- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6127 de bnmAz günlük en az 10 bin ,![]()
Canım 13. Yapiyom bazen sudem bilirAz günlük en az 10 bin ,![]()
Ya kustum ya ondan böyle oldım toktum benO açlık hiç geçmiyor ki.
Bayılmıyorum işte. Doymak için yerim.
Ciğerini bildim artık![]()
7827 olmuş benim. Tabi iki kez oy atmaya gidersemSudem canım 6. 100 adım atmışım
Telefonu bırak diyoMuhabbet koyu birakamiyorum![]()
Bende anca yiyip yiyip acıkmaya devam edeyim napayımYa kustum ya ondan böyle oldım toktum ben![]()
Niye 2 kez canım7827 olmuş benim. Tabi iki kez oy atmaya gidersem
Telefonu bırak diyosonra iki dakika balkona çıkıyon, telsiz bakıyon
nerde Gamze
![]()
Şaka takıldım ya o bile iyi hareketsiz yaşamdanCanım 13. Yapiyom bazen sudem bilir![]()
Bugün ben senin gibiydim sonu hüsran oldu işteBende anca yiyip yiyip acıkmaya devam edeyim napayım![]()
Hahaha aynen o benim ya asiri dengesiz7827 olmuş benim. Tabi iki kez oy atmaya gidersem
Telefonu bırak diyosonra iki dakika balkona çıkıyon, telsiz bakıyon
nerde Gamze
![]()
Günlük adımlarda içinde 13 oluyor bazenŞaka takıldım ya o bile iyi hareketsiz yaşamdan![]()
Ev çok büyük değilse gereksiz çünkü gıg sesi herkesten önce anne duyuyor iç güdüselHahaha aynen o benim ya asiri dengesiz
Ya bnm arkdsima hediye almistim 2018de gayet makuldu 3-4bin olmus kameralar
Hersey cok pahali
Sen evet bi oglunun kimligini almistin di mi![]()
Kendi kimliğim diye oğlanınkini almışımNiye 2 kez canım
Ucunun bize dokunacağını ,seni merak edeceğimizi düşünemediHahaha aynen o benim ya asiri dengesiz
Ya bnm arkdsima hediye almistim 2018de gayet makuldu 3-4bin olmus kameralar
Hersey cok pahali
Sen evet bi oglunun kimligini almistin di mi![]()
Prilam içtin mi?Kızlar ben fenayım ya çorbayı yedim bulantı vurdu şimdide uyumaya çalışayım uyuyamazsam gelirim
İçtim canım bugün dört tane içtim hemde bakalım yarına etki eder inşallah yavaş salınım ya kendileriPrilam içtin mi?
İyi geceler![]()
![]()
İc gudusel degil o. Yeni okudum sok gecirdim. Bizim buhaftalar itibari ile ses duyma kapasitemiz artiyomus. Taa doguma kdr. Sebebi bilinmio aciklanamiyor ama anne bebegini duysun doye oldugu dusunuluyor. Yani baya kimyasal fiziksel bir olay icgudu fln degil. Nasil bilgiEv çok büyük değilse gereksiz çünkü gıg sesi herkesten önce anne duyuyor iç güdüsel![]()
Mesajları okumayacağın için miIyi geceler kızlar sohbet güzel sabah erken kalkicam sizde uyuyun sonra mesaj ları okuyamiyom![]()