Taze fasülye çorbası nasıl yapılıyor ? İlk defa duydum 😁 canım senin menüler efsane ya 🤩
Canım taze fasulye haşliyorum süzgeç e dokuyom bir kuru soğan robottan geçiriyorum pembeleşince salça kavuruyom fasulye koyuyom et suyunu tuz şu kaynayınca bir çay bardağı bulgur koyuyom bizimkiler çok seviyor özellikle babam😊

Canım taze fasulye haşliyorum süzgeç e dokuyom bir kuru soğan robottan geçiriyorum pembeleşince salça kavuruyom fasulye koyuyom et suyunu tuz şu kaynayınca bir çay bardağı bulgur koyuyom bizimkiler çok seviyor özellikle babam😊
Fasülye miktarı ne kadar bi de nasıl doğruyorsun normal yemeklik mi?

Oğlum hala hasta
Şimdi de ateşi çıktı
Bir de bu eksikti sanki
Salıdan beri hasta.
Okula sadece bir gün gitti bu hafta.

Doktora da hemen götürmek istemiyorum.
Antibiyotik almadan atlatsın istiyorum.
İnşallah geçer gider.
Pazartesiye kadar iyileşsin dedik ama.
İyiye değil kötüye gitti.

Oğlum hala hasta
Şimdi de ateşi çıktı
Bir de bu eksikti sanki
Salıdan beri hasta.

İnşallah geçer gider.
Çok çok geçmiş olsun sudem 😢

Oğlum hala hasta
Şimdi de ateşi çıktı
Bir de bu eksikti sanki
Salıdan beri hasta.

İnşallah geçer gider.
Çok geçmiş olsun canım,sen de maskeyle yaklaş istersen viral biseyse bulaşır sen de zorlanirsn

Mikan Mikan ben de sebzeli bulgur pilavı ve cacık yaptım bugün.
Bugün kisliklari kaldırdım yazlıklar çıktı bizim ve çocukların dolabını temizleyip düzenledim bir makine çamaşır katladm üc makine yıkayıp astm,başka da hiç bişey yapamadim bunlar bile beni çok zorladı .ama şükür dolap içleri tertemiz oldu

Bugün kisliklari kaldırdım yazlıklar çıktı bizim ve çocukların dolabını temizleyip düzenledim bir makine çamaşır katladm üc makine yıkayıp astm,başka da hiç bişey yapamadim bunlar bile beni çok zorladı .ama şükür dolap içleri tertemiz oldu
Ee daha ne olsun baya bir iş yapılmış 🤩

Çok çok geçmiş olsun sudem 😢
Sabah kalkmış iyiyim diyo.
Borsa gibi benim çocuk. 🤣
Çok geçmiş olsun canım,sen de maskeyle yaklaş istersen viral biseyse bulaşır sen de zorlanirsn
Ateşi anca ben anladım benim kocaya önceki gün baba ateşim var demiş o da alerjide ateş olmaz demiş 🤣çocuk yeminle daha iyi biliyor kendini. O gece sabaha kadar terledi 3 kez üstünü değişti ateşten olduğu aklına gelmemiş.
Dün ben anladım baktım titriyor. Alnını öptüm normal boğazına elledim yanıyor.
Manyak bu erkekler ya.
Bir kere de gece çocuk uyanmış hastalıktan yat uyu diye çocukla kavga ediyor. 👻çocuk keyfinden uykudan uyanıyor sanki🤪

Benim kocaya kalsa akşam hastaneye gidiyorduk.
Ateşi olduğunu öğrenince hemen panikledi. Antibiyotik gerekirse hemen başlayalım geciktirmeyelim filan diye tutturdu.
Ben kız hissediyorum sen de ilk günden beri,hatta bebek dusunmeye başladığından beri diyebilirm 🙏🤩
Yaa herkes öyle diyor. Ama umutlanmıycam. Hayırlısı olsun. 🙏
🧿🧿🧿
Günaydın canlar
Kalktım annem babam uyuyor
Çay koydum kahvaltı hazırlicam
Sonra akşam yemeğini hazır licam annemle amcamlara gitcez🌺💐
Günaydın canım 🧡

Selam canlar 🌸
Çay demledim
Rüyamda simit poğaça gördüm eşim diyo gece çocuga baktım yorgunum.
Oğlumun gittiği fırının simit poğaçası çok kötü.
Uzakta var gitsem mi diye kararsızım. 🤪

Back
X