Neden düşük tehlikesi mi kanama mı?
Kim baktı sana?
Sadece tuvalete kalkıyorsun demi?
Bir tanıdık öyle 9 ay yattı.
Evet canım düşük tehlikesiydi sadece wc ye kalkıyordun hele 2. De doktor elinden geldikçe wc ye bile kalmayacaksın dedi
İlkinde kayınvalide çalışıyordu annem baktı gündüz gece kayınvalidem
2. De Kayınvalidem geldi yanımda kaldı 3 ay sonra doğumda geldi 1 ay da öyle kaldı

Birde benim büyük babaannesine benziyordu doğduğunda🤭🤭
Demiştim ki kayınvalideme 2. Hamileliğim de seninle görüşmeyeceğim çocuğum bana benzesin🤪🤪🤪

Hahaha sonrasında Kayınvalidem dedi ki bak görüşmeyecektin ama geceli gündüzlü yanındayım🤩🤩🤩

Sonuç 2. Kızım babasının kopyası 🙈🙈🙈

Evet canım düşük tehlikesiydi sadece wc ye kalkıyordun hele 2. De doktor elinden geldikçe wc ye bile kalmayacaksın dedi
İlkinde kayınvalide çalışıyordu annem baktı gündüz gece kayınvalidem
2. De Kayınvalidem geldi yanımda kaldı 3 ay sonra doğumda geldi 1 ay da öyle kaldı

Birde benim büyük babaannesine benziyordu doğduğunda🤭🤭
Demiştim ki kayınvalideme 2. Hamileliğim de seninle görüşmeyeceğim çocuğum bana benzesin🤪🤪🤪

Hahaha sonrasında Kayınvalidem dedi ki bak görüşmeyecektin ama geceli gündüzlü yanındayım🤩🤩🤩

Sonuç 2. Kızım babasının kopyası 🙈🙈🙈
Ya hamilelikte bol bol su içmek gerekiyor. Wc ye bile kalkmamak için su filan da içmemek lazım.
Ben saat başı wc deyim.

Ya hamilelikte bol bol su içmek gerekiyor. Wc yr bile kalkmamak için su filan da içmemek lazım.
Ben saat başı wc deyim.
Tabi canım aynen 2. De birde 5. Aydan sonra suyum az çıktı bu defa da kavuna karpuza havuca dayandım hayatımda yemediğim kadar yedim 🙈🙈

Kmsl Hnd Kmsl Hnd şanslısın canım annen kv muhtemelen genç ve dinç insanlar.
Benim annem çok yaşlı ve huysuz. Adama sinir krizi geçirtir.
Kv dinç gibi ama çok hastalığı var. İstanbul a gelince hastalığı azıyor.Tedavisi kontrolleri Ankara'da hep.

Tabi canım aynen 2. De birde 5. Aydan sonra suyum az çıktı bu defa da kavuna karpuza havuca dayandım hayatımda yemediğim kadar yedim 🙈🙈
Yaa bak 5 aydan sonra şeker çok riskli kavun karpuz şeker bombası Allah korumuş valla.
Ne zorluklarla doğuyor bu bebeler ya.
Hepsi ayrı dert.

Sabah kalkmış iyiyim diyo.
Borsa gibi benim çocuk. 🤣

Ateşi anca ben anladım benim kocaya önceki gün baba ateşim var demiş o da alerjide ateş olmaz demiş 🤣çocuk yeminle daha iyi biliyor kendini. O gece sabaha kadar terledi 3 kez üstünü değişti ateşten olduğu aklına gelmemiş.
Dün ben anladım baktım titriyor. Alnını öptüm normal boğazına elledim yanıyor.
Manyak bu erkekler ya.
Bir kere de gece çocuk uyanmış hastalıktan yat uyu diye çocukla kavga ediyor. 👻çocuk keyfinden uykudan uyanıyor sanki🤪

Benim kocaya kalsa akşam hastaneye gidiyorduk.
Ateşi olduğunu öğrenince hemen panikledi. Antibiyotik gerekirse hemen başlayalım geciktirmeyelim filan diye tutturdu.

Yaa herkes öyle diyor. Ama umutlanmıycam. Hayırlısı olsun. 🙏

🧿🧿🧿

Günaydın canım 🧡
Günaydın,
Esin de yaniiiii😑😑😑😑
Kıyamam kuzuya şükür ki sabah iyiymiş

Günaydın,
Esin de yaniiiii😑😑😑😑
Kıyamam kuzuya şükür ki sabah iyiymiş
Çok anaç çok panik bazen bazı şeyleri kaçırıyor.
Bazen ben kaçırıyorum öyle dengeliyoruz valla.
Ama çocuğun bakımını komple ona devrettim diyebilirim. Ev işine yardım etmiyor. Bende çocuğu iteledim napıyım. :KK53:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd şanslısın canım annen kv muhtemelen genç ve dinç insanlar.
Benim annem çok yaşlı ve huysuz. Adama sinir krizi geçirtir.
Kv dinç gibi ama çok hastalığı var. İstanbul a gelince hastalığı azıyor.Tedavisi kontrolleri Ankara'da hep.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd gerçekten zor zamanlarda birilerinin destek olması çok güzeldir diye düşünüyorum.
sudem34 sudem34 üşenme bence git fırına 🤩

Ben de çocukları yedirdim eşimle biz daha kahvaltı yapmadık.
Karışık kızartma yapcam bir de kuymak 🤩
Şimdilik oturuyoruz iyice acikalim😅
Aynen kızlar o konuda hakkını yiyemem Rabbim hepimizin yavrularını hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Kayınvalidem 57 yaşında annem 58
Ne zaman yardıma ihtiyacım olsa çok şükür yanımdalar🤲🤲❤️

Kmsl Hnd Kmsl Hnd gerçekten zor zamanlarda birilerinin destek olması çok güzeldir diye düşünüyorum.
sudem34 sudem34 üşenme bence git fırına 🤩

Ben de çocukları yedirdim eşimle biz daha kahvaltı yapmadık.
Karışık kızartma yapcam bir de kuymak 🤩
Şimdilik oturuyoruz iyice acikalim😅
Valla kocamı gönderdim. :dondurma::KK53:
40 dakika daha uyudu.
Çayı demledim ama rüyamda simit gördüm falan filan derken kandırdım. 🤪

Afiyet olsun.
Tam pazar kahvaltısı kızartma da kuymak da on numara.

Valla simitle poğaça da çok güzeldi. 😋

Yakındaki hastaneye gittim. 18 yaş altı bakmıyoruz dedi. Neyse rica minnet doktorun birini ikna ettim. Öbürü gıcık etmedi.

Muayene edenin verdiği ilaçlar gözümüze fazla geldi içimize sinmedi.

Cerrahpaşa ya getirdim. Kızamık vakası varmış bir kaç saat kapalı.

Bazen güvenmek teslim olmak mı lazım bilmiyorum.
Sağlık sistemi böyle. Koca istanbul koca koca hastaneler.
İnsanlar özele boşuna para bayılmıyor mecbur bırakılıyor. Burdaki özeli beğenmiyorum. Başka hastaneden nöbetçi doktor getiriyor. Kuzenim sürekli orda ama hizmetinden memnun değil.

Çocuk ilk boğazı ağrıdıgında meğerse hastalığı almış biz anlamadık. Biz de diyoruz alerji niye böyle uzun sürdü.

Boğazı kulağına vurmuş taa

İlaçları aldım eve geçiyorum.
Çay keyfi yapıcam. ☕
Çok yoruldum.

Daha sabah kahvemi de içemedim.
Okul olunca her gün düzenli içiyordum.
İki gündür aksatıyorum.

Bugün ne yaptım
Sarmami sardım hazırladım amcamlara gittik

Yengem
Mercimek çorbası
Salata
Börek
Karpuz turşu
Pilav yapmıştı ama az yedim
Sonra çay içtik sohbet ettik saat 17 de eve geldik yemeklerimi hallettim babam açıkmış şimdi sofrayı indirecem bulaşıkları yıkayıp yerleştirip
Çay koycam çamaşır attım o çıkınca bi makina daha aticam sercem yarın okul var 🌺

Back
X