soğan filan. Sıkıntı olur diye.

Gelin adayı için 1 dakikalık saygı duruşu...
Pardon teraziymiş birden fazla gelinin olabilir benden söylemesi :KK70:
Ben terazi erkeklerinin tek evlilikle yaşlandığını gördüysem de hatırlamıyorum (geç evlenmesi dışında)
Aaa beni aşırı bayar tatlı şeyler reçel bal falan
Kaymak ya da gerçek tereyağı varken üstüne konduruyodum.
Çok tıkıyor ya hemen doymuş hissediyosun çabuk acıkıyosun öyle.
Ben peynir delisiyim. Her çeşit yerim ve severim. Olmazsa olmaz kahvaltıda...
Valla amcası da terazi hızlı baya.
Oğlum da aksi gibi valla çok yakışıklı. Ama standart olsun ya. Kimsenin ahını almasın. 🧿

La Vie La Vie KK üyesi olduklarını nerden biliyorsun?
Ben hamile bir tanıdığa kendimle ilgili şeyleri söylemedim ola ki KK da olur nolur 🤣ifşa olmayalım 😁
Ben en yakın arkadaşımdan duyup üye oldum canım
O artık kullanmıyor, arkadaş çevremizde BDV konuları hakkında konuşurken meraktan baktım.
Ayrılık, aldatma falan örnek verilirken şöyle yakalanmış okudum, şöyle saklıyomuş erkekler okudum gibisinden.
Sonra üye oldum bir daha da çıkamadım :D
Biliniyor yani öyle söyliyim.
İnşallah kişisel gelişim topiğine uğramıyorlardır :D
Geçen senenin başıydı işte bu bahsettiğim.

Valla amcası da terazi hızlı baya.
Oğlum da aksi gibi valla çok yakışıklı. Ama standart olsun ya. Kimsenin ahını almasın. 🧿

Uzun boylu ve çok klas giyinirler.
Vınn turizmler biraz dediğin gibi :D
Çok kolay bağlanırlar ama derin değil. Güzelliğe önem veriyolar. Bakar beğenir olmadı next...
Bir su grubu doğuraydınn sudem akrep falan :D
Ekim sonu falan onlar kafayı taktı mı takıyolar eee o da kötü :/
İnşallah kimsenin canını yakmadan hayatınızı yaşar canım en güzeli valla...

Ben en yakın arkadaşımdan duyup üye oldum canım
O artık kullanmıyor, arkadaş çevremizde BDV konuları hakkında konuşurken meraktan baktım.
Ayrılık, aldatma falan örnek verilirken şöyle yakalanmış okudum, şöyle saklıyomuş erkekler okudum gibisinden.
Sonra üye oldum bir daha da çıkamadım :KK70:
Biliniyor yani öyle söyliyim.
İnşallah kişisel gelişim topiğine uğramıyorlardır :KK70:
Geçen senenin başıydı işte bu bahsettiğim.
Biz mesaj yazdıkça son yazılan konular öne çıkıyor ya 🤣

Az önce diyecektim.
La Vie La Vie ye bir ara bütün ekip sırayla kısır yapıyorduk diye. Sen önce davrandın. Yaa kısır yapmaya korkuyorum. Baharat çok maydanoz soğan filan. Sıkıntı olur diye.
Ay ben soğan koymadan yapıyorum, sonra tüm gün geziyorum soğan tarlası gibi :(

Vınn turizmler biraz dediğin gibi :KK70:
Çok kolay bağlanırlar ama derin değil. Güzelliğe önem veriyolar. Bakar beğenir olmadı next...
Bir su grubu doğuraydınn sudem akrep falan :KK70:
Benim oğlan akrep öyle mi oluyorlarmış 🤦‍♀️

Vınn turizmler biraz dediğin gibi :KK70:
Bir su grubu doğuraydınn sudem akrep falan :KK70:
Zamanında doğuramadığım için bebeyi.Anca o kadar bekledi. İnşallah bu zamanında doğar burcı filan umrumda değil yeminle 🤣

La Vie La Vie benim oğlum çok pasaklı ya.
Sabah çorabını oynayıp yırtmış çıkar çöpe at dedim. Yenisini giy. Öyle gitti yüzmeye rezil 🤣

Benim oğlan akrep öyle mi oluyorlarmış 🤦‍♀️
Ya akrep ekime yakın diye dedim.
Şöyle çok tutkulular. Derin şekilde bağlanıyorlar. Sevdiğinde gönülden seviyorlar bence. Yalan ihanet vs olursa çok kindarlar. Ve özellikle akrep erkeklerinin bakışları çok ayrı. Ortamda sadece bakışlardan tanıyabilirsin o derece.
Ama güzel burç. Haritasında ters açılar yoksa bence genel olarak kariyerlerine yöneliyolar ilişki yerine. Akıllılar. Çabuk yükseliyolar.

Az önce kızımı emzirirken güzel kızım dedim akrep burcu oğlum bir yandan telefonumu almaya çalışıyordu. bir yandan ben güzel değil miyim diye sordu. Ben de telefonu zorla almaya çalıştığı için değilsin çok çirkinsin dedim ağlamaya başladı 🤦‍♀️ erkekler yakışıklı olur çok yakışıklısın diye durumu düzeltmeye çalıştım ama küstü gitti 🤷‍♀️🤣

Ya akrep ekime yakın diye dedim.
Şöyle çok tutkulular. Derin şekilde bağlanıyorlar. Sevdiğinde gönülden seviyorlar bence. Yalan ihanet vs olursa çok kindarlar. Ve özellikle akrep erkeklerinin bakışları çok ayrı. Ortamda sadece bakışlardan tanıyabilirsin o derece.
Ama güzel burç. Haritasında ters açılar yoksa bence genel olarak kariyerlerine yöneliyolar ilişki yerine. Akıllılar. Çabuk yükseliyolar.
Hadi inşallah, mutlu olsun da ne istiyorsa onu yapsın 🤭

Az önce kızımı emzirirken güzel kızım dedim akrep burcu oğlum bir yandan telefonumu almaya çalışıyordu. bir yandan ben güzel değil miyim diye sordu. Ben de telefonu zorla almaya çalıştığı için değilsin çok çirkinsin dedim ağlamaya başladı 🤦‍♀️ erkekler yakışıklı olur çok yakışıklısın diye durumu düzeltmeye çalıştım ama küstü gitti 🤷‍♀️🤣
Sesli güldüm :D

Yaa kiyamam oyle deme annesi :D

Back
X