İyi huyların kime benzer 🤗
İyi huyum var mı ki :deli: bana benziyor🤣babam iyi adamdı ya aceba ona mı bak kafamı karıştırdın akşam akşam 🤣abim de çok iyi insandır 🧡
sudem34 sudem34 kız bensiz ne kadar konuş muş sunuz 🤣
Aslında bugün az konuştuk 🤣
Sudem güzel düşüncelerin için teşekkür ederim 🥰

Sen de öylesin 💗
😘
Slm kızlar bildirim gelmemiş sonra, baya birikmiş sayfalar

Bugün sabah uyuyabildim yine zaman hızlı geçiyor erken uyanmayınca. Biraz ev işi yaptım. Çocukları babalarına bırakıp dışarı çıktım. Bir kafede oturup kitap okudum çok iyi geldi. Dönüşte de çiğ köfte aldım. Dünden makarna vardı yemek de yapmadım. Dışarı çıkmak için eşimi beklemeyeceğim artık ya sinir ediyor beni😅
Çamaşır yıkadım. Çocukları yıkadım. Yazılı okudum sisteme girdim. Şimdi yeşil çayımı içip dinleniyorum. Oğlanlar dedeye gitti, eşim halı sahaya. Kızımla başbaşa kaldık 💗🥰
Adres ver gelip enişteyi dövelim :sinirli:

İyi huyum var mı ki :deli: bana benziyor🤣babam iyi adamdı ya aceba ona mı bak kafamı karıştırdın akşam akşam 🤣abim de çok iyi insandır 🧡

Aslında bugün az konuştuk 🤣

😘

Adres ver gelip enişteyi dövelim :sinirli:
İnsan kendini bu kadar gömer mi bacım ya 🤣

Benimde bugün kızlarım geldiiii (ablamın kızları büyük olan süt kızım aynı zamanda 🤭)
Onlarla vakit geçirdik çok iyi geldi küçük kızımla film izledik büyükler kendi halinde takıldı çoğu zaman ergenuslar 🤣🤣🤣 onlar gitti şimdide oğlumla film izliyoruz... Ben iş yada yemek yapamıyorum tek yapabildiğim nefesim halim yettiği kadar evi süpürmek.. deterjan kokuları dokunuyor bulaşık makinesi dolapların iç kokuları herşey bana dokunuyor evde yatak toplamaktan başka bi halt yapamıyorum 🥴🥴🥴 bol bol dizi izliyorum sadece 🤣🤣🤣

İnsan kendini bu kadar gömer mi bacım ya 🤣
Överim de gömerim de.🤣
Bugün dışarı çıkmadım ya bi enerjim az geldi.

Bir de gözlerim batıyor. Nemlendiriciye başladım kırışmayım diye. Yüzümü yıkadıkça gözüme giriyor sanırım. Bir çözüm üretmem lazım.

Bulantıda çok çektim ben de acillik olurdum ama 3 ay bitince geçiyordu sizinki de geçer umarım 🙏
Üç ay doldu benim yarın tam 12 haftalık oluyorum 13 le gideceğim .. önceki gece prilam içmedim artık iyi olmuşumdur diye dün mahvoldum bugün ilaçlı olmama rağmen kustum.. neyseki mutfağa girebiliyorum artık önceden kapısından kafamı uzatamazdım.. bugün bi deneyeyim dedim bulaşıkları yerleştirmek için kapağını geri zor kapattım kokudan direk salona kaçtım 😅
Geçecek illa ki ama ilk gebeliğimde doğurana kadar kusmalarım devam etmişti sanıyorum bunda da devam edecek ya kokuya olan hassasiyetim biraz daha azalsa arada bir kusmak dokunmaz da kokular mahvediyor beni he bide ağzımdaki metalik tat 🙆🏼‍♀️

Överim de gömerim de.🤣
Bugün dışarı çıkmadım ya bi enerjim az geldi.

Bir de gözlerim batıyor. Nemlendiriciye başladım kırışmayım diye. Yüzümü yıkadıkça gözüme giriyor sanırım. Bir çözüm üretmem lazım.
Kremin içeriği sana uygun mu ben bütün serumları kullanmayı bıraktım göz için olanları bile nemlendirici bile süremiyorum korkudan geçen eczanede bi uzmanla konuştum krem deyip geçmeyin çok önemli dedi hiç birşey önermem dedi bende Hindistan cevizi yağı sürüyorum yüzüme çok pul pul olunca

Kremin içeriği sana uygun mu ben bütün serumları kullanmayı bıraktım göz için olanları bile nemlendirici bile süremiyorum korkudan geçen eczanede bi uzmanla konuştum krem deyip geçmeyin çok önemli dedi hiç birşey önermem dedi bende Hindistan cevizi yağı sürüyorum yüzüme çok pul pul olunca
Cilt bakımından anlayan bir arkadaşım önerdi.
Hindistan cevizi yağı var evde aslında.
Güneş kreminin altına özellikle baz olarak sürmek için aldım beyaz beyaz olmasın diye.
Daha yeni aldım başladım iki gün oldu.

Cilt bakımından anlayan bir arkadaşım önerdi.
Hindistan cevizi yağı var evde aslında.
Güneş kreminin altına özellikle baz olarak sürmek için aldım beyaz beyaz olmasın diye.
Daha yeni aldım başladım iki gün oldu.
Öteki topikte son yazdığıma baksana 🤣 aynı yöntemi kullanmışız güneş kremi için 🤣

Üç ay doldu benim yarın tam 12 haftalık oluyorum 13 le gideceğim .. önceki gece prilam içmedim artık iyi olmuşumdur diye dün mahvoldum bugün ilaçlı olmama rağmen kustum.. neyseki mutfağa girebiliyorum artık önceden kapısından kafamı uzatamazdım.. bugün bi deneyeyim dedim bulaşıkları yerleştirmek için kapağını geri zor kapattım kokudan direk salona kaçtım 😅
Geçecek illa ki ama ilk gebeliğimde doğurana kadar kusmalarım devam etmişti sanıyorum bunda da devam edecek ya kokuya olan hassasiyetim biraz daha azalsa arada bir kusmak dokunmaz da kokular mahvediyor beni he bide ağzımdaki metalik tat 🙆🏼‍♀️
Umarım o kadar uzun sürmez, bulantı gerçekten zor günlük yaşamı zehir ediyor 😥

Umarım o kadar uzun sürmez, bulantı gerçekten zor günlük yaşamı zehir ediyor 😥
Hemde nasıl 🥴 saat yedi sekiz arası bi kustum bir saati geçti iki tas ekmeksiz çorba içtim içtiğimden beri bulantım var dondurma yedim belki bastırır diye ağzım zehir oldu üstüne bide acıktım.. şimdi yine kusasım var sonra yine yerim yine bulantı olur .. kısır döngü resmen , 🤣

Hemde nasıl 🥴 saat yedi sekiz arası bi kustum bir saati geçti iki tas ekmeksiz çorba içtim içtiğimden beri bulantım var dondurma yedim belki bastırır diye ağzım zehir oldu üstüne bide acıktım.. şimdi yine kusasım var sonra yine yerim yine bulantı olur .. kısır döngü resmen , 🤣
Son hamilelikte benim de öyleydi hem bitmeyen yeme isteği hem bulantı. Sadece yerken bulanmıyordu sanki 🤭

Back
X