Gözükmedim. Kararları çok sorgularım. Dış gebelik zamanı filan kadın doğumcum doktora görün diye tavsiyede bulunmuştu ama üstüne düşmedim.

10 yıl işe araçla gidip geldim. Bir kaç kez kaza yaptım. Her gün trafikti işe geç kaldım kalmadım stresi derken pandemi oğlanın alerjisi vs hepsi tetikledi.

Şu an işe yürüyerek gidiyorum.
Oğlanın alerjisi büyük oranda azaldı. Yüzme ve futboldan sonra.

Böyle işte.

Kaçırangiller ilan edelim Tümay lâ seni 🤣o kocayı sen kızı 🤣

Ha ha 😂bizdensin ben fazladan bol bol öğün yaptım.
🤣
Benim koca sabah birşey olmamış gibi aradı uyandırdı beni kahvaltılık birşeyler göndereyim mi sana dedi on dk bi aradı az önce de aradı 🤣 kaçan bendim baktım yanaşıyor birşey olmamış gibi devam 🤣

Gözükmedim. Kararları çok sorgularım. Dış gebelik zamanı filan kadın doğumcum doktora görün diye tavsiyede bulunmuştu ama üstüne düşmedim.

10 yıl işe araçla gidip geldim. Bir kaç kez kaza yaptım. Her gün trafikti işe geç kaldım kalmadım stresi derken pandemi oğlanın alerjisi vs hepsi tetikledi.

Şu an işe yürüyerek gidiyorum.
Oğlanın alerjisi büyük oranda azaldı. Yüzme ve futboldan sonra.

Böyle işte.

Kaçırangiller ilan edelim Tümay lâ seni 🤣o kocayı sen kızı 🤣

Ha ha 😂bizdensin ben fazladan bol bol öğün yaptım.
🤣
Mutlaka gitmelisin doktora anksiyete ilerlerse yaşam kaliten düşer bak Allah korusun

Hadi o zaman görelim kaşla başladın diyete 😁

Aslında 2 hafta önce başladım haftalık yeminler ettim 2 hafta önce 85 kiloyu gördüm yaklaşık 3 ay önce emzirmeyi bıraktım ve olanlar oldu meğer süte gidiyormuş yediklerim 🥲
Bi gazla 81 i gördüm ama yine dün 83 çıktım 😄 neyse bugün tekrar tartilmadim ama hedefim 55 60 olmak

Yok ilaç yapmıyor bende kronik olan bi panik atak var ilaç kullanıyorum normalde ama hamilelikten dolayı her zaman içmiyorum artık o yüzden çarpıntım oluyor 😞
Yaaa babami ani kaybettim ozmn bende anksiyete cikti ciddi ilac kullandim sonra gitgide yavasladi. Emzirmeden fln sonra mutlaka iyi bir piskiyatriste git ilacla halloluyo
Ama en onemlisi takmayacaksin
Hicbiseyi hickimseyi
Ben artik dunya yansa sacimi tariyorum ve spor bir de az karbonhidrat tuketimi
Ustunden gelinmeyecek birsey eegil sadece zmn alio

Aslında 2 hafta önce başladım haftalık yeminler ettim 2 hafta önce 85 kiloyu gördüm yaklaşık 3 ay önce emzirmeyi bıraktım ve olanlar oldu meğer süte gidiyormuş yediklerim 🥲
Bi gazla 81 i gördüm ama yine dün 83 çıktım 😄 neyse bugün tekrar tartilmadim ama hedefim 55 60 olmak
O zaman sana bir tavsiyede bulunayım ilk etapta şekeri komple kes şeker ihtiyacını sadece meyveden al ekmeği hemen kesme azalt porsiyon küçült yemeklerin sadece tanelerini ye yemeklerden önce yoğurtlu şeyler yemeği unutma iştahın kapansın .. ilk zamanlar bu şekilde midemi küçült sonra gerisi gelecektir 🤗

Yaaa babami ani kaybettim ozmn bende anksiyete cikti ciddi ilac kullandim sonra gitgide yavasladi. Emzirmeden fln sonra mutlaka iyi bir piskiyatriste git ilacla halloluyo
Ama en onemlisi takmayacaksin
Hicbiseyi hickimseyi
Ben artik dunya yansa sacimi tariyorum ve spor bir de az karbonhidrat tuketimi
Ustunden gelinmeyecek birsey eegil sadece zmn alio
Başın sağolsun mekanı cennet olsun İnşallah 🤲
Antidepresan veriyorlar ya istemiyorum onu içmek 😭

O zaman sana bir tavsiyede bulunayım ilk etapta şekeri komple kes şeker ihtiyacını sadece meyveden al ekmeği hemen kesme azalt porsiyon küçült yemeklerin sadece tanelerini ye yemeklerden önce yoğurtlu şeyler yemeği unutma iştahın kapansın .. ilk zamanlar bu şekilde midemi küçült sonra gerisi gelecektir 🤗

Evet inşallah benim haftalık yeminim şu şekilde
Yemeyecegim gıdalar
Ekmek
Pilav
Makarna
Şekerli gıdalar bal haric
Paketli gıdalar
Hamur işi bunlar asla yok

Yemeyecegim gıdalar
Ekmek
Pilav
Makarna
Paketli gıdalar
Biranda kesersen hepsini 2 hafta sonra geri basladsin. Paketli gidayi mutlaka kes
Ekmek gubde en az 3 dilim ye bukabikiyosan karabugday veya siyez al
Bal da cok kalorili bal diyip gecme

Yeminini bozmaman için destek oluruz. :KK19:
Günde 3 litre su ve 10.000 adımla işe başlamaya ne dersin?

Çok teşekkür ederim
Çok süper olur derim
Su en büyük sıkıntım telefonuma hatırlatıcı bile indirdim ama yok 2 litre içsem şükür edicem
Adımı yakalayamasam da evde hergun leslie yapmak istiyorum insallah

Yemeyecegim gıdalar
Ekmek
Pilav
Makarna
Paketli gıdalar
Güzel ama bak birden nefsinle mücadele etmeye çalışırsan yenilirsin nefsine karşı gelmeden azaltarak başlarsan eğer kolaylaşacak sana tavsiye ettiğim şekilde ben bir ayda 5 kilo vermiştim.. ara öğünler ekle mutlaka günlerine kendin için kolaylaştır diyeti zorlaştırma

Back
X