Selam canlar🌸

Kahvaltıya tirit yaptım.
Kahve keyfimi yaptım.
Yemek olarak mantar çorbası, gözleme ve helva yapacağım.
Dünden de sarma var.
Günaydııın bende şimdi kalktım kahve dedin bi kahve içeyim kahvaltı için dışarıdan birşeyler söyledi eşim o gelene kadar ayılmış olayım 🤭🤗🤗

Gunaydinnn
Bnde 11de kalktim ama telefon trafigim bitmedi😂 kurufasulye koydum ocaga pilav yapicam bi de islak kek istedi esim bey onu yaparim. Smdi kahvalti ediorum camasir yikanio
Anneme gider kahve icerim bi de manikurcuye ugramam lazim tel cikti onu taksinlar e gun bitti zaten🙈

Gunaydinnn
Bnde 11de kalktim ama telefon trafigim bitmedi😂 kurufasulye koydum ocaga pilav yapicam bi de islak kek istedi esim bey onu yaparim. Smdi kahvalti ediorum camasir yikanio
Anneme gider kahve icerim bi de manikurcuye ugramam lazim tel cikti onu taksinlar e gun bitti zaten🙈
Maşallah size ya valla özeniyorum enerjinize 🤭

Günaydııın bende şimdi kalktım kahve dedin bi kahve içeyim kahvaltı için dışarıdan birşeyler söyledi eşim o gelene kadar ayılmış olayım 🤭🤗🤗
Afiyet olsun canım. Bugün daha iyisin inşallah🙏
Gunaydinnn
Benimde çamaşır atmam lazım kalkıp atayım bari.
2 bölüm Equalizer izledim.
Biraz kitap okudum. 📚
Annem ve yengemle konuştuk.

Biraz kitap okudum. 📚
Bugün bulantı yok şükürler olsun ilaç etki etti çarpıntı var harket edince nefes nefese kalıyorum 🤣 bitmiyordu semptomları 🤣

Biraz kitap okudum. 📚

Bugün bulantı yok şükürler olsun ilaç etki etti çarpıntı var harket edince nefes nefese kalıyorum 🤣 bitmiyordu semptomları 🤣
Soylediklerimin yarisini yaptim😂 smdi eve geldim camasira devam bi de tatli yapiym tamamdir
İlac niye carpinti yapio ki? Normal miymis?

Soylediklerimin yarisini yaptim😂 smdi eve geldim camasira devam bi de tatli yapiym tamamdir
İlac niye carpinti yapio ki? Normal miymis?
Yok ilaç yapmıyor bende kronik olan bi panik atak var ilaç kullanıyorum normalde ama hamilelikten dolayı her zaman içmiyorum artık o yüzden çarpıntım oluyor 😞

Yok ilaç yapmıyor bende kronik olan bi panik atak var ilaç kullanıyorum normalde ama hamilelikten dolayı her zaman içmiyorum artık o yüzden çarpıntım oluyor 😞
Bende de yoğun kaygı oluyor dönem dönem. Bir ara trafikte çok oluyordu. Pandemi de hastalıktan çok korktum. Panik atak olmadım ama yaklaştım diyebilirim.

Geçmiş olsun sana da 🙏

Bende de yoğun kaygı oluyor dönem dönem. Bir ara trafikte çok oluyordu. Pandemi de hastalıktan çok korktum. Panik atak olmadım ama yaklaştım diyebilirim.

Geçmiş olsun sana da 🙏
Bi doktora gözüktün mü kaygı durumu benimkinden beter aslında panik atak kriz durumu bendeki ise boyut atlamış durumda her gün çarpıntı titreme nefes darlığı yaşayabiliyorum beynimde endişe durumu olmasa bile .. dideral tek çözümüm bide antidepresan tedavisi iyle psikoterapi görmek ama antidepresanı reddettim senelerdir çekiyorum o yüzden 🥴 geçer bir gün inşallah teşekkür ederim 🤗

Yaş 30a 1 kala aslında 🤭 10 yaşında bir oğlum var 3 aylık da gebeyim 🤗
Rutin ve monoton hayatı aslında hiç sevmem ama hayat şartları işte monotonluğa bağlıyor 🤣
Temizlikten nefret ederim ama pis evide hiç sevmem o yüzden sağlıklıyken titizdim 3 aydır gebeyim ben = hastayım ben 🤣
Kitap okumayı çok severim de nedense son bir senedir elime kitap alamadım bir kere aldım onuda yarım bıraktım 🙆🏼‍♀️
Resim seneler önce kara kalem yapardım bende 🤗 seneler içinde heves söndü tabi 🤣
Öyle işte bende 🤣

Çok iyi 😄
Evladınız sağlıkla afiyetle kucağınıza almanızı dilerim 🥰 kolay bir gebelik olsun inşallah 😍

Boğayım tabi. 🧡
Bu kadar yemek delisi başka ne olabilir ya boğadır ya yengeç 🤣

Allah bağışlasın. 🙏🧿
Burdan yaptıkça paylaşırsanız motive olursunuz.
Bu ara en çok yemek konuşuyoruz.
Acaip iştahımız açık 🧿🤣

Aaa oğlaklar iyi yönetici olur.
Tatlı tatlı yönetirler
Oğlum ve eşinin tutumundan belli burcunu sergiliyorsun. 🧿😍🙏

Ayy demek yemek konusu 😄bende diyete başladım baya sıkı kararlar falan neyse banada fikir olur inşallah

Amaaaaan balim oldugu kadar. Bende cok severim temizlik düzeni ama biri yaptigi surece😂😂 ne guzel hobilerin var minik oglun var. Canin sikildiginda gel laflayalim. Ben yeni evliyim 3aylik hamileyim sudem ve tumayda ole

Aynen öyle doğru diyorsun 😄 gelirim inşallah mesela bugün hiç bir iş yapmadım ama hiç bir iş sadece kahvaltı hazırladım o kadar ,,😄

Çok iyi 😄
Evladınız sağlıkla afiyetle kucağınıza almanızı dilerim 🥰 kolay bir gebelik olsun inşallah 😍
Amiin Allah razı olsun şimdilik elhamdülillah sallan yuvarlan bir şekilde geçiyor sağlıklıyım aslında ama hasta gibi geçiriyorum hamileliği geçecek inşallah sabırla bekliyorum 🤭🤗

Bi doktora gözüktün mü kaygı durumu benimkinden beter aslında panik atak kriz durumu bendeki ise boyut atlamış durumda her gün çarpıntı titreme nefes darlığı yaşayabiliyorum beynimde endişe durumu olmasa bile .. dideral tek çözümüm bide antidepresan tedavisi iyle psikoterapi görmek ama antidepresanı reddettim senelerdir çekiyorum o yüzden 🥴 geçer bir gün inşallah teşekkür ederim 🤗
Gözükmedim. Kararları çok sorgularım. Dış gebelik zamanı filan kadın doğumcum doktora görün diye tavsiyede bulunmuştu ama üstüne düşmedim.

10 yıl işe araçla gidip geldim. Bir kaç kez kaza yaptım. Her gün trafikti işe geç kaldım kalmadım stresi derken pandemi oğlanın alerjisi vs hepsi tetikledi.

Şu an işe yürüyerek gidiyorum.
Oğlanın alerjisi büyük oranda azaldı. Yüzme ve futboldan sonra.

Böyle işte.
İki dkka aralik grubuna baky dedim ne kdr cok yazisilmis. Smdi bnde mutfaga giriorum tekrar. Kalan camasirlari da atayim😂 esime dioeum ki kadini kacirmanin sonuclariyla yuzlesiyorum guluyo😂😂
Kaçırangiller ilan edelim Tümay lâ seni 🤣o kocayı sen kızı 🤣
Aynen öyle doğru diyorsun 😄 gelirim inşallah mesela bugün hiç bir iş yapmadım ama hiç bir iş sadece kahvaltı hazırladım o kadar ,,😄
Ha ha 😂bizdensin ben fazladan bol bol öğün yaptım.
🤣

Back
X